Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 02 December 2008 - 12:59 AM
Ами как мислите реагирах като видях на ку-шката поляна как 4 мес.ми бебе Леиди отива да се радва на 1 дядо и тои я наложи с бастуна яко---------------------------------/разорьжих го/-отскубнах му го и го захвьрлих на 100 метра.Естествено всеки се развика срещу мен!така 1 ден тя наистина ще нападне дьртаци с бастуни!!!!!! тои бьрзо си го взе и отиде за полицията,ама така и не доиде!******На сьщата поляна бебе от дребна порода бе нарьгано с нож от двоика на 1 пеика-отишло да ги изяде!!!!!***1 маика с дете пьк преди време Леиди беше на 2.5 мес и отиде да лиже обувките на 1 детенце в коли4ка и маиката го зарита в лицето.Само и напривих забележка -ако докато се приближа и хвана ку4енцето пак го ритне,ще наритам и неиното бебе в лицето без да ми мигне окото с лош глас и се вразуми мрьстницата!*****1 вика на друг /аз се разминавах с Конан на повод/ Тва като го насускам срешу таб ще те изяде .Другият му отговори ,аз да 4уя:ш го грьмна на секундата тоя бьхлар .Аз не отг.само с поглед-и се разминах.Псуваше ме как ли не!много са агресивни в пловдив напоследук хората идва ми да вурна в русия ку4етата и да замина на някьде
Класика ;) ;D
Класика ;) ;D
Публикувано: 04 December 2008 - 01:06 AM
Цитат
Цитат
Прати ми снимката аз ще я смаля ако искаш!
То да не предложи човек нещо, след година и половина пак ще се намери някой да напомни, че си обещал...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2008 - 07:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Да са живи и здрави прави и курави ;)
Интересно, какво ли означава това пожелание? И дали се отнася само за мъжките кученца?!? :-
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :podigravka:
сори за спама но тва е жестоко ;D ;D
Наистина така... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 05 December 2008 - 12:46 PM
[/quote]Вървим си ние и една Млада жена на окало 26-67 години ми вика:[/quote]
М даааа някои хора остават винаги млади ;D
М даааа някои хора остават винаги млади ;D
Публикувано: 13 December 2008 - 02:05 AM
Цитат
К О Н С Т А Т А Ц И Я :До днес ,в България има следните Ирландски вълкодави по брои и цвят(...)"НИЕ СМЕ САМО ПРОСТО СЪХРАНИТЕЛИ НА ТАЗИ ДРЕВНА ПОРОДА,КОЯТО ВСЯКО ПОКОЛЕНИЕ ПРИДАВА НА СЛЕДВАЩОТО...."(...)
като конан няма втори... цитатът, който е сложил ме разби - продължавам да не мога да разбера какво точно значи ;D
Публикувано: 13 December 2008 - 02:28 PM
Цитат
ЯкЪъЪ сЪм НаЛи ? Елъ сИ МЕ вЗиМи...
Детски подпис :'(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com