DOGI_DOG, в 16 February 2012 - 10:48 PM, написа:
randol, в 16 February 2012 - 10:49 PM, написа:
Аз закани не виждам , виждам само един комплексар , който се заяжда и подиграва с човек , който си обича прекалено много кучето и изразява любовта си към него по-малко странен начин! А аз като истински приятел съм се застъпил към него и нищо повече!
Не се опитвай да извърташ думите си , смешен си и без да се опитваш !
Милене, комплексар е приятелчето ти дето си вре кучето, "компетентното" мнение и инженерната мисъл навсякъде. Мен не ме интересува дали кучето ми прилича на вълк или ще се хареса на някой. Аз си харесвам кучетата такива каквито са, с всичките им предимства и недостатъци и не търся чуждо мнение да подклаждам егото си и да правя реклама на кучетата си по всички форуми било на хъски или други породи.
Не виждал закана...А това какво е
"...Знаеш що за хора сме и на какво сме способни..."
Знам що за хора сте и затова е закана...Дано по-малко има като вас ...толкова способни.
Бъди здрав
П.С. Извинявам се на феновете на форума за хъски за спама...
Твърде си жалък за да ти се обръща внимание публично , затова ти написах и ЛС. Истината е, че преследваш Жоро навсякъде в интернет и му се подиграваш за това, че си обича кучето... Какво да се прави постигнал е нещо с него и иска да се похвали на колкото се може повече хора за разлика от теб. Понякога е досадно наистина, но той си е такъв и затова трябва да му се подиграваме ли, аз не мисля така ?! Всеки си има откачена страна - едни си обичат кучетата до полуда и се хвалят с тях по всякакъв начин , други ги оставят на произвола на съдбата. когато най-много имат нужда от стопанина си и лицемерно казват колко ги обичат и т.н. и т.н. ...
Та така драги ми карлоситко, който те е опознал що за човек си, знае колко си велик на думи, но не и на действия. Толкова си велик, че се опитваш да копираш какво ли не, то не бе КНПВ , Френски ринг, обучение на кучета, начин на изразяване и писане, но в крайна сметка си оставаш едно бледо и завистливо копие, заяждащо се с всеки, който е постигнал нещо повече от теб, само и само за да се намери някой случаен да ти обърне внимание на изстрадалата алкохолизирана от самовлюбеност душа!
Радвай се на живота, обичай хората и кучетата ,които са до теб и не се занимавай с глупости, тогава може и да постигнеш нещо повече от това, което е до момента в която, и да е сфера (ще ти подскажа - нищо)... живота е твърде кратък и никой не е вечен, пък де да знам след всичките ти напъни да осмиваш другите и да се самоизтъкваш с жалки преводи от чичо Гоогъл, ти може и да си !