Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#261 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2008 - 09:37 AM

Хех, аз отивам от началото на септември, и тайно се надявам да няма хора, ама пусто... Просто с всяка изминала година става все по-кошмарно и населено :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#262 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 09:45 AM

Ами общо взето съм забелязала,че Септември е по населен от Юни.Сранно , но факт ;D
User's Signature

Качена снимка

#263 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2008 - 10:19 AM

Абе моята "втора половина на Август" си е от 16 август ... тъй че вероятно ще си е доста населено  ;D
Все пак има време, ще чакам впечатления тук в темата и вече като отидем ще си търсим плаж ... нагоре надолу ... дано си намерим подходящ.
Честно казано много се колебая дали да я вземем - тя не може да е цял ден на плаж с нас, сама ме е страх да я оставя в стаята ( ще скимти, ще изгризе нещо) ... но няма и много подходящ човек, на който да я оставя - любителите на кучета си имат по 1-2, а останалите ми познати не стават ...
Много се притеснявам и да не се разгони точно тогава  - на 5 месеца и половина  :(
Въобще .... дано да ни е весела и приятна "почивката" :rolleyes:

#264 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 10:28 AM

А толко рано се съмнявам да се разгони. Вие решили ли сте къде ще ви е квартирата, защото по къмпингите дават доста добри каравани и хем си наплж,хем кучето ще е на хлад. Наистина ще и е топличко цял ден на плажа, но миналата година кучето ми си го бях вързала за чадъра той си изкопа една голяма дупка в пясъка, който е мокър от долу и си лежеше в нея на хладничко даже заспа.А и като и е много топло водата доста ще я разхлади  ;D
User's Signature

Качена снимка

#265 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2008 - 11:01 AM

Не е квартира, не е и бунгало/каравана, но е уредено отдавна. За хлад ще си има климатик ... и надявам се да не изгризе някое легло/телевизор.
Ако сега аз планирах почивка с куче, определено щеше да е на друго място ( вероятно бунгала, с приятен плаж в близост ... )
Надявам се след плажа, пък и разходки/бягане сутрин рано и вечер късно да се измаря и да си спи, без да прави много мизерийки ...  ;D
Пък още има време де, може да измисля нещо друго  :rolleyes:
Оспамихме темата  :izcherven:

#266 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 09:01 PM

Преди два дни се вьрнахме от обиколка по черноморието.Бяхме по дьлго време в един мальк но хубав кьмпинг до Златни пясьци-Лагуна.За кучетата няма проблем,има и няколко бунгала,басеин-мальк,ток,вода и осветление на всяка площатка за палатки,банята е с бойлер и постояно има топла вода.плажа се чисти всеки ден и е на една крачка от Златните.Изобщо чисто и,приятно и спокойно.Пускам и снимка на плажа от понеделник сутринта,в дьното се вижда една дига която разделя плажа на кьмпинга от Златните.Контраста е огромен-докато на този плаж няма хора на Златните е чадьр до чадьр.Иначе като цени-по 6лв. на палатка,и на кола,и на човек.

#267 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 July 2008 - 11:37 AM

Имам питанка
някой да знае на севрното - към Шабла и Дуранкулак
някое местенце дето приемат с куче?

#268 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2008 - 02:32 PM

защо не пробваш с www.visit.bg  www.bulrest.com  там опции да пратиш запитване към обявите. Аз така питах и се оказа, че пускат в страшно много квартири, но в обявата не е написано. Така няма да се ограничаваш само с някакви бунгала и ще имаш много по-голям избор! поросто питай.  :blink:

#269 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2008 - 02:45 PM

много благодаря  за линковете
:blink:

#270 Потребителят е офлайн   morisina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2008 - 03:15 PM

Здравейте. И ние сме се ориентирали към северното черноморие и по-точно към Крапец. Съвсем случайно открих това селце изглежда много добре поне на снимките и най-вече спокойно (нашият малък звяр не е от най-кротките). Още не сме прозвъняли набелязаните места, но като го направим ще пиша. Ето и линк към Крапец http://www.krapets.com/bg/

#271 Потребителят е офлайн   katrinkata Икона

Публикувано: 31 July 2008 - 12:23 AM

mnogo se radvam 4e ima hora kato men ,koito si planirat po4ivkata kadeto i da e bilo ,zadalgitelno s 4etirinogia 4len na semeistvoto i az si me4tay da zaveda noeto momi4enze na more i dogodina zadalgitelno 6te go napravy bez ney nikade ne se 4ustvam dobre ty e moyta du6ka dobrodu6ka za tova vinagi e s men i za v bade6te 6te e taka radvam se 4e vse pove4e se razre6avat razni uslugi i za na6ite ku4enza i zadalgitelno 6te se vazpolzvam ot toca

#272 Потребителят е офлайн   bebetyyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2008 - 08:59 PM

Ами на море?Как ще го кача в рейса? :mazohist: То и на планина не е лесно де,но ако съм на планина,съм близо до Витоша и е по - поносимо,но къде може въобще да се отседне с куче на море?Освен на някои мухлясали гнусни бунгала.Почти имам ужас от такива.Преди ходех и гъмжеше от стоножки,мравки и плесен.Не смеех да се обърна към стената нощем,когато правех жалки опити да заспя.Въпреки това обаче, развих бронхит.Не съм за такива места,ако не искам да се превърне в астма,което не ми е от най - големите желания.Помогнете!!! :sos:

#273 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2008 - 11:15 PM

По-напред в темата има точно на този въпрос отговор, прочети. Никой не е казал, че за да си с кучето си трябва да си набутан в някаква мизерия. Просто прочети внимателно. А както аз самата не веднъж съм писала много квартири не пишат, че приемат с животни, но ако питш ти казват, че няма проблем (това го знам от личен опит).

А за рейсовете и аз не знам как се решава този проблем, ако е голямо кучето. Може би трябва да питаш в самите фирми превозвачи дали пускат животни и какви са условията.

#274 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 12 August 2008 - 08:49 AM

Септември Бъки вече ще излиза и сме решили да му покажем морето и планината на куп :)
Родителите ми имат вила в Странджа съвсем близичко до Царево и до тук добре ... обаче като им казах, че ще ходим с дребния отговорът беше "Какво? Купето или му направете кучешка колибка и в двора! Да не е посмял да изяде нещо от вилата!". Те няма да са там и принципно мога да го вкарвам вътре, но той наистина ще руши и то така, че няма начин да се прикрият следите ..... Сега ме е страх, защото вечер става много студено в планината и няма как да го оставя на вън. Някакваи идеи? Приятелят ми къде да на майтап къде сериозно предложи да го оставяме през ноща с наморник  :o
User's Signature

Качена снимка

#275 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 August 2008 - 10:04 AM

По-добре клетка. Има теми за клектите, има "за", има и "против", почети и реши дали ти допада като вариант. Особено, като ще сте постоянно заедно - една хубава разходка преди лягане и ще спи спокойно в нея. Обаче трябва да потренирате и да свикнете от сега, ако искаш наистина да е спокоен в нея.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#276 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 12 August 2008 - 10:33 AM

Не съм почитател на клетките, а и той е толкова подвижен и игрив, ще се побърка. Това бих го оставила като наистина последен вариант.
User's Signature

Качена снимка

#277 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2008 - 10:37 AM

С намордник едва ли ще му е по-добре  ;)
Едно добре уморено куче просто ще спи цяла нощ в клетката.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#278 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 12 August 2008 - 11:23 AM

Той вечер след като се наиграе и хапне заспива.....обаче като чуе, че отиваме да си лягаме веднага скача и почва да върви след нас.....като се затворим в спалнята следва скимтене около 5-10 мин.......хем си е у дома, има си легло, може да се разхожда и да си играе...ако го затворим не мога да си представя какво чудо ще бъде....той в банята е готов да изкърти вратата за 5 мин, докато чистя .... :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#279 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2008 - 11:34 AM

Свикват,особено ако не е сам, а клектата е при вас. Нали идеята е само да спи в нея - да не стане да прави поразии през нощта.
Спирам с тази тема, че стана офтопик.
User's Signature

#280 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2008 - 10:14 PM

Да кажа и аз нещо по темата "с куче на почивка".
Признавам - тръгнах със страх в душата. Моята хубостница, слава богу, вече не гризе и не руши, не оставя локви и "торти", не хапе... но с едно нещо не мога да се преборя - с инстинкта "аз пазя"! B) "Лая и пазя!" :viking:
Щуква й понякога в главата да пази и пейката в парка, където сме седнали... :huh:

Бяхме на хотел, хората нямат нищо против кучета, но аз като си представих моята как огласява хотелчето от зори до здрач... просто се виждах с куфарчетата и псето как се изнасяме на пръсти, преди да са ни удавили в язовира! ;D
Е, лошите ми предчувствия не се сбъднаха. Тя някак разбра, че е на "чуждо" и се държа съвсем прилично - имам предвид на какво е способна, а не направи! :blink:
Е, за това пък сега си наваксва... ;D

Опитах се да кажа, че по някога извън привичната среда кучетата май имат някакви задръжки.
Или се лъжа? ;)

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема