Добре дошли в екстремната тема
Публикувано: 15 March 2005 - 09:46 AM
Цитат
Точно заради това че хората много "работят" за да си купят такива играчки- бомбите имат странни магнитни свойства към тях...
Марине красив е.Ще пуснеш ли стандарта, името на породата r) и поне от кой развъдник е? l) Страшна кола... c) d)
Цитат
Много пъти ама нямам свой собствен......
Трябва да събереш около 150лв....после да знаеш че ако тръгнеш трикчета да правиш цялата дъска отдолу(тоест хубавата картинка) ще се надраска s) И е препоръчително да не поливаш с вода шкурката l)
Публикувано: 15 March 2005 - 01:25 PM
Много се кефя на такива състезания-обаче повече ми харесва с мотори-КРОСС мотори w) Още повече се кефя на тези състезания които правят в закрити зали с крос мотори-където им измислят много интересни терени-скачат по изкуствени водопади без да докодват земята с крак, скачат по гуми на трактори, по дървени трупчета...Тези хора сигурно имат егати развития малък мозък bl) bl) Такова учудващо равновесие поддържат направо гледам със зяпнала уста..
Публикувано: 15 March 2005 - 03:24 PM
Цитат

това карам аз !!!
и повярвайте адреналина ми отива малко над главата!!!!!Много е яко
СТРАХОТНО !!!!! БРАВО НА ТЕБ !!!!! СБЪДНАЛА СИ ЕДНА МОЯ МЕЧТА !!!!!
b) b) b) b) b) b)
Евала,наистина!
Винаги съм искала да бъда част от атмосферата и вълненията на офроуда....,но за съжаление не съм заобиколена от достатъчно екстремни типове и няма как да се организираме,да не говорим,че ни липсва необходимата техника l) l) !
Но сега мога да дойда на следващия кръг като част от фенклуба ти,нали?
Още веднъж-БРАВО! Приятно съм изненадана...... b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 15 March 2005 - 03:31 PM
разбира се че можеш да дойдеш
състезанието е сега в събота,но още не казват къде за да не тренираме тайно b) ,но със сигурност е около София
ще се радвам на подкрепа от групата на кучолюбителите и котколюбителите
b)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 15 March 2005 - 03:32 PM
Аз съм фен на ролерите, макар че карам от миналото лято и още не съм се качвала на рампа. И искам София да стане като от западен филм - асфалтирани улици с алеи за велосипедсти, скейтъри и (ха как им се вика на хората дето карат ролери) за мен b) .
Тогава ще ходя на работа с ролерите l) !
Публикувано: 15 March 2005 - 03:45 PM
Цитат
разбира се че можеш да дойдеш
състезанието е сега в събота,но още не казват къде за да не тренираме тайно b) ,но със сигурност е около София
ще се радвам на подкрепа от групата на кучолюбителите и котколюбителите
b)
И ти ми липсваше (а Гонзича на Сара,въпреки,че тя не си признава открито l) l) )...
Нали ще се видим в неделя на сбирката?
А за събота-разчитам да пуснеш информация,като разбереш къде е съзтезанието-незнам отсега как ще сме,но ако имаме възможност ще дойдем с удоволствие!

Публикувано: 15 March 2005 - 03:51 PM

аз зациклих....
просто не трябваше да се отваря такава тема /екстремална r) /
това е снимчица от състезание миналата година в с.Гниляне до София.Тогава карах едно Исузу.Тук виждате как НЕтрябва да се скача хехехе b)
Състезанието сега в събота или неделя /не е уточнено/ ще е с навигация, дължина 60км старта е от с.Лозен до финал с.Гниляне.
Ще ви изнеса повече подробности, утре. r)

Публикувано: 15 March 2005 - 04:04 PM
А ако е в неделя,значи ли,че няма да дойдеш на срещата bl) ?
И последен въпрос - нали има съпътстващо трасе за автомобили...щото ние с наще конвенционални четириколестници не моем да стигнем до Гнилене по туй твойто трасе l) l) l)

Публикувано: 15 March 2005 - 04:58 PM
А относно идването ви на трасето можете да дойдете единствено на старта или на финала.На старта е по-сигурно да се видим обаче b) , че не винаги завършваме............ r)

Публикувано: 15 March 2005 - 05:24 PM
Цитат
А относно идването ви на трасето можете да дойдете единствено на старта или на финала.На старта е по-сигурно да се видим обаче b) , че не винаги завършваме............ r)
ОК! Можеш да ми звъннеш или да се прехвърлим на лични... r)

Публикувано: 15 March 2005 - 06:33 PM
ita_vet, аз ходя на състезанията и тренировките на камбаните...голяма е лудница. Последния път имаше и един шантав с обикновена кола, където направо ми скри шапката l) Иначе стоя на едно място където колите минават на 6-7метра от мене на един хълм-последния път обаче един малко "залитна" и май няма да рискувам да стоя повече там l) А иначе усетих че има нещо лудо в тебе, ама незнаех... ;)
Mini, аз също карам-или карах. Всъщност тва ми е любимото, но от както се кунтузих несъм се качвала а и ми се поразбиха последния път малко ролерите, та трябва да си купувам нови, ама събирам пари за куче и...сещаш се. Иначе трябва пак да ги пробвам тия старите ама ми се иска да се кача вече на професионалните... А несъм сигурна, но мисля, че на ролеристите(професионалните) им се казва Блейдъри-ама само от изводи така мисля...скейт-скейтър, блейдери-бледъри...знам ли l) А пък откога чакам момента с асфалтирането.... n) d)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 15 March 2005 - 08:30 PM
Цитат
Тогава ще ходя на работа с ролерите
Блейдъри l)
Аз като малка много карах ролери-обаче така ги скапах-много обичах да правя трикчета-ей така сама си измислях..Веднъж така паднах по дупе че не можах да си седна спокойно поне седмица l) n)
Ita ти си луд за връзване ;-)Браво на тебе! b) b) b)

Вход

Горе
Цитиране +
[br]