Изложби - предстоящи, отминали, резултати и снимки
Публикувано: 03 June 2008 - 11:58 AM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 03 June 2008 - 03:08 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 03 June 2008 - 03:52 PM
Цитат
Публикувано: 03 June 2008 - 03:53 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 08 June 2008 - 01:04 PM
Беше забавно и напрегнато. За жалост от нашата порода имаше малко представители, да не кажа никак.
Искам да се похваля с моето момиче, което, с малко съжаление, получи оценка много добър от съдия Андон Тодоров! Въпреки това, като за първи път много се постара,въпреки огромното притеснение и самоеда с пискливия глас ;D ;D! Благодарим много на съдията, който определено отново ще посетим :P За жалост притеснението си каза думата, но си разбрахме грешките, и моите и нейните, въпреки това тя се издигна много в очите ми :yahoo: Гордея се много с нея и следващият път обещавам да скрием шапките на всички :P ;D
Поздрави! :->)
http://www.snimka.bg...album_id=253128 <-- нашето албумче от изложбата!

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 08 June 2008 - 04:02 PM
Публикувано: 08 June 2008 - 08:06 PM
Бленика, май пътьом нещо си говори ;D ;) Снимките са много хубави също. Догодина дано и ние отидем до Попово, където вече втора година изложбите се правят с мерак.
Хъскито, което е станало победител на породата е Тия, на Adell Roca от форума.
Честит дебют на Тия / Single Song of Wolf Point / :->)
Позволих си да "открадна" нейна снимка от аблума на Роси, да я видите.

CAC Попово
Excellent, Best Junior of Breed, Best of Breed, Best of Group - III :palec:

JulyVell Siberians
Публикувано: 08 June 2008 - 09:08 PM
Много съм щастлива че ни подкрепяте и дано следващият път се справим много по добре :->) Аз лично обещавам :P
Huskypower определено имаше голяма комуникация между всички кучета. Големи спорове, голямо говорене беше ;D Забвано! Следващата година пак сме там, защото наистина много ни хареса :yahoo: Дано наистина има повече хора с представители от нашата порода, единствено Тия беше, която участваше в самата изложба. Браво за оценката :->)

Публикувано: 09 June 2008 - 05:31 PM
Публикувано: 11 June 2008 - 08:39 PM

Pozdrav do Zlatina i Nikolina (Golden Nicol Kennel)

InnerVision Kennel - Siberian Husky F.C.I. 607
www.innervision.com.mk
Публикувано: 11 June 2008 - 10:02 PM
Тук в тази тема пишем и резултатите ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 June 2008 - 07:28 AM
А резултата на Блу от тази изложба е много преспективна ;)
Публикувано: 20 June 2008 - 09:13 PM
Днес на избожбата в Созопол принцесата ми Хата се е представила супер! :wub: Много се радвам за нея! Благодаря на Пламен и Живка, които са се подвизавали с нея в ринга, за да я покажат в най-добрата и светлина! ;) :palec:
JulyVell's Hata Princess - Best Junior of Breed, Best of Breed, BOG-II :->)
Хата е станала трета в конкурса за Junior BIS :->) - Junior R.BIS-II - при многобройна конкуренция и сред много класни кучета! Направо е нашата гордост! :OK:
Честито на Живка и браво за успешната и първа хендлерска изява! :yahoo:
След което заслужено Хатичка си е топнала дупето в моретооо :chaika:
щом имам снимки ще пусна ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 22 June 2008 - 12:55 AM
Даже си е имала агитка в публиката - местни фенове от черноморието :pionercheta:
Резултатите и са:
Най-добро младо куче в породата ( BJB ), Победител на породата ( BOB ) преборила е конкуренцията в групата и е станала първа ( BOG ) :->) :yahoo: :palec:
Хата изпълни условията за титлата Млад Шампион на България и Млад Шампион на Македония! :yahoo:
Браво на момичето, ще има черпене :drugarche: :Танц:
Благодаря на Пламен Бачовски за хендлинга, който както винаги е бил на ниво!
Дано ме зарадват и със снимки :wub:

JulyVell Siberians