Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 30 March 2008 - 05:28 PM
Цитат
а във варна има ли накакви подобни срещи? n) къде,кога,ако някой знае r) а някакви курсове любителски от тип общо послушание или нещо подобно r)
Цитат
За Варна събирате ли се някъде да попитам и аз, че сега си нямам работа и няма ко да прая в нас и ми омръзна да разхождам кучо из квартала..
Абсолютно всеки ден до пантеона идват всякакви кучета, породи, големини и т.н. Незнам за поляната до Елин Пелин, казаха ми че вече е разбита и обрана отвсякъде, но до Пантеона е Рай за всяко миролюбиво кученце! :P
Публикувано: 05 April 2008 - 05:18 PM
debsi не е нужно във всяка тема да питаш за това ;) Аз лично само съм чувала за хора, които обучават кучета във Варна, но не са с добра слава, досега не съм срещала доволен стопанин, от каквото и да е училище, защото повечето изпращат кучетата си на училище и като се върнат...никакъв резултат
Публикувано: 16 August 2008 - 08:07 AM
Има ли някой от Люлин в София, 5 микрораион, напоследак не засичаме кучета по поляната, а нашето кутре е още малко едва на 10 месеца и му се играе много но няма с кой, ако все пак иска някой, от тук можем да си уговаряме час сутрин около 7-8 да ги разхождаме заедно на поляната да потичат и да поиграят, то ние даже и към 6 и нещо излизаме :)
Публикувано: 19 August 2008 - 01:29 PM
Цитат
Има ли някой от Люлин в София, 5 микрораион, напоследак не засичаме кучета по поляната, а нашето кутре е още малко едва на 10 месеца и му се играе много но няма с кой, ако все пак иска някой, от тук можем да си уговаряме час сутрин около 7-8 да ги разхождаме заедно на поляната да потичат и да поиграят, то ние даже и към 6 и нещо излизаме :)
Ти на коя полянка го разхождаш?
Публикувано: 19 August 2008 - 07:42 PM
Цитат
На голямата поляна точно зад 526 блок.......тя е в центъра между 2-3 блока
Някои ден може да минеме на там :P
Публикувано: 20 August 2008 - 01:55 PM
Цитат
АА, добрее ще се радваме, ...ние някой път ходим и на реката тази която е в близост до околовръстното ;)
Ми аз там го разхождам моя всеки ден :P
Публикувано: 22 August 2008 - 02:48 PM
Цитат
и аз съм от люлин 5!може да се срещтнем и 3-мата :yahoo:
Егати кефа само кажи кога :yahoo:
Аз мисля че съм те виждала с твоя красавец но не съм сигурна ;D
Публикувано: 22 August 2008 - 06:28 PM
Аз съм ЗА :yahoo: