Dog.bg Форуми : Добре дошли в екстремната тема

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добре дошли в екстремната тема

#221 Потребителят е офлайн   Wolfdiver Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2005 - 08:02 PM

600 кинта, но какво точно вкючва не мога да ти кажа - предполагам - бичето, обувките, гащиризона....
User's Signature

Дивото зове - гласът на кръвта!

#222 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2005 - 11:41 PM

А тая тема е яка :) нищо че чак сега я виждам.Аз съм голям фен на бързите коли,мотирите,скейтбоард (от скоро) и бънджи.......Сега ми предстои да си взема нова кола хонда която тепърва ще претърпи метаморфоза... ;) .Тва лято за малко по малко от седмица се радвах на един мотор Ямаха 1000 направо на това му викам адреналин просто целите ми ръце се разтреперваха и сърцето ми щеше да изкочи.В първия удобвен момент за мене и мотор ще си купя но всичко с времето си.Ае кво да говоря адреналин няма нужда да се говори повече
cheers

п.с а за скейтбоард скоро гледах някакви около 400-450лв с обувките но не бяха нищо особено
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#223 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 10:04 PM

Цитат

с а за скейтбоард скоро гледах някакви около 400-450лв с обувките но не бяха нищо особено

Сноуборд r)
Иначе ХАХАХАХАХА брат ми влезна в БАС интернет шопа и се СКЪСАХМЕ ОТ СМЯХ!
1 чифт чорапки- 30 КИНТА
1 чифт обувки- 500 КИНТА
1 яке-500 КИНТА
1 панталони- 500 КИНТА
1 дъска-минимум 600 КИНТА
1 ЮТИЯ да си гладиш дрешките- 90 лв
1 ЛОПАТА да си чистиш снега 130 лв l)
1 чифт ръкавици 240 КИНТА l) l)
БОЛНИ СА ТЕЯ ХОРА!АХАХАХАХА

Цитат

.Аз съм голям фен на бързите коли,мотирите,скейтбоард (от скоро) и бънджи.......

Оооо аз станали на 18 ще ходя на Аспаруховия мост r)

Цитат

Сега ми предстои да си взема нова кола хонда която тепърва ще претърпи метаморфоза

Задължително да видим като настъпи пълната метаморфоза на бегачката...
Аз сега се нервя на NFSU Most wanted..тея куките тотално се побърката вече с някакви СУВ-ове ме блъскат и днеска два пъти ме скясаха и полудях щото бях навъртяла егати бройката Bounty и всичко изчезва...реве ми се..идеше ми да потроша клавиатурата направо s) s) ouu ouu oleeee drink love

Цитат

Аз сега се нервя на NFSU Most wanted..тея куките тотално се побърката вече с някакви СУВ-ове ме блъскат и днеска два пъти ме скясаха и полудях щото бях навъртяла егати бройката Bounty и...

Леле какви ги ръся..ама наистина ми е зле r) l)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#224 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2005 - 10:53 PM

ае по-горе говорех за сноубоард не за скейтбоард ама от бързина ае ко ти кажа.......Бегачката ще ви я покажа нека първо я взема и я вкарвам в гаража :).Тва НФС не съм го играл ама кво го играя на живо е къде къде :).Тука лятото няколко пъти ходихме на картинги ама професионални картинги със скорости 150кубикови ебати резачките.Ако треа бъдем честни адреналин съм изпитвал с мотора лятото дето беше в мене и на бънджито но на бънджито първия път е яко след тва става безинтересно.С мотора просто яко се кефех като го изцедиш оня рев и онова ускорение кво да се говори.....Караш със 180-200км взема да се усеща как струята въздух натиска каската ти изпреварваш по осовата линия.........Спираш слизаш от мотора сърцето ти ще изкочи ръцете треперят.....Кво да се говори голяма тръпка е.Като се замислиш как си карал и то с мотор си казваш абе аз нормален ли съм?
поздрави
super
User's Signature

#225 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 10:57 AM

Ми аз мотора на баща ми съм карала ама ми е малко тежък и без баща ми зад мене не мога да потегля щото не мога да запазя равновесие..Но..хаха говоря за малко каране на мотор не съм надувала гаста, но баща ми ме е возил бързо и понякога го стискам супер здраво щото имам чувството че ще хвръкна...Но това лято като возих баща ми на джета му го върнах тъпкано.... dribble dribble Чувствах се като птичка направо-джета се докосваше само по връхчетата на маллките вълни все едно летяхме над морето уииии(аз съм идиот)

Цитат

казваш абе аз нормален ли съм?

да бе, често си го задавам този въпрос b)

Цитат

Тука лятото няколко пъти ходихме на картинги ама професионални картинги със скорости 150кубикови ебати резачките.Ако треа бъдем честни адреналин

Аааа на картинг не съм ходила от мнооого малка...Спомням си как катастрофирах l) Но супер много ми се ходи, трябва да ги навия тея мойте..ама да ги видим дали ще се навият... oleeee

Цитат

Тва НФС не съм го играл ама кво го играя на живо е къде къде :)

Може да се каже че НФС-то ме запали по тези неща dribble Колите де..И най вече тунинг на коли b)
Поздрави
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#226 Потребителят е офлайн   papugay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 08:07 PM

Я понеже виждам, че темата пак сте я подхванали, ето ви линка към песните от NFS MW. Аз лично ще подкарам играта като се наситя на NBA Live 2006. А за онова горе, за 180- 200 км. с мотора- надяявам се, че знаеш защо мотористите са най- големите дарители на органи l) Ако е истина това, което говориш, че правиш- приегледай наредбата за отпускане на безплатни технически помощи за хора с увреждания angelpik

#227 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2005 - 08:48 PM

Ами не знам за тебе как е но аз първо карах пистов мотор 125кубика доста по трудно карах с него отколкото с тая ямаха.Върлите моторджии казват че големия мотор се кара по лесно но трябва да се преценява много по-добре.На мен специално тази ямаха ми беше супер одобна защото аз съм нисък и колкото и да е лек мотора като съм на пръсти ми е кофти докато тази ямаха добре стъпвах на нея.А за донорите не искам да влизам в спор има една поговорка каквото си го направиш сам и господ трудно ще го направи нещо от тоя род.Просто трябва да си много по внимателен и да мислиш с главата си.Мога да кажа че аз колкото пъти съм карал мотор може би едно 70% никой не ме вижда никой не ми пуска мигачи нищо все едно ме няма и като се буфниш някъде ти си виновен........КараМ кола и мотор съм карал винаги съм правил път винаги сигнализирвам на коя посока завивам макар че карам бързо винаги съм толерантен към останалите докато повече шофери доста често пренабрегват моторджиите.Това че съм карал аз с 180 айде толкова ги сложи макар че беше повече има хора които карат по българските пътища с по 280-290км.Тръпката е неописуема.Как да ти кажа свиваш се в мотора стискаш с колена мотора набиваш се надолу гледаш пътя навиваш газта гледаш на 100км си в следващия миг си с 200 и гледаш как колите изостават караш по осовата линия и се разминваш с камиони и коли все едно са знаци.Друг момент е пистовите мотори нямат голям ход на кормилото т.е по малко маневрени и както знаете в завоите трябва да се ляга.Като легниш на завоя и караш с висока скорост усещаш завоя абе не мога да го обесня но си е .......
Картингите и там си е тръпка но само на тия професионалните които са повече кубици и са с ръчни скорости.Тук в търново имаше лятото едни ама те гола вода бяха но ставаха все пак :).На ДЖЕТ не съм се возил никога :) мене ме е шубе нещо да навлизам вътре в морето ся ще ми се исмеете ама като знам какви акули има в тва море хич не влизам навътре не се шегувам........Возил съм се на банан дето те мята на една страна такоз яко е ама като знам че всеки момент може нещо да ми изгризе крака и да съм инвалид след тва мани ..........
поздрави

п.с за катастрофите без тях как да кажа не може аз лично имам 2 катастрофи в която съвсем честно мога да кажа че за едната съм виновен лично аз просто защото не прецених нещата но за другата мога да кажа че колата ме издъни просто на завой и както си карам се едно ръчна си опрал колата се занесе а на ляво а на дясно можех да я оправя но идваше камион и за да не се блъсна в камиона свих в дясно в тревата и колата се шибна в един стълб.Всичкото това стана от недоглеждане на ЛАГЕР и по точно ЛАГЕР НА ЗАДНО ДЯСНО КОЛЕЛО.Просто лагерите са били разбити на това колело и се събират на едно място и колелото блокирва и така колата се поднесе.Вторият ми случай е тъкмо като отивах да си купя 4ри чисто нови гуми защото моите бяха на галош.Тръгвам и в един завой с около 80км колата се плъзна поради несъобразена скорост и се ударих в дърво.Двата случая ми седят като обица на ухото и в двата случач се отървам с долу горе леки натъртвания и все пак важното е че няма ранени хора.Така че това за катастрофите колкото зависи от теб толкова зависи и от другите фактори но винаги имай едно на ум!Казва ти го човек който вече е минал през това
User's Signature

#228 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2005 - 09:20 PM

Цитат

На ДЖЕТ не съм се возил никога :) мене ме е шубе нещо да навлизам вътре в морето ся ще ми се исмеете ама като знам какви акули има в тва море хич не влизам навътре не се шегувам........Возил съм се на банан дето те мята на една страна такоз яко е ама като знам че всеки момент може нещо да ми изгризе крака и да съм инвалид след тва мани ..........

bl) r) l) l)
АКУЛИ??Къде ги видя, я кажи b)
Между другото банана е най-скучното возило от всички надуваеми возила които се дърпат с джет(с брат ми всичко пробвахме r) )
Добре де ама в Църно море ша ма извиняваш ама акули няма r) Обаче виж, медузите са друга тема на раговор..имам фобия от медузи oleeee
User's Signature

#229 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2005 - 09:31 PM

Абе няма акули нали е море остави това няма акули.Разпраят те били малки тука по 1-2метра то стига да ти изгризе бягай от тука не влизам навътре.Аз като се возих на банана въобще не ме е било страх или нещо просто през цялото време си мислех нещо да не ми изкочи отдолу......Не съм се возил на нищо освен на тоя банан нямам и намерение ако ме возят до брега не ме бърка коще и с танк да ме дърпа :) просто на вътре неща.Като гледам по дискавъри какви изродски акули има и като го видя къв изрод е и като знам че и в нащо море има бягай от тука не се шегувам тва море ......
поздрави
User's Signature

#230 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2005 - 10:23 AM

Ахахахах ше ме убиеш b) l) l) l) Кара мотор като луд , не ще да си топне крака в солена вода l)

Цитат

Разпраят те били малки тука по 1-2метра

Двуметрови акули в нашето море???Хъм хъм..както кажеш.
ПА!
User's Signature

#231 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2005 - 10:45 AM

Чесно казано чуствам се по сигурен на мотора отколкото във водата.С мотора може да избягаш нещо на ляво на дясно дори и да паднеш може да оживееш ама я си представи некой изрод двуметров да те гепи в морето няма бягане няма нищо дирекшън на 2 метра под земята.Остави я тази далавера в морето на дълбоко не влизам :) да е на река не ме бърка ама в морето тц.Я виж тая снимка само като я гледам и настръхвам кви зъби има и кво голямо гърло представи си крака ти или ръката ти вътре а въри бягай де не мерси ще си остана в плиткото аз :).Гледах по дискавъри некви учени вмуркат се с акулите ама големи акули и с неква пръчка която бие ток или некви вълни който карат акулата да бяга е с такова нещо мога влезна да видиш къв терор ща им напрая.Тия дето се вмургат с акулите са болни хора.Вчера гледах един филм Гризли Мен е тоя пич колко лета живее сред диви гризлита без грам оръжие знаеш ли как свършва филма?Бива изяден от гризлита тъкмо преди да си тръгне от експедицията.Открита е само ръката му с часовника по тва го различават че е той.Тая акула даже и ръката няма да остави............ n)
поздрави
User's Signature

#232 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2005 - 06:13 PM

Имаш страхче от силата на природата, а? r) l)
Мечки гризли???тука няма такова нещо....
двуметрови акули??-няма ги, поне там където хората плуват. r)
User's Signature

#233 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 December 2005 - 08:35 PM

Аз карам сърф .. любим спорт. И ски, а с борда се пребивам само и въобще не мого да пазя равновесие .. ама въобще. Със ските - обичам, но тази година все още не съм се пускал. Дложих ги само преди два дена, да пробвам в парка с кучето да ме тегли, но ... n) се пребихме.

Иначе windsurf ... мания ! Дай ми вятър и мога да забравя b) Обичам ... не мога да кажа, че съм спортист. По скоро любител, карам добре. Ако на някой му е интересно, ще с ерадвам да говорим !

#234 Потребителят е офлайн   papugay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2005 - 09:34 PM

Ей тоя Дискавъри r) Ама много му се връзват някои хора oleeee Само ще кажа, че в Черно море ИМА dribble акули, но те НЕ СА като тези, които пускат по Дискавъри. Нашите са по- плашливи ... b) Е не ти препоръчвам да плуваш "делфин" около тях, че може са съберат смелост за някой самотен ... "делфин" l) l) l)
Това последното беше шега BEER
На нашето черноморие единствено може да хванеш някой обрив, венерическо заболяване или да се напиеш съсъ сомена вода. За някои хора и това си е екстремно преживяване dribble oo
Я всеки да се изповяда кое свое екстремно преживяване отличава приз изминалата година (и без да лъже)!!! bash
Аз направих обратен завой на ръчна спирачка по Ботевгратско на един знак СТОП при 140 км. angelpik

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни