Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 08 August 2009 - 11:17 AM

Публикувано: 16 August 2009 - 02:11 PM
Как точно става научаването на името при кучетата? Чувал съм че името трябва да се каже силно в ухото на кучето три пъти
И не забравяйте: 3 ПЪТИ! Ни повече, ни по-малко!
След два дена:
Питане:Последвах съвета ви, но кучето ми отново не идва? Виках няколко пъти по точно 3 пъти в ухото му - не става?
Отговор: Никога няма да стане - кучето ви е вече глухо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 August 2009 - 03:58 PM
Публикувано: 16 August 2009 - 05:01 PM
Хихи... поне на правилното място си го публикувала
Публикувано: 16 August 2009 - 05:21 PM
То повода не е смешен, но така написан - поста е

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 August 2009 - 06:06 PM
Толкова много синоними, които не започват с "ш" и нямат нужда от многоточия има, ама на - това изборът на автора.

Публикувано: 16 August 2009 - 08:37 PM
В дакелската тема се вихри традиционната дискусия на тема "размножаване на кучета без родословие" по повод резултата от щастливата сватба на двете кучета на julianas. Разпалените привърженички на тезата толкова бързат да се отчетат с възторжени постинги, че чак оплитат конците!
Следва снимка на дакелче, водопад от възторзи и ... комедия от грешки!
Е, да ама ... на снимката бил таткото!
Извод - бременността ,,разсладкава,, и щастливия папаша, и коремчето му се издува - от солидарност!
Или пък някои пишат, колкото да се отчетат по въпроса...
А?
Публикувано: 17 August 2009 - 11:34 AM
,,разсладкава,, си я измислих аз.няма я в българския книжовен език.затова е и в кавички.
а за снимката-дала съм вече обяснение,няма пак да го пиша-на който му се чете-Породи->Дакел
Публикувано: 17 August 2009 - 02:11 PM
,,разсладкава,, си я измислих аз.няма я в българския книжовен език.затова е и в кавички.
а за снимката-дала съм вече обяснение,няма пак да го пиша-на който му се чете-Породи->Дакел
Уф, защо за всяко нещо трябва да се започва заяждане??? Никой не е безгрешен и не е нужно човек да се цупи, ако някой негов пост е попаднал в темата.

Публикувано: 17 August 2009 - 02:24 PM
Май като съм го писала това,съм си мислела за ХОЛАндия

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 17 August 2009 - 04:16 PM
Веднага да пишете на Embo, с минутка даже да не се забавите, че .... ма много иска!
Публикувано: 17 August 2009 - 08:18 PM
О таман се чудех защо още не съм се появила тук
Публикувано: 18 August 2009 - 12:10 AM
Леле, аз се чудех с какво да извеждам Бела... От утре взимам от работата на баща ми един флекс и почваме разходки!
Даваш му да яде. Като започне да се храни ти започваш да го галиш; пипаш го по учите, опашката, където на теб ти харесва...
Къде да го пипам?
Публикувано: 27 August 2009 - 06:13 PM
не несам каде да ги вида
не и се замислих зах защо няма ама моя ветеринат ми каза тука за поблекувам обявата сори ако трябва да е махна dh_188.gif

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +