Говорилня
Публикувано: 17 April 2008 - 12:36 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 12:54 PM
Цитат
za tova 4e gi lije i si igrae s tqh.az mislq 4e iska malki
Публикувано: 17 April 2008 - 01:00 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 April 2008 - 01:38 PM
Разгледах сайта ви и ми направи впечатление , че често имате бебета, явно сериозно се занимавате с това. Не ви ли е страх ,че след време някое от тези бебета няма да бьде заплодено от роднини? Или може би ги продавате с опции за кастриране ? Или просто сте подобрен български вариант на puppy mill ?
Публикувано: 17 April 2008 - 01:50 PM
А за бебета , разбира се че винаги имам бебета, и винаги ще имам , това е мания ако ме разбираш какво ти говоря , мания да имаш всеки път различно бебе и да ти е интересно какъв свят ще се роди и да се стараеш да имаш все по хубави и по хубави бебета ....... ако още не си разбрала аз съм ЛУДА на тема Чихуахуа ;)
Публикувано: 17 April 2008 - 01:58 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 02:05 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 17 April 2008 - 02:09 PM
Публикувано: 17 April 2008 - 02:17 PM
Цитат
Един "ЛУД"(това в кавички , защото всички сме луди по кучетата си) за дадена порода човек , не прави така като тебе.
Цитат
На мен , ми пречат всички ,които развьждат без мисъл в главата си , даже и кучетата да са с родословие ! Така че кьм теб нищо лично , просто попадаш в тази група...
Цитат
Две думички , които определено , не ме навяват на мисьлта , че ще се следи с кой ,кого и какви са бьдещите родители...И как си мислиш , че тези хора които са си ги взели няма да се решат и те да изкарат пари от тях.
Цитат
Това е чудесно , ако се извади от контекста на разговора , но има някакви правила за всяка порода и си мисля , че не току тъй поради нечии прищевки са ги написали хората .А пьк това дето си казала за цвета е доста смешно . Ако хората правеха дадена връзка само заради цвета докьде ли щяха да стигнат всички породи ? Всьщност наистина , ако са хубави има начини да се докаже -един ценен представител на породата трябва да се доказва и показва , да бьде оценяван и награждаван , да има своя кръвна линия , да докаже че предава ценните си качества на деца , внуци и правнуци .
Публикувано: 17 April 2008 - 02:20 PM
Чихуахуа не е куче с ненормално кръгла глава и силно изразен стоп.
Публикувано: 17 April 2008 - 02:28 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 April 2008 - 02:29 PM
Да , и аз наистина не разбирам , защо правите такова размножаване ?!
Щом толкова обичате породата , развьждайте както трябва , с родословия , с мисьл за това какво искате да постигнете , с мисьл да бьдете конкурентни и навьн , сверявайте си часовниците с другите , които се занимават с вашата порода , заплождайте в чужбина , ако се налага , следете потомството си и то какво дава ! Щом имате вьзможност какво ви спира да го направите?
А иначе в този му вид, си е чисто и просто размножаване !