С куче на море и планина.
Публикувано: 01 June 2011 - 08:19 PM
Бяхме ходили септември на х.Ехо, но от с. Рибарица ( за един църковен брак. Първият преход на Арчи ). И често казано повече от там не бих минала. Не съм от оплакващите се планинари, но смятам, че човек е в планината, за да се разтовари и нагледа на красива природа. За 4 часа катерене хубавото беше 15 мин преди хижата...Затова сега планувам по билото :)

Публикувано: 01 June 2011 - 09:46 PM
Това е първият преход на Чародей, връх Исполин над Узана, Габрово, бе на три месеца и първият му сняг, ако имаш търпение от всичките ми над 100 албума, Чари е бил винаги с мен, освен на Кончето - Пирин и Рилските езера с Урдините езера, планирам да го кача на Мусала, защото разбрах , че позволяват кучета на лифта.
Човек се качва в планината , за да срещне себе си...
Обичам Чародей, много...
Поздрави на теб, Арчи и всички, които се грижат за кучето!
Публикувано: 06 June 2011 - 09:33 AM
По хотелите, ако все пак ти разрешат да си заведеш кучето, те карат да го криеш, дори да си платил за него. Често ти искат и билет за него, като за човек. В цивилизования свят можеш да си починеш удобно с палето почти навсякъде, защото все пак то е част от семейството. Тук обаче отношението е "вържете го на двора. Ми кво, нали е куче - нищо му няма".
Публикувано: 06 June 2011 - 11:30 AM
Публикувано: 06 June 2011 - 02:02 PM

ПРОМОЦИОНАЛНИ Пакетни цени за ЛЯТО 2011
5 нощувки -5% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция
7 нощувки -7% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция
10 нощувки -10% НАМАЛЕНИЕ от цената на рецепция
*Офертата е валидна за периода 01.06.2011-30.09.2011
Къща За Гости”При Братята” –село Орешак ,България отправя покана към всички гости с желание за различна и приятна почивка.Ние сме гостоприемни,усмихнати и дружелюбни с Вас!
Два просторни апартамента и седем двойни стаи в индивидуален стил всяка, ви въвличат в уникална хармония за почивка,тиймбилдинг или семейна сбирка
За комфорт на гостите,братята приемат ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.За летни горещи дни-БАСЕЙН,шезлонги,чадъри
Останете очаровани от:Троянския манастир,Националното изложение на занаятите,Природо-научния музей,Празник на сливата,Празник на с.Орешак, чудотворната икона Света Богородица Троеручица-15 Август,Видимското пръскало
За Вас чревоугодници:Механи с Традиционни Българския Ястия и деликатеси
На ваше разположение,мили гости:
-БАСЕЙН,шезлонги,чадъри
-барбекю
-2 просторни апартамента
-6 двойни стаи с кралска спалня
-1 двойна стая с две единични легла
-санитарен възел във всяка стая/апартамент
-лятна градина
-витрина с бира и безалкохолни
-детски кът
-WI-FI интернет(безплатен)
-ЛОКАЛНО ПАРНО(зимния сезон)
-КАМИНА на дървени въглища
-кухня-напълно оборудвана
-3 броя хладилници
-бар с кафе машина
-механа на самообслужване
-кабелна TV
-LCD телевизори в стаите
-забавления(велосипед,ролери,федербал,футболна топка,табла,карти)
-тенис на маса и дартс
ЦЕНИ ЗА ЛЯТО 2011
Двойна стая лукс 55 лева
Апартамент(2 души) 75 лева
Апартамент(3-4 души) 95 лева
Цялата къща(22 души) 550 лева
* В цената са включени: нощувка,туристическа такса
***БЕЗПЛАТНО:БАСЕЙН,шезлонги,чадъри,паркинг,wi-fi интернет,механа,барбекю, камина,детска площадка,оборудвана кухня,хладилник,бар,посуда,локално парно(през зимния сезон) и гарантирано приятно изкарване
*Апартаментите разполагат с кралска спалня и двоен разтегателен диван в отделни помещения
За Контакти:
Марианна Балабанова
http://www.bratyata.com
bratyata@yahoo.com
0879 034 987
0879 187 102
Публикувано: 19 June 2011 - 04:48 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 19 June 2011 - 05:26 PM

Публикувано: 21 June 2011 - 10:48 AM
Публикувано: 22 June 2011 - 12:14 PM
jijafka, в 26 May 2011 - 11:56 PM, написа:
Тихо, просторно, с много зеленина и прекрасен плаж на около 500-700 метра. Аз бях и с двете ми добичета и нямах никакви проблеми. Тази година пак сме там.

Бяхме там миналата седмица,още нямаше телевизия и ако има ще е 1 тв в бара,интернет няма,най-добре да питате предварително по телефона.
Публикувано: 22 June 2011 - 02:25 PM
Публикувано: 22 June 2011 - 09:32 PM
Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката.
Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!

прочети правилата за подписите
Публикувано: 23 June 2011 - 08:29 AM
Аз лично моето няма да го дам, защото не е социално, а и има на кого да го оставям засега, но нищо не се знае. Въпреки това бих искала да се информирам къде какви хотели за кучета има.

Публикувано: 23 June 2011 - 11:58 AM
isi_ar4i, в 23 June 2011 - 06:29 AM, написа:
Аз лично моето няма да го дам, защото не е социално, а и има на кого да го оставям засега, но нищо не се знае. Въпреки това бих искала да се информирам къде какви хотели за кучета има.
в "чопър" става и за не особено социализирано животинче.. кучетата си имат отделни къщи с малки дворчета и ги пускат едно по едно да се разхождат в по-голям двор...
винаги, когато се наложи, оставяме нашия прасчо там... когато е сам в неговата редичка от къщички, го оставят цял ден със свободен достъп до големия двор..

Публикувано: 23 June 2011 - 05:55 PM
isi_ar4i, в 23 June 2011 - 08:29 AM, написа:
Ако зависеше от мен, НИКОГА не бих оставила Чари на хотел, знаеш как го взимам навсякъде със себе си, но командировката ми бе от специален характер и нямаше как да присъства с мен, а и нямаше на кого да го оставя - за първи път...През трите дни аз страдах много повече, отколкото той, сигурна съм, разходките са сутрин и вечер , през останалото време всяко куче си има отделна стая/ само стая/малките къщички от втората снимки са стаите за животните, аз бях силно притеснена, защото у дома Чари се разхожда в целия апартамент и терасата и не прави никакви бели, а тук през повечето време е стоял в една стая само с приблизителни размери три на четири метра, което за куче като Аляския Маламут е крайно недостатъчно, хранят ги с квалитетна храна и се грижат за тях, все пак са лекари, но като пространство е крайно недостатъчно според мен и кучетата нямат свободен достъп до иначе целият огромен двор с райграс...Коментарът оставям на вас, които четете....Принципно породата на Аляските Маламути е много социална, прегледаха ни паспорта, а и Чари просто блестеше от чистота, много го харесаха, но пак повтарям: аз постъпих така , САМО защото бях притисната от обстоятелствата, не зная той доколко е доволен , не беше раздразнен, бе спокоен, но много възбуден, като ме видя още от входа на двора...добро впечатление ми направи д-р Христо Христов, но не и момичето, което му асистираше...
Публикувано: 04 July 2011 - 10:36 AM
Публикувано: 05 July 2011 - 03:37 PM
В началото на март водих Вики на Витоша. Бяхме в хотел Еден (бившия хотел на Кремиковци).
Очарована съм от отношението в хотела. Нямахме никакви проблеми. Вики беше с нас през цялото време. В ресторанта, в лоби бара... където искаме там. Е, естествено първо питах дали има проблем кучето да е с нас.
Препоръчвам го на 100%.
Живот и здаве след морето ще пиша как и къде сме били.