С куче на море и планина.
Публикувано: 13 August 2008 - 07:31 AM
А иначе как ви приеха в хотела? Имаше ли някакви предупреждения от тяхна страна.....какво ви казаха като условия за пребиваването?
Публикувано: 13 August 2008 - 09:44 AM
Цитат
А иначе как ви приеха в хотела? Имаше ли някакви предупреждения от тяхна страна.....какво ви казаха като условия за пребиваването?
Офтопик - виждала съм пекинез! вързан на двора на тролей :huh:
Публикувано: 13 August 2008 - 10:04 AM
Публикувано: 13 August 2008 - 10:50 AM
привет на всички! току що се върнахме от морето пътят ни дойде в повече и сега реанимираме...
Хора,не знам вие как сте изкарвали с куче на море,но аз се побърках!!! Писна ми непрекъснато да е вързан и наоколо да пищят уплашени деца и майки,да ме наричат "идиот" ,че кучето ми щяло да стресне детето и да го увреди за цял живот и тем подобни простотии!!!
Аз се измъчих,кучо - също! Единствената му свобода беше привечер,когато го пусках да потича по плажа,но пак се появяваха разни уплашени лелки или притесняваше с любопитството си влюбените двойки,излегнати на скрито в пясъка!!!!Аман!
На плажа през деня почти не сме стояли - трудно се удържа такова куче да стои с часове на едно място,да не говориме,че му беше страшна жега,не искаше да влиза да плува и го мокрех,поливайки го с шише
За 12 дена си поигра с други кучета само 2-3 пъти и то за малко, другите си мислеха,че щом е черен и голям задължително ще им изяде кучето и си ги криеха
Никога през живота си не се бях съобразявала толкова много с другите хора,както на това море!И сега се чуствам като парцал - изтощена,изнервена и разочарована(не от кучето, а от хората).
ПС: бяхме в къмпинг Рай - Камчия от 29.07 до 11.08.Бунгалата са тип финландски дървени къщи и определено не смърдяха,нито имаха мухъл. Не е като в Шератон,но според мен си бяха екстра!
Опредлено за да се чуства добре животното трябва да се ходи на море в слабо натоворените периоди - юни или края на септември...или да се избират по-дивашки места за да може кучето да тича на воля,без да пречи никому!!!
Публикувано: 13 August 2008 - 11:10 AM
Публикувано: 13 August 2008 - 11:27 AM
Казва се "Къща вила Ело" - като се напише в гугъл - къщи в Синеморец излиза от първите.
Публикувано: 13 August 2008 - 11:35 AM
неохраняемия плаж е доста кофти за къпане
по миналта година с Анук бяхме там
а на Бутамята - другия плаж е претъпкано
ако сте любители на преходите след Бутамята като продължите по брега (малко има катерене и ходене)
има няколко подобни плажа с малко хора и е суперско.
Публикувано: 13 August 2008 - 11:59 AM
Публикувано: 13 August 2008 - 12:07 PM
Публикувано: 13 August 2008 - 12:51 PM
Публикувано: 13 August 2008 - 06:01 PM
Цитат
Казва се "Къща вила Ело" - като се напише в гугъл - къщи в Синеморец излиза от първите.
Неохраняемият плаж /северният/ е готин, в противоположния край на селото спрямо централния /Бутамята/. Така че много зависи къде са къщите, иначе можете доста да походите в жегите с кучето. Този плаж е там където река Велека /?/ се влива в морето и навсякъде е обграден от красиви, но стръмни скали. Страхотни гледки! Със сигурност пред погледа ти няма да попаднат ужасяващи "недоразумения". ;D Но имай предвид че и този плаж е доста пълен. Наистина още на 1,5-2 става дълбоко, но няма и как да се удавиш, щото ако има хора веднага ще те измъкнат. За кучето няма да има проблем, макар че аз не съм почитател на воденето на кучето на плаж в най- горещото време.
А, да не забравя, до този плаж е най- готиния бар в С.- Алкохол. Там вечер Коко Каменаров играе билярд. Ама бара не е готин заради това де. ;D
Публикувано: 14 August 2008 - 11:05 AM
[quote author=redika link=topic=1044.msg460312#msg460312 date=1218619627]
А, да не забравя, до този плаж е най- готиния бар в С.- Алкохол. Там вечер Коко Каменаров играе билярд. Ама бара не е готин заради това де. ;D
[/quote]
Барът се казва Корабът! Явно вчера на някой му се е пийвало след работа... ;D
Публикувано: 16 August 2008 - 10:25 AM
Ето една снимка от последното ходене.....след ден и половина вилнеене по планинските баири.....май предпочете да си почине малко все пак ;D
http://www.helictit....g2_itemId=10516
Публикувано: 16 August 2008 - 05:57 PM
Публикувано: 16 August 2008 - 06:54 PM
А най-красивите места в Родопите, според мен, са около яз."Широка поляна".
Били сме в това вилно селище "Романтика", но сега там не е за ходене - надуха цените двойно и забраниха кучета, защото техния Роко ухапал един летовник! :(
Роко е огромен достолепен пес - пазач на селището, който обаче не обича да го галят непознати, особено подпийнали. Та заради два инцидента забраниха ... кучетата на посетителите. :huh:
Поне така беше миналото лято...
Най-евтино е в хотел «Рай» - бившето «КЗУ» край яз. В. Коларов - 10лв на калпак. Условията - неремонтирана почивна станция, но общо взето е чисто, има баня и топла вода. Нямат нищо против кучетата.
Публикувано: 16 August 2008 - 07:48 PM
Публикувано: 17 August 2008 - 02:41 PM