разходки на повод?
Публикувано: 16 February 2005 - 11:28 AM
Публикувано: 16 February 2005 - 11:34 AM
Просто ходенето на оживени места-тоест по центъра, кафета, търговски центрове за мене не е разходка както и за него и тогава го водя на повод, но на въпроса отговарям с НЕ защото наистина не го разхождам на повод.
А и зависи от кучето...аз ако имам малко по-диво куче разбира се, че постоянно ще е на повод. Съседа ми си разхожда постоянно кучето на повод, а доколкото знам и багира си разхожда Оскар на повод, а аз явно съм обратното на тях l)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 February 2005 - 11:52 AM
Публикувано: 16 February 2005 - 12:29 PM
Цитат
Публикувано: 16 February 2005 - 01:19 PM
Пък и вчера из зад ъгъла на блока изскочи немска овчарка, видя ни и се спусна с бесен лай и оголени зъби. Добре че след нея изскочи и собственика та я спря. Таря посреща всяко куче с развята опашка, а ако я залае започва и тя. Та в случая хубавото на повода беше, че аз веднага й спрях ентусиазъма за джавкане.
Публикувано: 16 February 2005 - 01:21 PM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 16 February 2005 - 01:44 PM

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 16 February 2005 - 02:06 PM
Публикувано: 16 February 2005 - 02:51 PM
папугай-виж внимателно кой е пуснал темата и престани да се заяждаш, и стига си изтъквал непоносимостта си към определена порода! a)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 February 2005 - 02:56 PM
Цитат
папугай-виж внимателно кой е пуснал темата и престани да се заяждаш, и стига си изтъквал непоносимостта си към определена порода! a)
Инче аз мисля, че отново проблема е това , че не си ме разбрала. Доколкото виждам собственото си мнение е именно това, което ти самата казваш. Обясни ми , кое по- точно те подразни?
Публикувано: 16 February 2005 - 03:00 PM
Публикувано: 16 February 2005 - 03:30 PM
Точното нещо, на което се дразня...
Преди малко проведох един разговор, в който заслужено си изядох пердаха (в преносния смисъл разбира се). Защо аз трябва да си водя кучето свободно от повод, а отсреща едно куче ИЗГЛЕЖДАЩО внушително да е на повод, ако е добро? Просто проблема не е в породите, а в отделните екземпляри, които създават кофти репутация на цялата порода и после ще ми кажат да си вържа питбула, щото породата била "опасна", обаче без да разберат дали моето куче е опасно...За тва казвам и за теста за социализация...
мале цял роман изписах

Публикувано: 16 February 2005 - 03:50 PM
Цитат
Извинявам се за недоглеждането си, но когато отворих темата видях това и помислих, че Инчето е автор на темата. Е ИЗВИНЯМАМ СЕ на за грешката си, но това до заяждането си към "определена порода" не. тези думи си ги запазвам в сила. С много голям кеф веднъж се разхождах с една стопанка на бултериер по центъра и да си призная- много бурзо успяхме да избегнем "влаченето" на другите по централните улици. Абе като манекени сус скоростта на охлюви се влачат хората по Витошка а това, че минавахме с животното покрай тях беше все едно държахме зареден пистолет. Хората ни гледаха като извънземни bl) Направо си е цирк от всякъде да излезеш с кучето си сред гъчканицата там.
И едно предложение към Инчето- ако до няколко години си взема Кане Корсо ще ми е много любопитно ако приемеш да ги изведем (твоето твоето бяло Дого и моето сиво или черно Кане) по Витошка (дано да имаш и камера за да снимаш опулените физиономии на хората bl) ) l) l) l)
Публикувано: 16 February 2005 - 03:54 PM
това с тестовете е някакво решение и е доста по-справедливо ,отколкото това с повода само за някои породи. a)
и ако говорим за закони то според мен всички кучета трябва да са на повод, ако не са на обособените места за разходки. d) d) d) n)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 16 February 2005 - 04:17 PM
Цитат
Публикувано: 16 February 2005 - 04:26 PM