Добре дошли в екстремната тема
Публикувано: 18 December 2005 - 11:41 PM
cheers
п.с а за скейтбоард скоро гледах някакви около 400-450лв с обувките но не бяха нищо особено

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 19 December 2005 - 10:04 PM
Цитат
Сноуборд r)
Иначе ХАХАХАХАХА брат ми влезна в БАС интернет шопа и се СКЪСАХМЕ ОТ СМЯХ!
1 чифт чорапки- 30 КИНТА
1 чифт обувки- 500 КИНТА
1 яке-500 КИНТА
1 панталони- 500 КИНТА
1 дъска-минимум 600 КИНТА
1 ЮТИЯ да си гладиш дрешките- 90 лв
1 ЛОПАТА да си чистиш снега 130 лв l)
1 чифт ръкавици 240 КИНТА l) l)
БОЛНИ СА ТЕЯ ХОРА!АХАХАХАХА
Цитат
Оооо аз станали на 18 ще ходя на Аспаруховия мост r)
Цитат
Задължително да видим като настъпи пълната метаморфоза на бегачката...
Аз сега се нервя на NFSU Most wanted..тея куките тотално се побърката вече с някакви СУВ-ове ме блъскат и днеска два пъти ме скясаха и полудях щото бях навъртяла егати бройката Bounty и всичко изчезва...реве ми се..идеше ми да потроша клавиатурата направо s) s) ouu ouu oleeee drink love
Цитат
Леле какви ги ръся..ама наистина ми е зле r) l)
Публикувано: 19 December 2005 - 10:53 PM
поздрави
super

Публикувано: 20 December 2005 - 10:57 AM
Цитат
да бе, често си го задавам този въпрос b)
Цитат
Аааа на картинг не съм ходила от мнооого малка...Спомням си как катастрофирах l) Но супер много ми се ходи, трябва да ги навия тея мойте..ама да ги видим дали ще се навият... oleeee
Цитат
Може да се каже че НФС-то ме запали по тези неща dribble Колите де..И най вече тунинг на коли b)
Поздрави
Публикувано: 20 December 2005 - 08:07 PM
Публикувано: 20 December 2005 - 08:48 PM
Картингите и там си е тръпка но само на тия професионалните които са повече кубици и са с ръчни скорости.Тук в търново имаше лятото едни ама те гола вода бяха но ставаха все пак :).На ДЖЕТ не съм се возил никога :) мене ме е шубе нещо да навлизам вътре в морето ся ще ми се исмеете ама като знам какви акули има в тва море хич не влизам навътре не се шегувам........Возил съм се на банан дето те мята на една страна такоз яко е ама като знам че всеки момент може нещо да ми изгризе крака и да съм инвалид след тва мани ..........
поздрави
п.с за катастрофите без тях как да кажа не може аз лично имам 2 катастрофи в която съвсем честно мога да кажа че за едната съм виновен лично аз просто защото не прецених нещата но за другата мога да кажа че колата ме издъни просто на завой и както си карам се едно ръчна си опрал колата се занесе а на ляво а на дясно можех да я оправя но идваше камион и за да не се блъсна в камиона свих в дясно в тревата и колата се шибна в един стълб.Всичкото това стана от недоглеждане на ЛАГЕР и по точно ЛАГЕР НА ЗАДНО ДЯСНО КОЛЕЛО.Просто лагерите са били разбити на това колело и се събират на едно място и колелото блокирва и така колата се поднесе.Вторият ми случай е тъкмо като отивах да си купя 4ри чисто нови гуми защото моите бяха на галош.Тръгвам и в един завой с около 80км колата се плъзна поради несъобразена скорост и се ударих в дърво.Двата случая ми седят като обица на ухото и в двата случач се отървам с долу горе леки натъртвания и все пак важното е че няма ранени хора.Така че това за катастрофите колкото зависи от теб толкова зависи и от другите фактори но винаги имай едно на ум!Казва ти го човек който вече е минал през това

Публикувано: 21 December 2005 - 09:20 PM
Цитат
bl) r) l) l)
АКУЛИ??Къде ги видя, я кажи b)
Между другото банана е най-скучното возило от всички надуваеми возила които се дърпат с джет(с брат ми всичко пробвахме r) )
Добре де ама в Църно море ша ма извиняваш ама акули няма r) Обаче виж, медузите са друга тема на раговор..имам фобия от медузи oleeee
Публикувано: 21 December 2005 - 09:31 PM
поздрави

Публикувано: 22 December 2005 - 10:45 AM
поздрави

Публикувано: 23 December 2005 - 06:13 PM
Мечки гризли???тука няма такова нещо....
двуметрови акули??-няма ги, поне там където хората плуват. r)
Публикувано: 23 December 2005 - 08:35 PM
Иначе windsurf ... мания ! Дай ми вятър и мога да забравя b) Обичам ... не мога да кажа, че съм спортист. По скоро любител, карам добре. Ако на някой му е интересно, ще с ерадвам да говорим !
Публикувано: 23 December 2005 - 09:34 PM
Това последното беше шега BEER
На нашето черноморие единствено може да хванеш някой обрив, венерическо заболяване или да се напиеш съсъ сомена вода. За някои хора и това си е екстремно преживяване dribble oo
Я всеки да се изповяда кое свое екстремно преживяване отличава приз изминалата година (и без да лъже)!!! bash
Аз направих обратен завой на ръчна спирачка по Ботевгратско на един знак СТОП при 140 км. angelpik

Вход

Горе
Цитиране +
[br]