С куче на море и планина.
Публикувано: 17 July 2008 - 10:19 AM
Все пак има време, ще чакам впечатления тук в темата и вече като отидем ще си търсим плаж ... нагоре надолу ... дано си намерим подходящ.
Честно казано много се колебая дали да я вземем - тя не може да е цял ден на плаж с нас, сама ме е страх да я оставя в стаята ( ще скимти, ще изгризе нещо) ... но няма и много подходящ човек, на който да я оставя - любителите на кучета си имат по 1-2, а останалите ми познати не стават ...
Много се притеснявам и да не се разгони точно тогава - на 5 месеца и половина :(
Въобще .... дано да ни е весела и приятна "почивката" :rolleyes:
Публикувано: 17 July 2008 - 10:28 AM
Публикувано: 17 July 2008 - 11:01 AM
Ако сега аз планирах почивка с куче, определено щеше да е на друго място ( вероятно бунгала, с приятен плаж в близост ... )
Надявам се след плажа, пък и разходки/бягане сутрин рано и вечер късно да се измаря и да си спи, без да прави много мизерийки ... ;D
Пък още има време де, може да измисля нещо друго :rolleyes:
Оспамихме темата :izcherven:
Публикувано: 17 July 2008 - 09:01 PM
Публикувано: 28 July 2008 - 02:32 PM
Публикувано: 28 July 2008 - 03:15 PM
Публикувано: 31 July 2008 - 12:23 AM
Публикувано: 11 August 2008 - 08:59 PM
Публикувано: 11 August 2008 - 11:15 PM
А за рейсовете и аз не знам как се решава този проблем, ако е голямо кучето. Може би трябва да питаш в самите фирми превозвачи дали пускат животни и какви са условията.
Публикувано: 12 August 2008 - 08:49 AM
Родителите ми имат вила в Странджа съвсем близичко до Царево и до тук добре ... обаче като им казах, че ще ходим с дребния отговорът беше "Какво? Купето или му направете кучешка колибка и в двора! Да не е посмял да изяде нещо от вилата!". Те няма да са там и принципно мога да го вкарвам вътре, но той наистина ще руши и то така, че няма начин да се прикрият следите ..... Сега ме е страх, защото вечер става много студено в планината и няма как да го оставя на вън. Някакваи идеи? Приятелят ми къде да на майтап къде сериозно предложи да го оставяме през ноща с наморник :o
Публикувано: 12 August 2008 - 10:04 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 August 2008 - 10:37 AM
Едно добре уморено куче просто ще спи цяла нощ в клетката.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 12 August 2008 - 11:23 AM
Публикувано: 12 August 2008 - 11:34 AM
Спирам с тази тема, че стана офтопик.

Публикувано: 12 August 2008 - 10:14 PM
Признавам - тръгнах със страх в душата. Моята хубостница, слава богу, вече не гризе и не руши, не оставя локви и "торти", не хапе... но с едно нещо не мога да се преборя - с инстинкта "аз пазя"! B) "Лая и пазя!" :viking:
Щуква й понякога в главата да пази и пейката в парка, където сме седнали... :huh:
Бяхме на хотел, хората нямат нищо против кучета, но аз като си представих моята как огласява хотелчето от зори до здрач... просто се виждах с куфарчетата и псето как се изнасяме на пръсти, преди да са ни удавили в язовира! ;D
Е, лошите ми предчувствия не се сбъднаха. Тя някак разбра, че е на "чуждо" и се държа съвсем прилично - имам предвид на какво е способна, а не направи! :blink:
Е, за това пък сега си наваксва... ;D
Опитах се да кажа, че по някога извън привичната среда кучетата май имат някакви задръжки.
Или се лъжа? ;)