Dog.bg Форуми : Красиви и функционални развъдници <помогнете>

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Красиви и функционални развъдници <помогнете> Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 December 2007 - 10:31 PM

Благодаря ти много за хубавите пожелания!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 February 2008 - 01:04 AM

Нямам време да оглеждам какво какво е,дори не съм прочела описанието ти,но според мен е крайно неподходящо сифона да е до вратата на клетките.
Кучетата обичат да седят на такива места и да полягват което означава че вечно ще лежат в сифона!!!
За сега само това се сещам,но и нямам време да огледам всичко.
Също както и ако искаш да имаш помещение за болни кучета,то трябва да бъде в друга сграда поне на 40-50 метра от общите клетки.

#43 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 11:32 AM

Ами аз съм обяснила - това е пространството, с което разполагам, няма как да сложа по-изолирана клетка другаде. А и инфекциозно болни животни, пу-пу да не дава господ, надявам се няма да има причина да ги държим вкъщи, ще бъдат някъде на стационар. Това помещение е за примерно кучета от улицата, чийто достъп до другите е добре да се ограничи или за куче, което има нужда от спокойствие и тишина. Да се надяваме, че тази клетка няма да се ползва много.

Иначе не си разбрала, че 1+2+3 не са местата, където кучетата ще живеят постоянно - те са за приходящи кучета и за когато имаме бебенца. Иначе кучетата ни, естествено си живеят с нас по канапета и килими. Просто, тъй като съм алергична към кучета, предпочитам когато приятели идват на гости със своите животни или ми ги оставят - да не са горе при нас, а някъде, където по-лесно ще изчистя космите им.

Що се отнася до сифоните - те ще бъдат като решетки на пода. Така че на кучето би трябвало да му е все тая дали ще лежи на тях. Пък и не вярвам често да се използват, само, когато се мие след бебета, кучетата, които ще влизат тям няма да пикаят вътре, то си е вътрешно пространство.
User's Signature

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 February 2008 - 11:47 AM

Цитат

кучетата, които ще влизат тям няма да пикаят вътре, то си е вътрешно пространство.

Пикаят. Чужди кучета, непознати помежду си, които попадат в нова обстановка, миришеща на други кучета, оставени без надзор (имам предвид без човек при тях постоянно) и то мъжки - пикаят. Ако са ти пред очите, можеш да се скараш 1-2 пъти и спират. Но ако обитават там сами - ще се скъсат да се надпикават. Ако са 3-4 и не са се сетили стига да дойде един, който да вдигне крак и другите моментално го последват.Особено на плочки, много ги предразполагат. Не че нямат навици, просто маркират. Факт.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#45 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 11:52 AM

:( :( :( И аз съм идиот, права си.
Пример за това е моя собствен мизерник - Градо и твоя нещастен порцеланов слон в хола...  :angry: :gnqv:

Буш, ти беше писала някъде, но моля те - напомни ми пак - какво използваш за дезинфектант у вас? Май беше казала Доместос, ама не ти ли мирише много? Аз сега се чудя с какво да мия легена на котките и около него, че Андро вече пълзи навсякъде и всичко иска да оближе... /нищо, че е за котки, мисля, че на тези неща мястото им е тук/
User's Signature

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 11:57 AM

За дезинфекция е много добър LOC на фирма AMWAY. Хубавото на този дезинфектант и на другите продукти на фирмата е, че не дават отрицателни ефекти при домашни животни. Могат да се използват вместо препарат за миене или вместо шампоан за куче. Ако имаш дистибутор на  AMWAY, ако нямаш, Тук има координатите на една жена.

#47 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 12:01 PM

Доместос не ползвам, ползвам белина - гоня всички на вън и чистя, после проветрявам много. При теб проблема обаче е с Андро...
1 път в седмицата ползвам и един дезинфектант (медицински е), който обаче си купихме комбина с "коткарките" и при мен е отсипано в шише, а тубата е при тях, та трябва да питам за името. Толкова е силен, че ми прояде пластмасовото шише, в което пресипахме  :rolleyes: Но с  него и белината съм спокойна, че все пак ликвидирам нежелани "натрупвания" на евентуални гадости. При струпване на кучета е важно да се действа радикално.

А за пусти порцеланов слон - той е любимата мишена на всеки новодошъл. От 4 мъжкара 2 ще го маркират, явно им е много стратегически за оставяне на подпис "И аз съм тук!"  ;D
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#48 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2008 - 11:30 PM

Направих си удобно легълце за кучка-майка:

Купих ето такива шперплатови плоскости с ламинирана повърхност и летви:
Качена снимка

Първо изрязах дъските:
Качена снимка

Боядисах оразмерените летви и ги закачих с ъгли за плоскостите:
Качена снимка

Свързах ъглите един по един:
Качена снимка

Така изглежда готовото легло обърнато наопаки:
Качена снимка

Детайли:
Качена снимка Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#49 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 12:06 PM

Цитат

За дезинфекция е много добър LOC на фирма AMWAY. Хубавото на този дезинфектант и на другите продукти на фирмата е, че не дават отрицателни ефекти при домашни животни. Могат да се използват вместо препарат за миене или вместо шампоан за куче. Ако имаш дистибутор на  AMWAY, ако нямаш, Тук има координатите на една жена.

LOK е ензимен почистващ апарат, не може да предпази кучетата от вируси и всички видове инфекциозни причинители, най доброто в случая е прпарата vircon S, има го на малки разфасовки има го и в по добър вариант на таблетки!!! ;) ;) ;) Освен това е и ветеринарен препарат :blink:

За повече информация на ЛС

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:10 PM

От една тема взех тази снимка - хитро, да не си бъркат по паниците малките:
Качена снимка
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2008 - 09:19 PM

Ха ха ха този със зелената паничка как се е опънал... май някои дремват докато хапват :meche: :meche: :meche:

insult добре замислено и направено, а какъв ще ти е пода и замисляш ли допълнително заграждение за след 25-я ден примерно, когато започват да прескачат?
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#52 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2008 - 09:42 PM

За тичането ще ограждам с eй-туй /сори за снимката, ама е тъмно вече.../
Качена снимка

А на пода ще сложа таквоз, с цели купища вестници под него:
Качена снимка
Уговорих се с една печатница да си купя 5000 бракувани, но чисти вестници за 10лв.

Само бебенцата да дойдат  ;D
P.S. bush, ето една моя любима снимка във връзка с горната.
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:59 PM

Ух, снмката е много яка  ;D
Пак се размечтах с тая тема. Чакам с нетърпение да завършиш мястото и да надникна.  ;)
User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни