С куче на море и планина.
Публикувано: 03 August 2013 - 09:12 AM

"Няма по-добър психиатър в света от куче, което ближе лицето ти"
Ben Williams
Публикувано: 03 August 2013 - 11:31 AM
S-B, в 03 August 2013 - 07:12 AM, написа:
Мястото е страхотно,красиво.Хубава природа,плажа е чист.Собствениците са изключително приятелски настроени,персонал в къмпинга също.Вилите са супер,само внимавайте за травми по стълбите вътре,защото са адски стръмни и имат голямо разстояние по между.За малко на размери кученце бягащо бързо и невнимателно може да се контузи.
Ходили сме с 3 големи лами(разбирайте песа) 2 НОК и рот никакви проблеми.
Заплаща се допълнително на вечер за куче,за малко куче може и да не Ви таксуват не зная трябва да попитате.
С изключение на тази година вече 5 поред ходим там,другото хубаво място е плажа на Черноморец.
Там ходят доста хора,но далеч от хората могат да се намерят хубави усамотени местенца за да тича куч на воля и да не притеснява никой.
Приятна Ви почивка

Публикувано: 03 August 2013 - 06:37 PM
ShiBumi_GirL, в 03 August 2013 - 11:31 AM, написа:
S-B, в 03 August 2013 - 07:12 AM, написа:
Мястото е страхотно,красиво.Хубава природа,плажа е чист.Собствениците са изключително приятелски настроени,персонал в къмпинга също.Вилите са супер,само внимавайте за травми по стълбите вътре,защото са адски стръмни и имат голямо разстояние по между.За малко на размери кученце бягащо бързо и невнимателно може да се контузи.
Ходили сме с 3 големи лами(разбирайте песа) 2 НОК и рот никакви проблеми.
Заплаща се допълнително на вечер за куче,за малко куче може и да не Ви таксуват не зная трябва да попитате.
С изключение на тази година вече 5 поред ходим там,другото хубаво място е плажа на Черноморец.
Там ходят доста хора,но далеч от хората могат да се намерят хубави усамотени местенца за да тича куч на воля и да не притеснява никой.
Приятна Ви почивка

Благодаря много за отзива и аз мисля,че ще си изкараме страхотно с малкия.Ще лодуваме на воля и най-хубавото е ,че плажът е голям и няма да сме натъпкани.
Да и аз видях стълбите на снимката, ще внимаваме и сигурно ще се носим на ръце.Попитахме наемодателите за кучо и по телефона не казаха нищо за такса, но и да има ще си заслужава щом обстановката е такава и хората са положително настроени. Да попитам още нещо - ако съм разбрала правилно на плажа се допускат и кучета, нали?Неохраняем ли е? Някакви съвети за разходките по плажа?Моето момче е малко и няма да го държа дълго на жаркото слънце,сигурно ще ходим сутрин и вечер по хладното.Ако му хареса морето и има смелост ще поплуваме.Знам,че всички кученца след нагълтването със солена вода получават разстройство, само това ме тревожи.Булет е на 3 месеца, може би неукрепнал достатъчно......но ако му хареса и има мерак не искам да го възпирам.Все пак ще бъдем предпазливи.

Ben Williams
Публикувано: 03 August 2013 - 06:49 PM
Ние ходихме рано сутрин до 8 часа макс и след 20ч вечер,защото бързо прегряват.
Да,резултата от морската вода с комбинация пясък е този

Може да си вземете за всеки случай някакави медикаменти от вета да си имате.
На моите бързо им минава.

Публикувано: 03 August 2013 - 09:57 PM

Ben Williams
Публикувано: 12 August 2013 - 08:03 PM
Публикувано: 18 August 2013 - 10:11 AM

Пускат кучета без такса :) бяхме с нея в ресторанта и на басейна, а разходки правихме в комплекса без проблеми разбира се на каишка

В апартамента имахме стая обособена за куче т.е. празна малка, но достатъчна за голяма порода куче. Не сме я ползвали

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 03 September 2013 - 11:55 AM
ние се завърнахме преди два дена от Камчия и както обещах ще споделя за впечатляванията.Отседнахме в бунгала Финландия във вилно селище Рай.Прекарахме страхотно! Условията наистина не са върха.При нас половината контакти не работеха, мивките и душат пръскаха, описаното кухненско оборудване в обявата,далеч не бе в такава наличност.Доста са косурите, но ние отидохме подготвени и когато облагородиш местенцето става доста приятно.Просто изнесохме цялата покъщнина.За мен най-непоносимото беше гнездото на стършели над стаята ни.От друга страна мястото е много хубаво и спокойно, хората са изключително отзивчиви, готини и добри.А за Булет беше рай, по цял ден тичане и игра с кученцата.
Плажът беше доста опасен в тези дни имаше мъртво вълнения и доста удавници,за щастие без пострадали.Винаги е така през август.Не разбирам защо някои хора са толкова твърдоглави и глупави.Въпреки предупрежденията на спасителите от охраняемата част, което не е тяхно задължение. Накрая спасителите минаваха цялата плажна ивица, придружавани от полицаи.Както и да е отклоних се....Та Камчия и бунгалата в Рай не са за всеки, всичко е до нагласа и разбиране за почивка.Например на мен ми дойде в повече непрекъснатото чистене и обезпаразитяване за буболечки, готвене и миене (понеже бяхме голяма група), но така е в дивотията, къедто пък е спокойно и красиво.Въпрос на компромиси.С Булет се забавлявахме много и не съжаляваме за избора.Ето и малко снимки

Ben Williams
Публикувано: 18 September 2013 - 07:37 AM
ние се завърнахме преди пет дена от Θάσος.
http://www.pernakria.gr/
Прекарахме чудесно , всеки апартамент има отделен вход и голяма тераса които се затваря с вратичка, таке че куче може да е свободно там без да се безпокоим че ще избяга.
Плажа е на 150 метра , има дълга ивица от пясък почти без хора (7-15 Септември) , има много алеи минаващи преа маслинови градини за разходки.
На плажа има натурална сянка от борови дервета, които растат на 5-10 метра от морето.
Собственици Аргиро и Гяннис обичат кучета и те се винаги добре дошли.
Публикувано: 20 September 2013 - 02:41 PM
Близко до София, който иска да лови риба, който иска да се разхлажда на басейна, който иска да се разхожда покрай язовира, който иска да си пие биричка на бара...

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 October 2013 - 06:40 AM
My link
Тези са нови къщи,още нямат сайт а само профил във Фейсбук:
My link
Публикувано: 16 October 2013 - 10:19 AM
Иначе хотелче в което всякакви любимци са добре дошли (пак в Банско) -
Хотел Мамин Кольо
Публикувано: 18 October 2013 - 07:01 PM
Е няма такъв рай, плажчето е малко и закътано , бунгалата са просторни с пейки отпред за да се наслаждава човек на невероятнат гледка, и най най важното - от 4 семейства, 3 бяхме с кучета

Публикувано: 18 October 2013 - 09:03 PM
gabi__123, в 12 August 2013 - 08:03 PM, написа:
Зад база на Лукойл е, минахме оттам. Смрад. А отвън изглеждаше ммм неугледно и неподържано.
Публикувано: 20 October 2013 - 12:02 PM
Битовите условия са добри, но не е лукс. Цените бяха меко казано повече от приемливи.
Не са ни искали нито левче за кучето.
Спокойно е, близо до плажа.
Другото моренце беше на Камчия, на плажа, който по-горе хората описаха. Чудно място, толкова много песове! Задължително си направете разходка с водно колело по реката. И не забравяйте репелент. За кучо - също, от ветеринара бонусите превантивно за дирофилария. Нахапването не ви мърда.
Не сме отсядали в тези вилички, но цялостно комплексът е приятен със своята изостаналост. Рибена чорба на корем и всички екстри.
Хубаво, че имаме кученце, че да открием такива местенца. Неволята учи :)
Сега гледаме зимните оферти, поздравления за темата, много е полезна! :)
П.П. Също така в Сапарева баня - къмпинг "Верила" - отлични бунгала, отлична кухня. Под бунгало разбирайте "къщичка" с всички екстри - телевизия, собствена баня. Имат и такива с кухненски бокс. Двустайни са повечето.
http://camping-verila.com/
Има места за палатки, каравани, кой каквото иска. Огромни поляни за тичане, наблизо има пътеки за разходка, минерални басейни и какво ли още не. Чудесна отправна точка за маршрути.
Публикувано: 20 October 2013 - 05:09 PM
Z. Peev, в 20 October 2013 - 12:02 PM, написа:

Във Варна съм живяла толкова години, а в Шкорпиловци не бях стъпвала...Абе направо си чудо какви хора и какви местенца може да се открие покрай кучо!
Публикувано: 21 October 2013 - 08:24 AM
Правила за животните в комплекса.
1. Допускат се само животни с тегло до 7 кг.
2. Цената за пребиваване в комплекса е 5 евро на ден.
3. Вашият домашен любимец не трябва да бъде агресивен.
4. Вашият домашен любимец трябва да бъде чист и без бълхи.
5. По време на почистването на стаите домашният любимец трябва да бъде със стопанина си.
6. За вашата и на домашния ви любимец сигурност, разходките с вашето куче са позволени само с каишка.
7. Ако домашният ви любимец се нуждае от ветеринарен лекар, моля, свържете се с рецепцията.
8. За ваше удобство можете да получите:
- Кучешка каишка
- Легло
- Купички за храна
- Безплатна кучешка храна.
9. Моля, получете разрешение за пребиваването на вашия домашен любимец предварително, в момента на резервиране на къщата
С всичко съм съгласна,дори някои неща са много хубави,но тези 7кг как ги измислиха не ми е ясно?
Ако ми отговорят "не може",съгласявам се,така са преценили,хубаво.Но да допускат,а да слагат някаква граница в килограми не мога да го разбера.
Как прецениха,че няколко малки кучета защото може да са няколко,ще правят по-малко бели от едно куче 8кг примерно.
И какво,на рецепцията ще вадят кантар да ги теглят ли?
Та така...
Да са живи и здрави тези,които ни разбират и нямат против че имаме четирикраки членове на семействата

Хубав ден на всички