Цитат
- (68 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 02 December 2007 - 06:34 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 December 2007 - 09:54 PM
keri14 написа
Цитат
да поясня,този коментар беше пуснат от Кери след като бях пуснала снимка на един черен пит бул ;D ;D ;D и на нашата Кери,много и заприличал на самата и леля,а не на нейното куче!!!! ;D

Публикувано: 04 December 2007 - 04:43 PM
Цитат
Цитат
да тва беше глупава грешка и беше от невнимание ^_^ :izcherven:
Публикувано: 04 December 2007 - 04:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
да тва беше глупава грешка и беше от невнимание ^_^ :izcherven:

Публикувано: 04 December 2007 - 08:08 PM
Собствениците,моля ви не ми се сърдете много харесвам мопсчета! ;D
Ей сега ще пиша много внимателно!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 27 December 2007 - 01:31 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 December 2007 - 09:35 PM
Цитат
Трябва да имаш чувство за хумор просто.. ;) тези, които нямат - се обиждат. Темата не е направена за цел да обижда хората - а да се посмеем. Като някой направи грешка - учи се от това и повече не я прави.
Цитат
Гише "Бързи експертни оценки само за 1 секунда" ;D
Публикувано: 04 January 2008 - 11:34 AM
Цитат
Ти мен оважаваш ли ме или не ме оважаваш?!
;D

Публикувано: 04 January 2008 - 10:21 PM
Цитат
;D ;D ;D Прави ми впечатление,че във всички теми БОК,САО и т.н е явно,че хората изобщо си нямат и хабер от правопис и като цяло постовете им са лишени от смисъл ...

Публикувано: 05 January 2008 - 01:12 AM
Цитат
Но дори и тях не целя да обидя,то направо си е смешно ...а и темата е такава да се посмеем малко :blink:

Публикувано: 05 January 2008 - 01:22 AM
- (68 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »