Цитат
Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 16 October 2008 - 08:35 AM
Цитат
Не е точно грешка или бисер, ама много се смях. ;D Двама потребители си обясняват какво ще си причинят ако се срещнат, пък Мод тихичко се покашля, все едно се извинява, че им прекъсва идилията ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 16 October 2008 - 09:01 AM
Цитат
Да си го "сложа" аз докато не ме е нахендрил друг ;D

Публикувано: 16 October 2008 - 02:02 PM

Публикувано: 16 October 2008 - 02:06 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2008 - 02:39 PM
Цитат
Цитат
гадняри ;D

Публикувано: 16 October 2008 - 05:42 PM

Публикувано: 21 October 2008 - 06:56 PM
Цитат
Убу, ама с ей туй ме застреля. Колкото си по-убит, толкоз по-силен, начи!
Представям ви новата тренировъчна система за сила. Без тежки тренировки! Без добавки! Без губене на време!
Докато седите във фотьойла! Обадете се СЕГА!

Публикувано: 21 October 2008 - 09:13 PM
Цитат
Цитат
Представям ви новата тренировъчна система за сила. Без тежки тренировки! Без добавки! Без губене на време!

това ме разби :sarkastichen: ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 12:08 PM
Цитат
Цитат

Уххх вие всички как ме насолихте! :P :P Добре де добре ще го махна ;D
Публикувано: 25 October 2008 - 04:53 PM
Цитат
Останаха 5 кученца..
Майката им е на 2 години първо раждане и е ...
Тя е малко агресивна да се надяваме ,че малките ша излязат по добрички ..
Ми - надявайте се, колкото повече се надявате, толкова по-добри ще бъдат - характера им е във вашите ръце

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com