Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 02 April 2006 - 12:26 PM
Moмичета, айде да лични да се разбирате.. cl)
Публикувано: 26 June 2006 - 08:09 AM
Вероятно да, а и mil_ може би продължава с тренировките на поляната.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 26 June 2006 - 02:47 PM
Наистина, хайде да направим една среща с кучетата! От кога не е имало, като изключим тези от училището... Аз съм ЗА b) а и изпитите минаха super best

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 26 June 2006 - 09:52 PM
Ех какви хубави срещички си правите!Жалко че съм чак в Пловдив!
Публикувано: 03 August 2006 - 10:02 AM
Тези срещи за каквоса ?Кажете нещо повече мола d)
Публикувано: 14 October 2006 - 08:23 PM
Моля,организирайте среща...
Искам да видя вас и кучетата ви,ще ми бъде приятно когато и да е само времето да бъде хубаво и да не е другата събота l)
Надявам се да се направи нещо по въпроса,все пак сте дали обещание oleeee bravoS
Искам да видя вас и кучетата ви,ще ми бъде приятно когато и да е само времето да бъде хубаво и да не е другата събота l)
Надявам се да се направи нещо по въпроса,все пак сте дали обещание oleeee bravoS

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 25 October 2006 - 02:24 PM
Цитат
Търся къде се събират териерите и ще има ли курсове по изложбено поведение и груминг. Аз съм с westie на 8 месеца и съм в голямо затруднение по отношение на поддръжката му.
Пиши на Пламен от форума /мод. на темата за грууминга /той може да ти помогне за поддръжката на westie 1super