С куче на море и планина.
Публикувано: 12 January 2010 - 07:45 PM
Абсолютно съгласна

Публикувано: 12 January 2010 - 08:09 PM

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 13 January 2010 - 05:07 PM
Напълно съгласна съм.
Публикувано: 31 January 2010 - 01:25 PM
натъкнах се на този сайт, търсейки информация за храната на кучето и се сетих за тази тема във форума. Долу на страницата в рубрика полезно има информация за хотели, където може да се отседне с домашен любимец. Има възможност да се търси по град:
http://www.sambs.bg/...canin/index.php
Дано да е от помощ за всички!
Публикувано: 01 February 2010 - 02:33 AM
натъкнах се на този сайт, търсейки информация за храната на кучето и се сетих за тази тема във форума. Долу на страницата в рубрика полезно има информация за хотели, където може да се отседне с домашен любимец. Има възможност да се търси по град:
http://www.sambs.bg/...canin/index.php
Дано да е от помощ за всички!
Изключително полезна информация,много благодаря !
Публикувано: 25 February 2010 - 05:34 PM
Море,планина,река... предлагайте!
Идеално кемпинг с място за палатки.

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 February 2010 - 07:42 PM
Бях писала тук в тази тема, на 22 стр., за едно вилно селище в Родопите, дето миналата година бяха окачили табела "Забранява се присъствието на кучета в района на вилното селище".
Надникнах днес - изненада-а-а!!
от ТУК
Цени:
Наем на вила (една нощувка): ........................ 120 лв.
Домашен любимец (една нощувка): ................... 35 лв.

Само не ми е ясно какво точно включва предлаганата услуга - нощувка на домашен любимец - на цена 35лв.
Предполагам - кучешко легло с балдахин, индивидуално легенче за миене на лапи, оборудване на банята с кучешки шампоан, а хладилника - с кучешки мезета.

Публикувано: 28 February 2010 - 10:15 AM

Само не ми е ясно какво точно включва предлаганата услуга - нощувка на домашен любимец - на цена 35лв.
Предполагам - кучешко легло с балдахин, индивидуално легенче за миене на лапи, оборудване на банята с кучешки шампоан, а хладилника - с кучешки мезета.

Стига бе

Някой да има желание да ме заведе там като домашен любимец?

Публикувано: 02 March 2010 - 05:39 AM

Стига бе

Някой да има желание да ме заведе там като домашен любимец?

Не,просто,за да не отказват и да си създават лошо име сред кучкарите и да им обясняват по телефона как е в европейските държави...ми хората са си решили проблема.Просто са поставили цена,която малко хора биха си позволили да заплатят.От тук натататък всеки сам си прави изводите желани гости ли са нашите приятели или не.
Публикувано: 02 March 2010 - 09:25 AM
Публикувано: 02 March 2010 - 01:29 PM
Публикувано: 06 March 2010 - 06:04 AM
Трябва да с е разреши-изскачащи прозорци и тогава да се натисне-намери град и става.
Публикувано: 06 March 2010 - 08:33 PM

PS:тази година сме решили да отидем до чудни мостове, ако някой има идея за вила или нещо подобно където ще ни приемат с куч, ще съм благодарна за всякаква информация

Прикачени снимки
Публикувано: 07 March 2010 - 04:11 PM
http://www.hotelmakr....com/index.html
Публикувано: 25 March 2010 - 05:54 PM
Мога да ви предложа малка виличка на самия бряг с обширна неоживена плажна ивица пред нея.Нашият 10-годишен кокер винаги е безумно щастлив там, защото може да тича на воля, да гони гларусите, да плува в морето / обожава водата /.Ползваме виличката всеки сезон за около 20 дни , през останалото време е свободна....Не е супер лукс, но има всичко необходимо - дворче, барбекю, спокойствие, море ...
Публикувано: 25 March 2010 - 06:57 PM
Мога да ви предложа малка виличка на самия бряг с обширна неоживена плажна ивица пред нея.Нашият 10-годишен кокер винаги е безумно щастлив там, защото може да тича на воля, да гони гларусите, да плува в морето / обожава водата /.Ползваме виличката всеки сезон за около 20 дни , през останалото време е свободна....Не е супер лукс, но има всичко необходимо - дворче, барбекю, спокойствие, море ...
Къде се намира тази виличка? Цена?
Публикувано: 25 March 2010 - 07:21 PM
МОЖЕТЕ ЛИ ДА ДАДЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО къде се намира ,телефон ,цена ??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО