Кисело мляко при диария (кучета)???
Публикувано: 24 November 2007 - 11:26 PM
Та питането ми е бихте ли давали кисело мляко при диария? На мен ми звучи нелогично, но може и да греша...
С поздрав,
Ира
Публикувано: 24 November 2007 - 11:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 November 2007 - 11:40 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 11:55 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 12:33 AM
Цитат
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 November 2007 - 12:34 AM
Публикувано: 25 November 2007 - 01:29 AM
Публикувано: 25 November 2007 - 11:41 AM
Цитат
Та питането ми е бихте ли давали кисело мляко при диария? На мен ми звучи нелогично, но може и да греша...
С поздрав,
Ира
Щом сте захванили АБ-те, диетата ВЕЧЕ не е толкова съществен фактор. В случая колегата е имал пред вид сигурно по-лесно усвояеми храни (белтъците в сиренето са "разнищени" на ниво пептиди )

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 25 November 2007 - 12:27 PM
Да се оправяте бързо с малкия калпазанин и кажете как сте?
Аз също не бих дала кисело мляко, имайки предвид, че от него /поне моето куче/ хем повръща хем диария прави. Но лекарите уж знаят по-добре. Имал е идея човека. Но и аз съм за лечебните храни, на която и да е марка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 November 2007 - 07:18 PM
Положението на малкия не беше толкова сериозно и определено вече се оправя. Въпросът ми беше конкретно за киселото мляко защото никога досега не съм давала кисело мляко на куче по какъвто и да било повод, а още по-малко би ми хрумнало да го дам на куче с диария. Окуражих се от поста на bushkata и го държах вчера на кисело мляко и май проработи ;). Човек се учи докато е жив! От днес вече сме на варено пиле и ориз и малкия "дзверок" изглежда много доволен, че не го правим на котка вече ;D.
Благодаря на всички за оказаното съдействие!!! Радвам се, че е останал в нета форум където можеж да намериш помощ от съмишленици!
Публикувано: 25 November 2007 - 08:09 PM
Цитат

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 25 November 2007 - 08:11 PM
Вероятно съм късметлийка, но ми се случва мноооого рядко животно да ми се разболее. Да са ни живи и здрави "дечицата"...това е най-важното!

Вход

Горе
Цитиране +