Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 17 February 2006 - 02:15 PM
Знам, да. Зерда също е 3 месечна САО .. да не са от едно куЧило b) ?
Публикувано: 17 February 2006 - 02:34 PM
Ааа.. може и ЗАрда да е .. моя грешка. Само 1 път съм я виждала super
Публикувано: 17 February 2006 - 02:36 PM
Дааа.. объркала съм се сигурно Зерда-Зарда, близки са w)
Много сладкааа, много!
Много сладкааа, много!
Публикувано: 17 February 2006 - 04:21 PM
Колкото повече, толкова повече! super l)
Публикувано: 17 February 2006 - 06:07 PM
Така ме запалихте! Много се надявам и ние да можем да дойдем!!! Много ми се иска и Шели да поиграе малко с други кучета. Тук сме все сами, а си е друго със себеподобни! b)
Дано само не се развали времето, че какъв вятър излезе тук при нас ... s) Кофти!
и дано Митко се навие worthy d) d) d)
Дано само не се развали времето, че какъв вятър излезе тук при нас ... s) Кофти!
и дано Митко се навие worthy d) d) d)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 19 February 2006 - 03:07 PM
Какво стана състоя ли се срещата???? Не можахме да дойдем, но с енадяваме на снимки! ;)

Публикувано: 27 February 2006 - 06:12 PM
Eхе .. супер !
Предполагам, че тази седмица в неделя ще имаме среща. Но по скоро тя ще е работна, на тема възпитание. Иначе всяка събота от 16.00 часа сме в читалището и тренираме. Тази седмица може би ще е в неделя, но това ще го уточнним през седмицата. Заповядайте ! 1super
Предполагам, че тази седмица в неделя ще имаме среща. Но по скоро тя ще е работна, на тема възпитание. Иначе всяка събота от 16.00 часа сме в читалището и тренираме. Тази седмица може би ще е в неделя, но това ще го уточнним през седмицата. Заповядайте ! 1super
Публикувано: 03 March 2006 - 09:29 PM
За срещата в неделя - ще има ли такава? И къде ще бъде? Интересувам се в случай, че ни се отдаде възможност, при хубаво време, да дойдем! d)

Публикувано: 27 March 2006 - 12:49 AM
Кога е най-близката среща? (дата и час?) имам предвид обща сбирка само да се видим, да се запознаем а и кучетата да си поиграят? искам и аз да дойда с моя пинчер, че и моя пинчер има нужда от социализация, а и смятам да го разходя от нас до хилтън, и обратно, че и аз и моя пинчер имаме нужда от движение.