Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 06 February 2009 - 10:43 PM
Здравейте аз искам да попитам няма ли подобни срещи в Бургас (сажалявам, ако някой е питал преди мен, но 35 страници ми се видяха твърде много за четена и прочетох само няколко и разбрах , че има май и във варна и пловдив) ? Моята сладурана е още бебнце и не я розахождам, но ако има в бъдеще ще се радвам много да си правим подобни срещи на вашите. Звучи много готино от една страна, че стават готини запознанства м/у хората :drugarche: , а от друга че и кучетата си имат партньори за игра, а и си мисля, че много по лесно ще приуча принцесата на някои навици, ако гледа от някой по - голям батко или кака :kuchence:
Публикувано: 07 February 2009 - 05:44 PM
хайде,ако има бургазлии в този форум , който имат желание за подобна среща да пишат тук и да вземем да огразнизираме нещо след месец два като се постопли и вече мога да си я изкарвам, а й ако се организирате предварително ще се радвам после да се присъдиня ;)
Публикувано: 07 February 2009 - 07:46 PM
Цитат
И НИЕ ИДВАМЕ, СУПЕРРРР :->) :yahoo: :drugarche: ::Танц:
УУуууу и ти ще дойдеш екстрааа :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Среща на кучовците от люлин утре в 10.30 в Западен парк ( от страната на рейсове 309, 310, 83 и тролей 6, 7). Да заповяда който поиска и със заредени апарати.
Публикувано: 08 February 2009 - 01:03 PM
Цял ден ще е такова времето :(
Мои куч нещо не е много за такива разходки,много ми е болнав,а и мрази да се разхожда на дъжд или след дъжд ;D луда работа,а и нещо не се чувства много добре :( ,ако се оправи времето през тая седмица ще ходим в Западен парк,ако има още навити естествено ;)
Мои куч нещо не е много за такива разходки,много ми е болнав,а и мрази да се разхожда на дъжд или след дъжд ;D луда работа,а и нещо не се чувства много добре :( ,ако се оправи времето през тая седмица ще ходим в Западен парк,ако има още навити естествено ;)
Публикувано: 09 February 2009 - 08:36 PM
Другата Събота ще ходим ли до Западания парк
http://vremeto.dir.bg/4day.php ,
но времето не се очертава много добро...... :rolleyes: така че незнам :blink:
http://vremeto.dir.bg/4day.php ,
но времето не се очертава много добро...... :rolleyes: така че незнам :blink: