Говорилня
Публикувано: 25 September 2008 - 07:02 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 12:56 PM
Цитат
Честито,много се радвам за теб :yahoo: ще чакаме снимки :wub: ако не се лъжа мойта сладуранка я взехме от теб :wub: :wub: ...а относно това,което каза viki6 мога да кажа само,че съм учудена за колко "компетентна" се взимаш... ;D въобще дори няма да оспорвам това което каза,защото както и да са излязли снимките за всички,които са виждали кучето ми е ясно,че е чистокръвна и въобще не сме си и помисляли друго..Но явно ти знаеш най-добре :blink:
Публикувано: 27 September 2008 - 02:06 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 27 September 2008 - 03:32 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 06:53 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 05:36 PM
Аа и да добавя, кученцата, които видях на снимките на предишните страници са невероятно красиви! Да са ви живи и здрави :wub:
Публикувано: 28 September 2008 - 06:50 PM
Цитат
Да, прочетох много хубави неща за него в темата, явно всички са много доволни от него :) аз мисля да си го взема за Коледа, тъй че има време, но ми се иска да разбера повечко информация :)
Публикувано: 04 October 2008 - 09:47 PM
Цитат
email: chisinbulgaria@abv.bg
от тук

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2008 - 07:26 PM
Всичките ли кучета които имаш и заплождаш имат ли родословия?
Никъде не видях да си споменала нищо за родителите на кучетата ти,а и в сайта няма никаква информация.
Попаднах на една твоя обява която меко казано е смешна ако кучетата ти нямат родословие. :rolleyes: ... Кучето със сърцето си го обявила на цена от 2500лв :o извини ме ноооо, ;D ;D ;D ако се появи още едно "сърце" на козината му,цената на 3500 ли ще скочи?! ;D
п.п на мен тия фантасмагории със сърцата дето ги приказваш са ми много забавни,въпреки,че повече ми приличат на облачета петната :P А повярвай ми чихи с облаче до сега не е имало,ти ще си не втората ами първата в света която притежава такова :->)