С куче на море и планина.
Публикувано: 25 July 2009 - 02:38 PM
Ние изкарахме няколко дена на Иракли на полатки и беше супер - Галка си плува в морето,навсякъде отвързана,ходеше на гости по другите палатки,има едно заведение там - никакви проблеми за кучета!
Публикувано: 02 August 2009 - 05:57 PM
Ние бяхме на палатка, но кучета се допускат и в повечето бунгала - говоря за най-южния вход на къмпинга точно след билборда на Каменица. Не съм сигурен как стоят нещата в предходната част, която се стопанисва от различни хора.
Проблем: за сума ти години тия хора само събират пари на входа и не си мърдат пръста да направят нещо за тоалетните (които се ползват от хората в палатки, бунгалата имат собствени санитарни възли). Издържа се много трудно вътре, а доколкото разбрах от съпругата ми - женската част не е по-добре. По моя преценка е станало по-зле от средното ниво за предходните 3 години. Ако ХЕИ все още съществува в България би трябвало да затвори това нещо.
Топла вода в баните имаше само сутрин, което също не е особено практично, но лично за мен не е проблем.
Някои цени: палатка с кола на ден: 20лв + .60лв/човек курортна. Бунгалата бяха между 25 и 45 лева в зависимост от бройката на хората.
Капанчетата в самия къмпинг: боб с наденица 2.50, шопска 3.00, шкембе чорба 2.00, бисквитена торта 1.20, кавърма 5.50 - доста поносимо и дори по-евтино от Пловдив. Стела на открит бар на плажа: 2.50.
Публикувано: 07 August 2009 - 12:56 PM
колебаем се между Градина, Каваците и Смокиня
къде е най-хубаво
ние в неделя заминаваме за градина... за смокиня са дали доста подробно описание горе, а на градина едва ли положението е кой знае колко различно...

Публикувано: 08 August 2009 - 11:15 AM
вие с куче ли ще сте? ще се засечем значи =)
с куджи ще бъдем... голям и "бял".. трудно може да ни сбърка човек... караваната е точно до плажа, доколкото разбрах, но не знам в коя част на градина точно...

Публикувано: 09 August 2009 - 11:55 AM
Публикувано: 09 August 2009 - 03:06 PM

Публикувано: 11 August 2009 - 04:37 PM
Публикувано: 23 August 2009 - 04:30 PM
Дотук съм засега с проучванията и съм доста обнадеждена

Публикувано: 23 August 2009 - 04:55 PM
Предполагам космите, които ще остави и ще трябва да почистят

Публикувано: 24 August 2009 - 12:46 AM

Публикувано: 24 August 2009 - 11:05 PM
Питам, защото на къмпинг "Градина", където бяхме за няколко дни през юли беше прекалено цивилизован за нашия любимец и той не можа да се наплува и наиграе на воля... а преди две години само си беше просто райско кътче...
Публикувано: 25 August 2009 - 08:02 AM
здравейте ние бяхме на Камчия с нашето ротвайлерче само че бяхме на Нимфа и мога да кажа, че направо надмина очакванията ни, бунгалата бяха супер а плажа от другия край на реката беше почти пуст

Публикувано: 26 August 2009 - 12:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 26 August 2009 - 12:53 PM

препоръчвам ви горе,освен това на вашите душици ще им е по хладно горе отколкото на морето :)
Публикувано: 27 August 2009 - 12:49 PM
ние миналата година бяхме в Черноморец в семеен хотел/къща Стаматови. Много приятно хотелче, евтино и с приятни хазяи. Малко се притесниха като казахме, че сме с куче, но в крайна сметка казаха, че ако не вдига шум, с който да пречи на другите посетители, няма проблем. ние, обаче сме с фокстериер, така че не знам какво ще кажат за по-голямо куче.
това лято търсим нещо на Шкорпиловци, но се спряхме и на хотелче в Бяла. там ни примат с малкия, но като че ли дигнаха цената като разбраха, че сме с куче. не много, разбира се.. но все пак. но пак къщата е супер и май е близо до плажа. Къща Сребра, Бяла.
в крайна сметка издирваме приятно място в Шкорпиловци. в доста голямо затруднение сме, защото търсим нещо, на което да не е правен ремонт последно преди 20 години х). ако някой има инфо, например снимки от бунгалата на БТА, нека качи, защото никъде не намирам, а чувам все добри отзиви.
май в крайна сметка ще се примирим с палатка х)

Публикувано: 29 August 2009 - 10:34 AM
Днес заминаваме пак
Има вили, а може с палатка ,каравана
http://www.youtube.c...h?v=N8IyV7pOTwU