С куче на море и планина.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:08 PM
Цитат
Цитат
Еее ми то супер тогава и готиното е,че е точно до плажа :yahoo: ама 25-30лв :o струва ми се скъпичко :-,ама то щом струва толкоз сигурно е заради екстрите ;D
Ами смятай го в "легла" в някоя квартира. Колко е на легло? 25 лв е цената за 3 легла на практика. И какво има в кварирата? Ако си късметлия - балкон. А в караваната си по цял ден на вън, на 3 крачки от плажа. Кеф ти да се топнеш в морето, кеф ти само да го гледаш. А не да прекосиш целия град, с торби, чадъри и какво ли още не, за да стигнеш до плажа.
Аз не обичам да вися цял ден на плажа и за това много ми е добре така, мога да ида когато си поискам само с "едно движение", мога и да се махна за секунда.
Да не забравяме и факта, че на квартира с куче... на мен ми звучи направо като Mission Impossible :rolleyes:
Публикувано: 14 July 2008 - 04:23 PM
Цитат
Това е друг плюс - кучето ти е цял ден на вън :blink:
Ето малко снимки още, не мога да се стърпя, толкова ми се ходи вечеееееее!
Първите две са от вън - като това е тентата на караваната, имате и още толкова без навес, във вид на "дворче".
Другите две са вътре - това е голяма каравана, нищо че е пак с три легла. Не знам цената й обаче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 04:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM
Ха! :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните. Ние имаме каравана, мъкнем я с нас навсякъде ;D и приличаме на катун. За пръв път Лиса дойде с нас когато и сложиха третата ваксина и това и беше първата разходка. Учудващо беше за мен, че много и хареса и не посмя да я окипази и си вършеше всичко навън! Много е удобно, препоръчвам ви го!
Ето така си прекарваше горещите часове- под караваната на сянка, естествено преди да открие блаженството на водата в яз. Цонево.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:45 PM
Ето как се спинка, :wub: :wub: :wub:в колко квартири ще го разрешат?????

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 14 July 2008 - 04:53 PM
Цитат
Ха! :o Ама аз наистина не предполагах, че има и други хора, които са запалени по караваните.
Цитат
Мерси :blink:

Публикувано: 14 July 2008 - 04:58 PM
Има и бунгала там е 7,50 за човек но без плажната такса и други разни нещица....но не знам кога има топла вода в баните и няма нищо освен две легла и гардероб-така наречените душегубки ;D

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 14 July 2008 - 05:32 PM
Цитат
Хехе, май ще се разхождаме по южното черноморие ;D Първата половина на септември съм Царево (екс. Мичурин), с големия и малкия разбойник :yahoo: :yahoo: :yahoo: (как ще дочакааааааааамммм....)
Публикувано: 15 July 2008 - 04:30 PM
миналата година бяхме на Царево и с кучо и по приятна ваканция нищо че беше дест дена аз не съм и очаквала и да имам :yahoo:
Приятно прекарване от мене и много хубави спомени да си тръгнете :yahoo:
:blink: ;)
Публикувано: 15 July 2008 - 10:37 PM

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 16 July 2008 - 09:15 PM
Предстои ни и на нас ходене на море, но искат предплата като капаро - няколко нощувки.Нормална практика, но въпросът ми е дават ли ви нещо, с което да гарантират, че сте дали парите си? Или няма гаранции?
Проблемът е, че ние ще пращаме парите на частно лице, не на хотел и се чудя каква ни е гаранцията, че няма да ни приберат парите. В днешно време хора всякакви!
Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите!
Публикувано: 17 July 2008 - 08:13 AM
И все пак - аз бих си поискала някаква бележка/документ/удостоверение, че съм дала пари, колко и за кога ( за да като отида не ми кажат .. "ами вие искахте от 26, за тогава съм ви запазил място .. а да сме говорили за 16ти примерно")
Капарото е някаква сигурност за тях, че ще отидете и няма да им останат стаите празни, но и за вас, че има къде да отиде и няма баш посредата на сезона да тръгнете с багажа да си търсите място (пък и с куче .. :rolleyes:)
Споделете притесненията си с вашето частно лице. Той би трябвало да дава и да е давал някакви такива бележки на другите си клиенти ... Вие всъщност наживо няма да го видите? Запазете си тогава бележката (от банка/ поща, където пращате парите), че сте му пратили пари ...
Надявам се притесненията ти да не се сбъднат и и ти желая приятна почивка :palec:
Сега въпрос и от мен: Кажете ми плаж около Царево, подходящ за куче? За предпочитане от Царево към Синеморец, тоест след къмпинга Нестинарка ако тръгнем с кола няма ли да намерим сравнително близо някое приятно плажче ? Може и от Царево към Бургас ...
Ще спим някъде посредата между центъра на Царево и къмпинг Нестинарка.
Бих желала да можем да си спрем и виждаме колата ... тоест да не я спрем някъде на пътя и да слизаме 300 метра към някои плаж.
Също и плажа да е сравнително приятен, тоест да мога и аз да плувам, а не да си нарежа краката на камъни.
Публикувано: 17 July 2008 - 08:50 AM
Публикувано: 17 July 2008 - 09:06 AM
Цитат
С това не съм съгласна, освен ако не е към средата на септември. Всички по-достъпни заливчета вече за съжаление са пренаселени, и то не само от курортисти, но и масово от местни, защото ситуацията с плажовете по Царево вече е кошмарна (Арапя е ад, на попския строят, на Нестинарка строят и 3/4 от плажната ивица е на концесия) :angry:
Публикувано: 17 July 2008 - 09:17 AM