- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Училище за кучета във Варна
Публикувано: 15 November 2007 - 09:51 PM
Възможно ли е във 2рия по големина град в България ( В А Р Н А ) да няма никаде каде да си дадеш кучето за обучение....ако някои има информация ( телефон или адрес ) да сподели информацията !! не ми трябва спешно но ако вземем да не слушаме както сега..... B)
Публикувано: 16 November 2007 - 09:56 AM
Не може да няма, защото аз съм от София и познавам един инструктор там. Вероятно просто ти не си намерил. Освен това кучето не се дава на обучение, както децата на училище. Ще трябва да взимаш уроци заедно с него ;D иначе забрави за ефекта.
Виж си личните съобщения за координати на инструктора и дано ти помогне.
Виж си личните съобщения за координати на инструктора и дано ти помогне.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 26 November 2007 - 04:28 PM
Цитат
Възможно ли е във 2рия по големина град в България ( В А Р Н А ) да няма никаде каде да си дадеш кучето за обучение....ако някои има информация ( телефон или адрес ) да сподели информацията !! не ми трябва спешно но ако вземем да не слушаме както сега..... B)
Публикувано: 12 January 2008 - 04:06 PM
HELLO, И АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ СЪЩОТО, ЗАЩОТО ЯВНО САМА НЕМОГА ДА СЕ СПРАВЯ С ОБУЧЕНИЕТО НА МОЯ МЪЖКАР. ТОЙ Е НА 6М. И МИСЛЯ, ЧЕ СЕГА МУ Е МОМЕНТЪТ, А АЗ НЕЩО .... НЕ УСПЯВАМ МАЙ... АКО Е УДОБНО МОЛЯ И ЗА НЯКОИ ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ ЗА УСВОЯВАНЕ НА КОМАНДИ :sos:
Публикувано: 28 January 2008 - 07:56 PM
Цитат
...
А такова нещо като училище за кучета във Варна няма :) колкото и да не ни се иска :'(
А такова нещо като училище за кучета във Варна няма :) колкото и да не ни се иска :'(
Аз не съм съгласна. аз живея в "Възраждане" и тук точно над нас в лозята има хотел за кучета и възпитател. Аз също смятам да проверя така че скоро ще ти пиша.
Публикувано: 29 February 2008 - 11:22 PM
има няколко кучкарника във варна, където се обучават кучета. във виница, в началото на боровец, в някакво село около варна, май беше аврен, някъде край аладжата - май перчемлията. по 400 лева е на месец, а за по-възприемчивите породи обучението е към 2 месеца. за по "своенравните" нямам понятие. включва общо послушание, основни команди, отказ на храна от чужд човек и злоба под команда. във варна за разлика от софия кучетата се вземат на пълен пансион, а не собственика да участва в тренировките. имам някои координато, но не мога туку така да пиша телефони в нета. я по-добре драскайте, ако някой е много на зор. на telerig@hotmail.bg на 2-3 седмици отварям тоя мейл, така че споко, ако не ви отговоря веднага.
и ако някой не е наясно варна от няколко години е с по-голямо население от пловдив и разликата нараства, но територията е по-малка, по обясними причини.
и ако някой не е наясно варна от няколко години е с по-голямо население от пловдив и разликата нараства, но територията е по-малка, по обясними причини.
Публикувано: 29 March 2008 - 07:59 PM
който тепърва чете и е решил да си праща кучето на обучение в пансион,го съветвам само да не е на галата :rolleyes: моите бяха там на хотел и още не са се възтановили напълно от травмата пречинена им от ''грижите'' полагани там от човек/хора,които се считат за трениори :rolleyes:
и по този повод ако може да ми каже да ми даде координати на треньор/ка във варна ще съм му безкрайно благодарна,защото сама няма да мога да се оправя с тая каша :rolleyes:
и по този повод ако може да ми каже да ми даде координати на треньор/ка във варна ще съм му безкрайно благодарна,защото сама няма да мога да се оправя с тая каша :rolleyes:
Публикувано: 29 March 2008 - 09:40 PM
Тая тема трябва да я преименувате на "ВАРНА ,не знам си кой град по големина в България" :huh:
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +