Говорилня
Публикувано: 17 April 2008 - 04:48 PM
Chiita виж сега нито ме интересува нито пък съм питала за твоето куче. всеки да си гледа в неговото канче. не желая въобще да се разправям . ти си гледай твойто куче аз си гледам мойте .ок. не ме занимавай с глупости. ти ми се правиш на възмутена -ми възмущавай се . само не почвай да ми обясняваш какво ми е само в очите както намекна ПАРИ щото ще те оборя и ще задръстим темата. не жаля средства за тях имат всичко .ЧАОООООООО

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 17 April 2008 - 05:19 PM
Не желая да спамя темата , затова преди да пишеш нещо, чети както трябва постовете , а не моментално да се обвинява този или онзи в злоба , завист , вьзмущение или там някакви други емоционални изблици, камо ли в продажби или подарявания на кучета ,които вьобще не са сьществували и от които ти не се интересуваш , както последно уточни.
Публикувано: 17 April 2008 - 07:41 PM
chihuahua_is_the , радвам се , че ти харесва Юрий , той си ми е моето слънчице и тепърва ни предстои да се доказваме по изложби и да се преценяват качествата му . Когато вземеш твоята мома и кгато дойде време за бебета ще го обмислим дали типово си подхождат. Както знаеш понякога и най-красивите кучета може да не е добре да се съчетават. Да си пожелаем да са ни живи и здрави , а останалото ще се реши с времето ;) Ще се въоръжим с търпение , че и с мечти :blink:
Публикувано: 18 April 2008 - 11:31 PM
Вмъкни Цитат
chihuahua_is_the , радвам се , че ти харесва Юрий , той си ми е моето слънчице и тепърва ни предстои да се доказваме по изложби и да се преценяват качествата му . Когато вземеш твоята мома и кгато дойде време за бебета ще го обмислим дали типово си подхождат. Както знаеш понякога и най-красивите кучета може да не е добре да се съчетават. Да си пожелаем да са ни живи и здрави , а останалото ще се реши с времето Wink Ще се въоръжим с търпение , че и с мечти smiley
еххх да , за търпението си права , Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си. Аз пък с нетърпение чакам бебета от твоя Юри , че да си взема едно ако мога да се вместя де.Ако очакваш скоро пиши.Поздрави на твоите сладури. ;) :blink:
chihuahua_is_the , радвам се , че ти харесва Юрий , той си ми е моето слънчице и тепърва ни предстои да се доказваме по изложби и да се преценяват качествата му . Когато вземеш твоята мома и кгато дойде време за бебета ще го обмислим дали типово си подхождат. Както знаеш понякога и най-красивите кучета може да не е добре да се съчетават. Да си пожелаем да са ни живи и здрави , а останалото ще се реши с времето Wink Ще се въоръжим с търпение , че и с мечти smiley
еххх да , за търпението си права , Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си. Аз пък с нетърпение чакам бебета от твоя Юри , че да си взема едно ако мога да се вместя де.Ако очакваш скоро пиши.Поздрави на твоите сладури. ;) :blink:
Публикувано: 29 April 2008 - 06:45 PM
Христос Возкресе !!! Бъдете живи и здрави и семействата ви и любимците ви :wub:
Оф , време не ми остава да пиша :rolleyes: Бебета от Юрий ще имам едва след края на лятото дай Боже.
gabitoo1693, правите годинка , супер :yahoo:Как сте по разходките , играе ли си с другите кучета ?
Ето ни и нас преди няколко дни от разходката :blink:
Цитат
Оф , време не ми остава да пиша :rolleyes: Бебета от Юрий ще имам едва след края на лятото дай Боже.
gabitoo1693, правите годинка , супер :yahoo:Как сте по разходките , играе ли си с другите кучета ?
Ето ни и нас преди няколко дни от разходката :blink:
Публикувано: 01 May 2008 - 04:01 PM
мммммм Анче , Последната снимчица с детенцето е много сладка :wub:, Мерси за пожеланията , ще се радвам да си имам бебок от твоя сладък Юри , аз пък вчера се върнах от София , Ходих да си Взема Малката Теменужка, Първото Ми родословно Чихуахуа, :yahoo: Боже изморихме се се ужасно много , Тя е много сладка , и миличка , и много послушна , с изключение на това че вчера ме напика едно хубаво ;D :rolleyes: , ама нищо простено й е :blink:
Публикувано: 01 May 2008 - 06:32 PM
Охххххх колко е сладка :wub:
Да ти е жива и здрава и много изложбени успехи :->)
Да ти е жива и здрава и много изложбени успехи :->)