Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#281 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 13 August 2008 - 07:31 AM

Силно се надявам да се окажеш права :) Интересно ще бъде да ни изхвърлят от вилата на собствените ми родители. А и хората там са свикнали, че кучетата живеят на улицата, дори "домашните" им любимци рядко обитават двора. Представям си какво ни очаква като се изтупаме с глезан Бъки  :rolleyes:
А иначе как ви приеха в хотела? Имаше ли някакви предупреждения от тяхна страна.....какво ви казаха като условия за пребиваването?
User's Signature

Качена снимка

#282 Потребителят е офлайн   rally_pat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 August 2008 - 09:44 AM

Цитат

Силно се надявам да се окажеш права :) Интересно ще бъде да ни изхвърлят от вилата на собствените ми родители. А и хората там са свикнали, че кучетата живеят на улицата, дори "домашните" им любимци рядко обитават двора. Представям си какво ни очаква като се изтупаме с глезан Бъки  :rolleyes:
А иначе как ви приеха в хотела? Имаше ли някакви предупреждения от тяхна страна.....какво ви казаха като условия за пребиваването?

Офтопик - виждала съм пекинез! вързан на двора на тролей :huh:
User's Signature

Качена снимка

#283 Потребителят е офлайн   Нина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 10:04 AM

Края на юли бяхме на море с моя четириног. След дълго лутане и търсене, намерихме страхотно местенце за почивка. Отседнахме в апартамент в центъра на Черноморец. Цената супер, мястото-също(съвсем до плажа), екстри не ни липсваха. Басейн, джакузи...Единственото условие беше кучето да не влиза в басейна и да не си върши нуждите в двора. Ма то си е повече от естествено това...В селото никой не прави забележка за кучето, освен това е и безумно евтино. Само едно от заведенията не посетихме, защото сервитьора още като ме видя с Арчи и пусна реплика, че за кучета не може :o. Става дума за ресторант на брега на морето-не затворено помещение. Както и да е-не спорих с него. Просто отидох на съседното кръчме. И там бирата беше студена ;D и мезетата-вкусни...С хазаина се видяхме два пъти-първо да ни даде ключовете и после да му ги върнем. За всички, които се интересуват телефон за връзка 0897 330 269

#284 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2008 - 10:50 AM

за да не пиша пак,копирам мнението си от друга тема :

привет на всички!  току що се върнахме от морето  пътят ни дойде в повече и сега реанимираме...
Хора,не знам вие как сте изкарвали с куче на море,но аз се побърках!!! Писна ми непрекъснато да е вързан и наоколо да пищят уплашени деца и майки,да ме наричат "идиот" ,че кучето ми щяло да стресне детето и да го увреди за цял живот и тем подобни простотии!!!
Аз се измъчих,кучо - също! Единствената му свобода беше привечер,когато го пусках да потича по плажа,но пак се появяваха разни уплашени лелки или притесняваше с любопитството си  влюбените двойки,излегнати на скрито в пясъка!!!!Аман!
На плажа през деня почти не сме стояли - трудно се удържа такова куче да стои с часове на едно място,да не говориме,че му беше страшна жега,не искаше да влиза да плува и го мокрех,поливайки го с шише

За 12 дена си поигра с други кучета само 2-3 пъти и то за малко, другите си мислеха,че щом е черен и голям задължително ще им изяде кучето и си ги криеха

Никога през живота си не се бях съобразявала толкова много с другите хора,както на това море!И сега се чуствам като парцал - изтощена,изнервена и разочарована(не от кучето, а от хората).

ПС: бяхме в къмпинг Рай - Камчия от 29.07 до 11.08.Бунгалата са тип финландски дървени къщи и определено не смърдяха,нито имаха мухъл. Не е като в Шератон,но според мен си бяха екстра! 

Опредлено за да се чуства добре животното трябва да се ходи на море в слабо натоворените периоди - юни или края на септември...или да се избират по-дивашки места за да може кучето да тича на воля,без да пречи никому!!!

#285 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 11:10 AM

Честно казано ние изкарахме страхотна почивка.Там където ходехме на плаж имаше доста кучовци, но не съобразих да питам собствениците къде са отседнали,но факта е,че бяха на море.И говоря за едри породи кучета.Местността е къмпинг Юг и намиращия се наблизо страхотен плаж.ЗА 2 седмици прекарани на този плаж нито веднъж не чух някой да се оплаче от кучетата на плажа дори напротив намерихме си нови приятели.Имайте  предвид,че бяхме в един от натоварените моменти на сезона 25.07-09.08, и хора не липсваха.Ще приложа снимки от плажа за да видите това райско кътче.В далечината се виждат бунгала и палатки.
User's Signature

Качена снимка

#286 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 August 2008 - 11:27 AM

И ние заминаваме с кучо на море на 18 този месец. Бая се озорихме да намерим място, където да сме заедно и да има прилични условия и накрая намерихме къща в Синеморец. Цената е 200лв на вечер за цялата къща, но е за 8 човека (даже има и 2 диванчета, които се разтягат та стават 10 места). Като се разпределят парите излиза доста изгодно  ;D Някакви нови къщички и няма проблем за каквото и да е куче (моето е кане-корсо и на доста места ни отказаха като разбраха размерите му). Като се върнем ще кача снимки и ще разкажа какво е вече от "първа ръка". Плажовете били наблизо, а има и някакъв неохраняем, на който се надявам да няма проблем. Само лошото е че ставало много бързо дълбоко...но това да ни е проблема :)
Казва се "Къща вила Ело" - като се напише в гугъл - къщи в Синеморец излиза от първите.
User's Signature

Качена снимка

#287 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2008 - 11:35 AM

redika
неохраняемия плаж е доста кофти за къпане
по миналта година с Анук бяхме там
а на Бутамята - другия плаж е претъпкано
ако сте любители на преходите след Бутамята като продължите по брега (малко има катерене и ходене)
има няколко подобни плажа с малко хора и е суперско.

#288 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2008 - 11:59 AM

dardaron ,като гледам снимките - не е чак толкова претъпкано ;) На плажа в Камчия ,за огромна моя изненада, беше г.з до г.з БУКВАЛНО!!! Да не говориме,че едно е хъски ,на което всички му се радват кооолко е сладко,пухкаво и красиво , и друго -черно-тигрово  кане корсо,което за повечето народ изглежда страшно...нищо,че е душичка,не лае,не напада и единствената опаснаст е да тегли един език..

#289 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 12:07 PM

Ами точно тов имам предвид,че в разгара на сезона плажа не е претъпкан и има място за всички.А на плажа имаше и други кучета немска овчарка ,голдънче, 2 бретон шпаньола, не съм сигурна едното куче ми приличаше на риджбек ,не се сещам какви други имаше, но ние бяхме най-дребните  ;D.Едва ли с твойто куче щяхте да имате проблем там  още повече щом е такъв сладур;)
User's Signature

Качена снимка

#290 Потребителят е офлайн   Нина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 12:51 PM

Ние прекарахме десет страхотни дни с кучето. При все, че си бяхме само двамцата...Плажа на Черноморец е дълъг, но доста тесен. Ние си намерихме местенце до скалите. Волейболистите ни посрещнаха радушно и нямаше протестиращи. Напротив, Арчи всеки ден играеше волейбол-разпределител го раздаваше ;D...От плажа си тръгвахме към 09:30-после си става жега за черния. И отново се връщахме към 18:00 часа. Не много далече има още един плаж(на къмпинга) Там също беше рай за кученка. Иначе си стояхме на басейна или на хладничко в апартамета... Но все пак си е зор на претъпкан плаж и с куче :rolleyes:За вашите не знам, но за моето не става. Той се чувства задължен да полегне на нечия хавлия или пък да понацелува някой, просто ей така, че му е симпатичен. И от водата не излиза-дебне зорко за давещи се ;) И с такъв ентусиазъм се спуска да спасява, че не ви е работа...

#291 Потребителят е офлайн   bis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2008 - 06:01 PM

Цитат

И ние заминаваме с кучо на море на 18 този месец. Бая се озорихме да намерим място, където да сме заедно и да има прилични условия и накрая намерихме къща в Синеморец. Цената е 200лв на вечер за цялата къща, но е за 8 човека (даже има и 2 диванчета, които се разтягат та стават 10 места). Като се разпределят парите излиза доста изгодно  ;D Някакви нови къщички и няма проблем за каквото и да е куче (моето е кане-корсо и на доста места ни отказаха като разбраха размерите му). Като се върнем ще кача снимки и ще разкажа какво е вече от "първа ръка". Плажовете били наблизо, а има и някакъв неохраняем, на който се надявам да няма проблем. Само лошото е че ставало много бързо дълбоко...но това да ни е проблема :)
Казва се "Къща вила Ело" - като се напише в гугъл - къщи в Синеморец излиза от първите.

Неохраняемият плаж /северният/ е готин, в противоположния край на селото спрямо централния /Бутамята/. Така че много зависи къде са къщите, иначе можете доста да походите в жегите с кучето. Този плаж е там където река Велека /?/ се влива в морето и навсякъде е обграден от красиви, но стръмни скали. Страхотни гледки! Със сигурност пред погледа ти няма да попаднат ужасяващи "недоразумения".  ;D Но имай предвид че и този плаж е доста пълен. Наистина още на 1,5-2 става дълбоко, но няма и как да се удавиш, щото ако има хора веднага ще те измъкнат. За кучето няма да има проблем, макар че аз не съм почитател на воденето на кучето на плаж в най- горещото време.
А, да не забравя, до този плаж е най- готиния бар в С.- Алкохол. Там вечер Коко Каменаров играе билярд. Ама бара не е готин заради това де. ;D   

#292 Потребителят е офлайн   bis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2008 - 11:05 AM

[quote author=bis link=topic=1044.msg460624#msg460624 date=1218643269]
[quote author=redika link=topic=1044.msg460312#msg460312 date=1218619627]

А, да не забравя, до този плаж е най- готиния бар в С.- Алкохол. Там вечер Коко Каменаров играе билярд. Ама бара не е готин заради това де. ;D   
[/quote]

Барът се казва Корабът! Явно вчера на някой му се е пийвало след работа... ;D

#293 Потребителят е офлайн   Malcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 10:25 AM

Нашто куч, още не сме го водили на море, но за тва пък на планина си умира от кеф да ходи, а недай си боже и да има рекичка някъде в блиозст.....е вече не можеш да го изкараш от водата  ;D
Ето една снимка от последното ходене.....след ден и половина вилнеене по планинските баири.....май предпочете да си почине малко все пак  ;D

http://www.helictit....g2_itemId=10516

#294 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 16 August 2008 - 05:57 PM

Здравейте! Някой ходил ли е тази година във вилно селище "Бор", това край Ракитово? Защото аз се наточих за края на септември, обаче сега попаднах на някакъв друг сайт /мисля, че селището е същото/, само че вместо 25лв за бунгало за 4-ма пише 60лв!!!  :o Аз ли нещо бъркам или....? Ето го адреса  http://bor2007.com/        И ако наистина цените вече са такива, можете ли да ми посъветвате къде да ида на планина с две средни кучета за по-приемливи цени /нямам претенции за лукс/  Мерси!

#295 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 06:21 PM

15лв на човек е нормална цена. Разглеждайки доста от планинските курорти, селца и т.н., това е най-често срещана цифра- 15-20лв.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#296 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2008 - 06:54 PM

Ние бяхме ТУК.

А най-красивите места в Родопите, според мен, са около яз."Широка поляна".
Били сме в това вилно селище "Романтика", но сега там не е за ходене - надуха цените двойно и забраниха кучета, защото техния Роко ухапал един летовник!  :(
Роко е огромен достолепен пес - пазач на селището, който обаче не обича да го галят непознати, особено подпийнали. Та заради два инцидента забраниха ... кучетата на посетителите. :huh:
Поне така беше миналото лято...

Най-евтино е в хотел «Рай» - бившето «КЗУ» край яз. В. Коларов - 10лв на калпак. Условията - неремонтирана почивна станция, но общо взето е чисто, има баня и топла вода. Нямат нищо против кучетата.

#297 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 07:48 PM

Виж бунгала "Здравец" до Берковица!!! Една позната се върна от там и каза, че е приказно. Бунгалата са 2 и едното е за двема мисля, другото е голямо за около8 човека. Цената на нощувка е 10лв, а условията са добри и нагоре, но не чак лукс. Има развъдник за пъстърва и ако искаш сам ловиш, ако искаш ти лови човекът. Без резервации е и човекът сам си поддържа къщичките. Моного бил мил и грижовен към гостите си!

#298 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 17 August 2008 - 10:33 AM

Благодаря  :wub:  Намерих вила "Здравец" само че до Батак, иначе пак пише за 2 бунгала, пъстърва. Цените са добри, ще проверя и там.

"Романтика" я намерих още на пролет в нета, облизах се и това беше.... ;D

#299 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2008 - 02:41 PM

Не, не Бунгала Здравец до Берковица! http://www.viptour-bg.com/bg_ango.htm Ето

#300 Потребителят е офлайн   iliyana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2008 - 05:18 PM

Вилно селище Бор, Ракитово работи до 31.08.2008 Там ходят много възрастни хора с деца и имат претенции
към кучетата.

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема