- (29 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 16 January 2005 - 04:41 PM
място: поляната вдясно от Хилтън и вляво от Гарнизонното стрелбище, гледайки откъм бул. България;
понеделник и петък: 16:15
събота и неделя: 10:15.
заб.:това е "зимният" график. като се удължи денят, часовете ще са други.
На същото място точно след нас са клуб лабрадор ретривър или спорт и училище за ретривъри, наблизо се събират клуб голдън ретривър, но нека те самите напишат за това.
в кв. Разсадника, до парк Боримечков, в безименен стадион, работи Лидия Томова. Индивидуални тренировки, няма строго определен час. На когото му е удобно, ще дам координати.
в Западен парк работи още един инструктор.
Публикувано: 16 February 2005 - 01:30 PM
Цитат
място: поляната вдясно от Хилтън и вляво от Гарнизонното стрелбище, гледайки откъм бул. България;
На същото място точно след нас са клуб лабрадор ретривър или спорт и училище за ретривъри, наблизо се събират клуб голдън ретривър, но нека те самите напишат за това.
в кв. Разсадника, до парк Боримечков, в безименен стадион, работи Лидия Томова. Индивидуални тренировки, няма строго определен час. На когото му е удобно, ще дам координати.
казва се РумЯна Кънева! b)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 16 February 2005 - 02:08 PM
Цитат
Цитат
казва се РумЯна Кънева! b)
Не, казва се РумЕна Кънева.
Публикувано: 16 February 2005 - 04:33 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 February 2005 - 05:46 PM
Цитат
Във форума за грууминг малко по долу много подробно е обяснена поддръжката на ши-тцу n) А курсове за представяне на изложба ли ти трябват? Не разбрах точно или курсове за грууминг bl)[
Публикувано: 16 February 2005 - 07:28 PM
Цитат
Цитат
Във форума за грууминг малко по долу много подробно е обяснена поддръжката на ши-тцу n) А курсове за представяне на изложба ли ти трябват? Не разбрах точно или курсове за грууминг bl)[
Трябва ми курс за грооминг. Този материал за ши-тцу го знам. Аз бях помолила за него. Като начало е добър, но ми трябва доста по-детайлна инфромация, че даже с нагледни средства. Доста съм скромна, нали cl)
Публикувано: 16 February 2005 - 07:29 PM
Цитат
Цитат
За съжаление май си права. Не е лесно да си красив r) d)
Публикувано: 16 February 2005 - 08:28 PM
Публикувано: 17 February 2005 - 08:48 AM
Цитат
Идеята ми харесва. Изчетох и форума за хендлинг, за повече подробности. Има ли някакви изисквания за участие в курса, какви са условията? Има ли някакви нива,защото аз определено се чуствам пълен лаик, сигурно съм на светлинни години назад с материала, не съм запозната дори с терминологията. Моята торба с косми вече е на година и три месеца и до сега не е подлаган на никакво обучение. Дали не сме закъсняли?
Публикувано: 17 February 2005 - 12:50 PM
Поздрави
Публикувано: 17 February 2005 - 04:50 PM
Цитат
r) Не говоря съвсем сериозно. Ето това е ши-тцу на маса

А това е грууминг - маса

втори модел

Ако искаш да се прехвърлим в грууминг форума ,че да не задръстваме тук r)
Публикувано: 17 February 2005 - 06:32 PM
Елате в курса за хендлинг - ще ви обясним всичко. Или ми се обадете на лични бележки. Или питайте тук.
Масата за груминг е за грумърите. Вашето кученце можете да го тренирате навсякъде - в къщи, на улицата, в парка ... и без да давате пачка пари за супер-хай-ултра-джиджавки.
А масата, за която става дума, е масата в ринга на изложбите и това е масата, която са задължени да ви осигурят органиозаторите на изложбата. Вие трябва само да научите как да я ползвате.
- (29 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »