Добре дошли в екстремната тема
Публикувано: 12 April 2005 - 09:11 AM
Цитат
ita_vet, пробвала ли си го тоя номер
Тоя номер винаги съм искала да го пробвам с бигфут w)
Не е ли най- якото нещо??

Марине каква е тая дълга бяла гадост??Жип лимозина ли? l) l) l)
Папугай не ти се вижда снимката
Публикувано: 12 April 2005 - 03:02 PM

май горе долу го издокарвам с дигането на предницата...... r)
иначе тва е старата жипка тя вече е история s)
тази година още не съм се екстремирала достатъчно за подвизи, но се стягам и почвам от май месец,като вие тук ще бъдете своевременно осведомявани с нагледни материали!!!!! r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 12 April 2005 - 05:19 PM
Горе долу издокарваш???Ше ме разбиеш!Страшна си!Задължително искаме инфо за това как я караш r) l)
Какво й стана на старата жипка?
Цитат
иначе тва е старата жипка тя вече е история
Какво й стана на старата жипка?
Публикувано: 12 April 2005 - 05:37 PM
ми след като даде максимално от себе си за нас побърканите, просто се счупи по начин неподлежащ на поправяне и така...... r)
а иначе добре съм, карам я някак си......даже страхотно я карам...... b)
ама ей да не се юрнете сега да ми карате жипки,ужас не съм за пример много моля!!!! r)
а иначе добре съм, карам я някак си......даже страхотно я карам...... b)
ама ей да не се юрнете сега да ми карате жипки,ужас не съм за пример много моля!!!! r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 12 April 2005 - 05:56 PM
Няма споко- за сега се кефя като гледам други хора.... l)
Незнам дали въобще някога ше направя нещо такова..просто си плямпам, но ме кефи определено! l)
Незнам дали въобще някога ше направя нещо такова..просто си плямпам, но ме кефи определено! l)
Публикувано: 15 April 2005 - 12:25 AM
За всички фенове на екстремния спорт Формула 1 и най- вече за феновете на Ферари, които искат да се позабваляват за тяхна сметка- ето нещо уникално като тази картичка, която ми попадна днес докато изпращах такива на именниците ... вчера:
http://cards.kefche.com/load/card/76/
Моля увеличете волюма на макс (ще се изкефите яко, а ако отворите няколко прозореца едновременно с нея може и състезание да си симулирате) r) l) d) d) d)
http://cards.kefche.com/load/card/76/
Моля увеличете волюма на макс (ще се изкефите яко, а ако отворите няколко прозореца едновременно с нея може и състезание да си симулирате) r) l) d) d) d)
Публикувано: 15 April 2005 - 08:44 AM
Ох подяволите!Това нещо като го чуя ми се повдига вече l) l) Това предполагам е пълната версия а по-кратката я има като филмче...С едно кривогледо същество(без гащи) В началото беше бъзик но вече ме дразни щото един ден си го записах на телефона и тия от моя клас(момичетата) като нечували всичките си го презаписаха - и от тогава го слушам постоянно bl)

Вход

Горе
Цитиране +
[br]