Говорилня
Публикувано: 04 September 2008 - 12:39 AM
Привет на всички във форума казвам се Мира и преди известно време ви писах че вече си имам мъжко чихуахуа Пако. Толкова е послушен и добър че за награда преди 3 месеца му взехме и женско Саманта.Пако е на 11м а Сами на 8. Много бързо си допаднаха и сега са неразделни.На всички любители на породата искам да кажа че това са най-прекрасните кучета. :yahoo:
Публикувано: 04 September 2008 - 11:03 AM
Zoo браво и само напред ! :blink: , keliza добре дошла при нас ! ние сме малко заядливи и понякога се караме за глупости но пък всички ние обожаваме породата Чихуахуа.Пусни снимки да се запознаем с твоите Чикитки, те късокосмести или дългокосмести са ? А за Прекрасното да , така е , и аз сам на това мнение, това са най-прекрасните създания на света .Айде чакаме снимки. :wub:
Публикувано: 05 September 2008 - 07:23 PM
Здравейте! :blink:Една моя позната си търси чихуа и ме помоли да разпитам тук там.Не държи да е родословно но все пак бихте ли ми казали някаква ориентировъчна цена и откъде може да си закупи кученце?Защото нямам вяра на обявите в нета,а за зоомгазин и дума да не става. :blink:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 16 September 2008 - 10:10 PM
Вьв врьзка с хвьрлените камьни по градината на Боби Ямаков и Развьдник
Jamakov's Leprikons,които всьщност се оказаха в градината на Ивайло Крьстев,
собственик на Развьдник Chamillionaire произвел вьпросното "краставо" или с
нещо друго кученце искам да побликувам снимките на новите попьлнения-Пьрвите
родени у нас кучета с цвят MERLE от баща NEW ENGLAND TEACUP'RAINBOW VARDEN,
сьщо Merle,импорт от Америка.Нека продьлжават да работят и ни радват с все
повече хубави кучета!

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
повече хубави кучета!

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 17 September 2008 - 04:45 PM
Цитат
Вьв врьзка с хвьрлените камьни по градината на Боби Ямаков и Развьдник
повече хубави кучета!

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
повече хубави кучета!

Този цвят не е ли забранен???
Публикувано: 18 September 2008 - 12:53 PM
Цитат
здравейте,сигорно някой ме помнят а други не,но искам само да ви покажа какви измамници има! :'( чихуахуа за 450 лева!и орелича ли ви на дълго косместо чихуахуа?
Лично на мен много ми харесва...Аз съм голям фен на чихуахуа, но специално това кученце даже ми е по-сладко :blink:
Публикувано: 18 September 2008 - 05:07 PM
то наистина е сладко и прилича на чихуахуа сега,но като порасне или няма да остане малко или нещо ще стане и според няма да стане чихуахуа! ;) а лично мен не ме интересува дали ще е чихуахуа защото според мен няма значение!то пак е животинкаи няма значение дали ще стане или не!просто е гадно че има някой хора който ще си помисля че е чистокръвно и ще го купят и нали знаете че след това ще е на улицата с оправданието "то не беше чихуахуа!"
Публикувано: 25 September 2008 - 02:03 PM
здравейте на всички от мен. Искам да споделя с вас че съм много щастлива :blink: :blink:, понеже една от моите сладурани роди 4 бебета :wub:, А още по щастлива съм понеже имам кученце което има сърчице на коремчето си :yahoo:. Много му се кефя , той е голям сладур, никога не съм си представяла че точно на мен ще се случи това. Доколкото знам само едно куче в света се е раждало със петно под формата на сърчице, а сега аз съм втората щастливката да имам такова великолептно бебе. Идните дни ще кача снимки да им се нарадвате :)