С куче на море и планина.
Публикувано: 14 July 2008 - 01:49 PM
Ето за какво става дума.... ;) ;) - а тук има снимки от плажа http://dog.bg/forum/...c,16855.45.html

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 14 July 2008 - 02:27 PM
Можеш ли да ми кажеш и ориентировъчни цени?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 03:28 PM
Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.
И нали може и без куче да се отиде там? :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?
Публикувано: 14 July 2008 - 03:37 PM
Цитат
Ако някой има снимки от Смокиня или Каваците(мисля, че и там имаше каравани) да слага веднага!!! Да пише телефони и цени.
И нали може и без куче да се отиде там? :huh: И още един глупав въпрос - баня и тоалетна има ли в караваната или има някъде из къмпинга?
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.
0878/266554 и 0898/266554 Цвети
п.п. Без куче ако идеш - ще те бият ;D
Ей тука за Смокиня пак.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 July 2008 - 03:44 PM
Цитат
Цитат
Цената на малката каравана (едно двойно легло и едно единично) беше 25 или 30 лв.
Мен ме кефи много, защото караваната ти е стаичката за спане само. Иначе по цял ден си под тентата, пред караваната, която е много голяма, там има всичко нужно. Самите каравани на Смокия са на "ръба" на плажа, под дървета и не е жега. Абе - супер е.
0878/266554 и 0898/266554 Цвети
п.п. Без куче ако идеш - ще те бият ;D
Ей тука за Смокиня пак.
Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа :yahoo: ама 25-30лв :o струва ми се скъпичко :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 03:47 PM
Тогава ще гледам да отърва боя и да си взема мъничето...което още не е при мен :'(
А защо да е скъпо? Това е цена за каравана на вечер, нали? Не е на човек? Ако е така ти се пада по 15 или по-малко на човек...то на квартира ти е повече.
последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?
Публикувано: 14 July 2008 - 03:49 PM
Цитат
Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.
Цитат
последен въпрос - колко са отдалечени от цивилизацията?
Именно. Созопол (центъра) е на 3 км. Пеша е за 15 мин, с кола е нищо.

Публикувано: 14 July 2008 - 04:08 PM
Цитат
Цитат
Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа :yahoo: ама 25-30лв :o струва ми се скъпичко :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите ;D
Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.
Да не забравяме и факта, че на квартира с куче... на мен ми звучи направо като Mission Impossible :rolleyes:
Публикувано: 14 July 2008 - 04:23 PM
Цитат
Това е друг плюс - кучето ти е цял ден на вън :blink:
Ето малко снимки още, не мога да се стърпя, толкова ми се ходи вечеееееее!
Първите две са от вън - като това е тентата на караваната, имате и още толкова без навес, във вид на "дворче".
Другите две са вътре - това е голяма каравана, нищо че е пак с три легла. Не знам цената й обаче.

Публикувано: 14 July 2008 - 04:26 PM

Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM
Ха! :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните. Ние имаме каравана, мъкнем я с нас навсякъде ;D и приличаме на катун. За пръв път Лиса дойде с нас когато и сложиха третата ваксина и това и беше първата разходка. Учудващо беше за мен, че много и хареса и не посмя да я окипази и си вършеше всичко навън! Много е удобно, препоръчвам ви го!
Ето така си прекарваше горещите часове- под караваната на сянка, естествено преди да открие блаженството на водата в яз. Цонево.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM
Ето как се спинка, :wub: :wub: :wub:в колко квартири ще го разрешат?????

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Публикувано: 14 July 2008 - 04:53 PM
Цитат
Ха! :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните.
Цитат
Мерси :blink:

Публикувано: 14 July 2008 - 04:58 PM
Има и бунгала там е 7,50 за човек но без плажната такса и други разни нещица....но не знам кога има топла вода в баните и няма нищо освен две легла и гардероб-така наречените душегубки ;D

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321