Свински уши
Публикувано: 24 March 2008 - 04:39 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 06:33 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 06:52 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 07:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 March 2008 - 08:03 PM
Цитат

Има нещо по-миризливо и от шкембето... Не го препоръчвам и на най-смъртния си враг- вимето. :Бляк!: :Бляк!:
Публикувано: 25 March 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 10:44 PM
Цитат
Нямам идея... за първи път купувам. Тя си е свидлива, малката сврака като харесва нещо се крие да го яде ;D Избрала си в случая възглавницата на мъжа ми и той се появи с една мноооого крива физономия ^_^, та сменях чаршафи посред нощ. Дано да е от партидата!
Публикувано: 26 March 2008 - 01:41 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 March 2008 - 12:50 PM
Някой попита къде в София ги има -- Има ги в зоо-магазинът на Витошка със сигурсност, че и най-различни свински, телешки... Пък и не само уши, има изсушени кожички, месо, зурли и какво ли още .. , но са доста скъпи.
Публикувано: 28 March 2008 - 11:10 PM
Сухи са много и нямат никаква миризма. За 5 дена, 3 уши минаха през 10 кучета и още не са успели да ги изядат до края ;D
Свинските си имат нормален цвят, мазнички са, но и смърдят :Бляк!: Един младеж първо реши да пребие ухото, явно реши, че е нещо живо. Скачаше върху него, захапваше го и бягаше, после пак се мяташе отгоре му. Като видя, че смрадта не мърда, реши че става за маскировка. Просна се върху него по гръб и започа да се отърква, махайки активно с крака във въздуха. ;D
Ще го потърпя още малко това свинско ухо, че стана голяма атракция - парчетата телешки седят пръснати и никой не се вълнува от тях. За това пък един лежи по средата на стаята и триумфално гризе заветното смрадливо ухо. Другите гледат от почетно разстояние и преглъщат.
Не мога и да ги нарежа на парчета, много са жилави, та ще дам на всеки да подъвче от свинското по малко, по ред и според заслугите ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 March 2008 - 11:57 PM
Публикувано: 29 March 2008 - 10:59 PM
Публикувано: 02 April 2008 - 03:16 PM
Публикувано: 17 July 2008 - 08:04 PM

[i] Кучето - по-добрият човек![br][img width=400 height=97]http://images24.snim...g/005371763.jpg[/img][br][i][color=red][size=1]Мен никога не са ме хапали кучета - само хора! Мерилин Монро
Публикувано: 21 August 2008 - 02:50 PM
Публикувано: 27 November 2009 - 07:45 PM
давам-уши,опашки,крака,шкембе,виме,зурли ,цели глави,и каквото животинско се сетите..резултат-добре изглеждащи кучета..