Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#601 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 01 June 2011 - 08:19 PM

Мерси за изчерпателния отговор. А снимките са невероятни. Чари е добре обучен, щом си го прекарала от там? На колко прехода си го водила ? Аз имам план да обходим всички възможни планини в БГ, но за съжаление времето не е мнг съгласно.
Бяхме ходили септември на х.Ехо, но от с. Рибарица ( за един църковен брак. Първият преход на Арчи ). И често казано повече от там не бих минала. Не съм от оплакващите се планинари, но смятам, че човек е в планината, за да се разтовари и нагледа на красива природа. За 4 часа катерене хубавото беше 15 мин преди хижата...Затова сега планувам по билото :)
User's Signature

Качена снимка

#602 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 June 2011 - 09:46 PM

http://esperanca.sni...487818.18037813
Това е първият преход на Чародей, връх Исполин над Узана, Габрово, бе на три месеца и първият му сняг, ако имаш търпение от всичките ми над 100 албума, Чари е бил винаги с мен, освен на Кончето - Пирин и Рилските езера с Урдините езера, планирам да го кача на Мусала, защото разбрах , че позволяват кучета на лифта.

Човек се качва в планината , за да срещне себе си...
Обичам Чародей, много...
Поздрави на теб, Арчи и всички, които се грижат за кучето!
User's Signature

Качена снимка

#603 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2011 - 05:44 PM

Една интересна статия,която ми попадна днес
ТУК

#604 Потребителят е офлайн   weasell Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:One More Dog Blog
    http://oshteedin.blogspot.com/

Публикувано: 06 June 2011 - 09:33 AM

И аз точно на подобен материал попаднах и исках да го споделя.
По хотелите, ако все пак ти разрешат да си заведеш кучето, те карат да го криеш, дори да си платил за него. Често ти искат и билет за него, като за човек. В цивилизования свят можеш да си починеш удобно с палето почти навсякъде, защото все пак то е част от семейството. Тук обаче отношението е "вържете го на двора. Ми кво, нали е куче - нищо му няма".

#605 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 11:30 AM

Да, мен това лично много ме натоварва и не бих посетила такъв хотел. Какво означава "вържете го" - моето куче никога не е връзвано и аз трябва цяла нощ да не мигна и да се притеснявам как ще е "там под навеса" - очевидно неприемлив вариант. И добре, че става ясно предварително, а не като си изминал стотици километри и си убеден, че кучето може да пребивава заедно с теб в хотела..

#606 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 02:02 PM

На това попаднах в един сайт и реших да го споделя и тук,може някой да реши да ги посети :md_064:

ПРОМОЦИОНАЛНИ Пакетни цени за ЛЯТО 2011

5 нощувки -5% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция
7 нощувки -7% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция
10 нощувки -10% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция

*Офертата е валидна за периода 01.06.2011-30.09.2011

Къща За Гости”При Братята” –село Орешак ,България отправя покана към всички гости с желание за различна и приятна почивка.Ние сме гостоприемни,усмихнати и дружелюбни с Вас!
Два просторни апартамента и седем двойни стаи в индивидуален стил всяка, ви въвличат в уникална хармония за почивка,тиймбилдинг или семейна сбирка
За комфорт на гостите,братята приемат ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.За летни горещи дни-БАСЕЙН,шезлонги,чадъри
Останете очаровани от:Троянския манастир,Националното изложение на занаятите,Природо-научния музей,Празник на сливата,Празник на с.Орешак, чудотворната икона Света Богородица Троеручица-15 Август,Видимското пръскало
За Вас чревоугодници:Механи с Традиционни Българския Ястия и деликатеси

На ваше разположение,мили гости:
-БАСЕЙН,шезлонги,чадъри
-барбекю
-2 просторни апартамента
-6 двойни стаи с кралска спалня
-1 двойна стая с две единични легла
-санитарен възел във всяка стая/апартамент
-лятна градина
-витрина с бира и безалкохолни
-детски кът
-WI-FI интернет(безплатен)
-ЛОКАЛНО ПАРНО(зимния сезон)
-КАМИНА на дървени въглища
-кухня-напълно оборудвана
-3 броя хладилници
-бар с кафе машина
-механа на самообслужване
-кабелна TV
-LCD телевизори в стаите
-забавления(велосипед,ролери,федербал,футболна топка,табла,карти)
-тенис на маса и дартс

ЦЕНИ ЗА ЛЯТО 2011
Двойна стая лукс 55 лева
Апартамент(2 души) 75 лева
Апартамент(3-4 души) 95 лева
Цялата къща(22 души) 550 лева
* В цената са включени: нощувка,туристическа такса
***БЕЗПЛАТНО:БАСЕЙН,шезлонги,чадъри,паркинг,wi-fi интернет,механа,барбекю, камина,детска площадка,оборудвана кухня,хладилник,бар,посуда,локално парно(през зимния сезон) и гарантирано приятно изкарване
*Апартаментите разполагат с кралска спалня и двоен разтегателен диван в отделни помещения

За Контакти:
Марианна Балабанова
http://www.bratyata.com
bratyata@yahoo.com
0879 034 987
0879 187 102

#607 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2011 - 04:48 PM

А дали не може да се наеме някоя от многото празни къщи по селцата в планинските местности? Иска ми се да мога да пусна лабчо спокойно в двор, не да се оглеждам непрекъснато кой ще се стряска от него по почивните станции, хотели и бунгала. В смисъл дали няма някаква агенция, която да дава подобно инфо или сайтове в нета...... :ob_173: Качена снимка
User's Signature

прочети правилата за подписите

#608 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 June 2011 - 05:26 PM

Приятели, утре отивам три дни командировка далеч от Ловеч, не мога да взема Чародей с мен, затова току-що го закарах във Ветеринарна клиника - Севлиево, където предлагат и хотел. Като си го прибера ще кача снимки и ще споделя как се е чувствало кучето, ако някой проявява интерес или в близък за него град няма хотел за животни, ето снимка с телефоните.Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#609 Потребителят е офлайн   dgindeva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 June 2011 - 10:48 AM

Тук също са посочени места, на които пускат с кучовци Качена снимка!
http://www.fashiondo...?id_category=24
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#610 Потребителят е офлайн   gigimar Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 12:14 PM

Показване на мнениетоjijafka, в 26 May 2011 - 11:56 PM, написа:

Хей! Здравейте на всички! Тъй като наближават месеците на почивките и морето, реших да споделя една проверена от мен база, която допуска без проблем домашни любимци: ЛИНК

Тихо, просторно, с много зеленина и прекрасен плаж на около 500-700 метра. Аз бях и с двете ми добичета и нямах никакви проблеми. Тази година пак сме там. :db_046:

Бяхме там миналата седмица,още нямаше телевизия и ако има ще е 1 тв в бара,интернет няма,най-добре да питате предварително по телефона.

#611 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 22 June 2011 - 02:25 PM

Прикачена снимка
ние сме уредили малък хотел близо до Варна с дворно място за кучетата
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#612 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 09:32 PM

Малко спам и не съвсем:

Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:

Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?

Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:

От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл! :ab_041:
User's Signature

прочети правилата за подписите

#613 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2011 - 07:12 AM

Както бях обещала:Прикачена снимка в хотела към Ветеринарна клиника Севлиево има и огромен басейн, където животните могат да се разхлаждат в летните жеги, но все пак Чари много се радва , когато ме видя отново и нямаше търпение да си тръгнем.Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#614 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 23 June 2011 - 08:29 AM

Charodei, какви им бяха изискванията, за да оставиш кучето? В София, където съм гледала, искат да е обезпаразитено , което е нормално. Но по-важното е, че държаха кучето да е социално и да не е агресивно. Мисля, че е ще е добре да споделиш впечатленията си, по колко пъти е разхождан, как стоои въпросът с храната, имало ли е други кучета и т.н.
Аз лично моето няма да го дам, защото не е социално, а и има на кого да го оставям засега, но нищо не се знае. Въпреки това бих искала да се информирам къде какви хотели за кучета има.
User's Signature

Качена снимка

#615 Потребителят е офлайн   sin_zaek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 11:58 AM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 23 June 2011 - 06:29 AM, написа:

Charodei, какви им бяха изискванията, за да оставиш кучето? В София, където съм гледала, искат да е обезпаразитено , което е нормално. Но по-важното е, че държаха кучето да е социално и да не е агресивно. Мисля, че е ще е добре да споделиш впечатленията си, по колко пъти е разхождан, как стоои въпросът с храната, имало ли е други кучета и т.н.
Аз лично моето няма да го дам, защото не е социално, а и има на кого да го оставям засега, но нищо не се знае. Въпреки това бих искала да се информирам къде какви хотели за кучета има.

в "чопър" става и за не особено социализирано животинче.. кучетата си имат отделни къщи с малки дворчета и ги пускат едно по едно да се разхождат в по-голям двор...

винаги, когато се наложи, оставяме нашия прасчо там... когато е сам в неговата редичка от къщички, го оставят цял ден със свободен достъп до големия двор..
User's Signature

Качена снимка

#616 Потребителят е офлайн   Делфин Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 01:13 PM

danidi би ли дал повече информация за този хотел до Варна, сайт или телефон. За тази година имам уредено, но искам да погледна за другата година. Благодаря предварително
User's Signature

Качена снимка

#617 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2011 - 05:55 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 23 June 2011 - 08:29 AM, написа:

Ако зависеше от мен, НИКОГА не бих оставила Чари на хотел, знаеш как го взимам навсякъде със себе си, но командировката ми бе от специален характер и нямаше как да присъства с мен, а и нямаше на кого да го оставя - за първи път...През трите дни аз страдах много повече, отколкото той, сигурна съм, разходките са сутрин и вечер , през останалото време всяко куче си има отделна стая/ само стая/малките къщички от втората снимки са стаите за животните, аз бях силно притеснена, защото у дома Чари се разхожда в целия апартамент и терасата и не прави никакви бели, а тук през повечето време е стоял в една стая само с приблизителни размери три на четири метра, което за куче като Аляския Маламут е крайно недостатъчно, хранят ги с квалитетна храна и се грижат за тях, все пак са лекари, но като пространство е крайно недостатъчно според мен и кучетата нямат свободен достъп до иначе целият огромен двор с райграс...Коментарът оставям на вас, които четете....Принципно породата на Аляските Маламути е много социална, прегледаха ни паспорта, а и Чари просто блестеше от чистота, много го харесаха, но пак повтарям: аз постъпих така , САМО защото бях притисната от обстоятелствата, не зная той доколко е доволен , не беше раздразнен, бе спокоен, но много възбуден, като ме видя още от входа на двора...добро впечатление ми направи д-р Христо Христов, но не и момичето, което му асистираше...
User's Signature

Качена снимка

#618 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2011 - 06:00 PM

Показване на мнениетоDanidi, в 22 June 2011 - 02:25 PM, написа:

Прикачен файл Picture 307.jpg
ние сме уредили малък хотел близо до Варна с дворно място за кучетата

Само за ловни кучета ли важи и не разбрах съвсем: хотелът е за хора с двор за животните...ако е така, какво точно предлагате...моля да ме извините, но не разбрах добре... :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#619 Потребителят е офлайн   dgindeva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 July 2011 - 10:36 AM

тук също пускали с кучета (Созопол) http://sozopol.hoteliinfo.com/poseidon
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#620 Потребителят е офлайн   KristiLazarova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 03:37 PM

И аз да се включа с малко закъснение.
В началото на март водих Вики на Витоша. Бяхме в хотел Еден (бившия хотел на Кремиковци).
Очарована съм от отношението в хотела. Нямахме никакви проблеми. Вики беше с нас през цялото време. В ресторанта, в лоби бара... където искаме там. Е, естествено първо питах дали има проблем кучето да е с нас.

Препоръчвам го на 100%.

Живот и здаве след морето ще пиша как и къде сме били.

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни