Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1281 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 05 November 2008 - 10:45 AM

неее  ;D просто се чуда пинчерче ли чихи да си взема и ърся евтино чихи защото не мога да си позволя 1000 или 2000 лева или колкото и да било! а знаете ли от камерун колко трябва да платя за да ми докарат кучетро с някакво превозно средство CAMEROON PET ДОСТАВКА ? жената казва че ще ми искат 100 лева ама ако искат повече нз! :- харесах си това кученце

#1282 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 November 2008 - 10:46 AM

Цитат

неее  ;D просто се чуда пинчерче ли чихи да си взема и ърся евтино чихи защото не мога да си позволя 1000 или 2000 лева или колкото и да било! а знаете ли от камерун колко трябва да платя за да ми докарат кучетро с някакво превозно средство CAMEROON PET ДОСТАВКА ? жената казва че ще ми искат 100 лева ама ако искат повече нз! :- харесах си това кученце
На теб трябва да ти се забрани да пишеш, честно, нямам нерви просто...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1283 Потребителят е офлайн   LP Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 November 2008 - 10:55 AM

Koteto50 нямаше ли вече пинчер, или бъркам нещо? Като почитател на чихуахуа те съветвам естествено да си вземеш хубаво и породисто чихи. Патите верно не са малко, но породата си заслужава. Изчакай, събери финансови средства, ориентирай се какво се предлага и си вземи наистина хубаво и качествено куче. Аз също вънамерявам да си взема куче от тази порода, с родословие и изчаквам по-добри времена както от финансова гледна точка, така и от друго естество. Но смятам, че чакането си заслужава.

#1284 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 11:04 AM

При котето тия не минават - казвано е нееднократно. Не вдява. Иска евтинко. Ако не прилича хич - го подарява. Ако поне малко прилича - се гласи да си прави бебета.

И да се самоцитирам (от темата за померан, на жената й почина кученцето от магазин и се съгласи да получи от същото място второ, като компенсация), понеже това ще ти е второ куче от магазин. Не мисля, че ще има ефект при теб, но все се надявам, че някой друг на кръстопът може да го види и да разбере:

Цитат

Нямам думи.
Разбира се, второто куче няма да платите, нали?
Така вие нямате финансови загуби, а те си купуват спокойствието. За да могат на следващия да продадат болно куче. Такива като вас носят отговорност за всяко едно страдащо, умиращо и болно куче от зоомагазин. ВИЕ сте виновни ТЕЗИ нещастници да ги има.
(зловещи кадри, не гледайте.)
Това не се отнася за deisy_ (в случая котето), която трябва задължително да погледне от къде идват тези кученца и - както съм писала в подписа си - на кого помага с нейните пари. Ако можех,щях да ви вържа за един стол и да ви задължа да ги изгледате. Има и хубави клипчета в нета, много.
Направо откачих, единия се насира от страх и не смее да пуска жалби, другия се задоволява с ново куче, Котето си купи един пинчер от там, сега ще си купи втори и ще си прави бебета.
Тези, които са имали късмета да си купят здраво куче не спират да питат: кога ще му порастне козината, кога ще вдигне ушите, кога ще спре да расте и разхождат едни смехотворни подобия на породи, твърдейки, че "аз си го обичам какъвто е". Ми  тогава що си купувате кучета с етикети "мопс, померан, пинчер..." като ви е все едно. Така или иначе няма да получите куче, което да прилича на породата. А хората тук във форума се опитват да се държт мило и да обясняват, как гените, как родителите и подобни все пак имат значение, но ауууу, вашето и така е сладко. Не, не са сладки. Сладки са като кученца, но като представители на породата са смях и подигравка. 
Луди ли сте бе, хора, или се правите, че не виждате?!?!??!

Това е темата, която трябва да прочетете. Но ще ви е по-удобно да не го правите, нали?

И още малко тук.

п.п. А тези "мили хора" от борсата казаха ли ви, че след като у вас е имало болно куче от парвовироза е АБСУРД да карате в близките няколко месеца бебе там?!?!?

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1285 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 12:10 PM

кучето не е от магазин! :- и да имам пинчер и се чудя дали да е пинчер или чихуахуа  :blink: и се спрях на чихуахуато.и не се сещтам кога съм дала куче а преди това съм го гледала?и то защото не е породно? :- нещо се бъркаш бушка,казах че пами никога не е била моя... :-

а сега ще ме упреквате или ще ми кажете какво особено има при чихитата и ще ми помогнете ли в  отглеждането или ще ме изхвърлите от форума  :P

#1286 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 November 2008 - 01:46 PM

Оффф Коте,нама лошо да искаш още едно или още десет кучета, стига да ги обичаш такива каквито са. Ама ако това порасни и не стане чихуахуа  :- и него ли ще дадеш на някой.Защото аз си спомням за Пами :angry: И не ми се вярва това, че не е била твоя  :- пък ти каквото искаш казвай :P
Не може с малко пари да си купиш нещо качествено, така, че по добре не дей, че после трябва да му търсим стопанин на това куче.

User's Signature

Качена снимка

#1287 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 01:58 PM

Ох и тази тема оспамихме! АМАН! Имам конструктивно предложение към МОД. Я направете една тема "Поредната гениална идея на Котето" и там да мяткаме тъпизмите на това дете, щото голямо желание имам да и обясня някои неща, но ми писна да спмя хубавите теми на хората....
User's Signature

Качена снимка

#1288 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 06:09 PM

абе хора,колко пъти казах че пами никога,ама никога не е била моя?колко пъти трябва да обяснавам едно и също?кое куче съм взела за мен и после съм дала?не разбирам защо на всяко мое мнение ме нападате?какво толкова съм направила?,извиних се за лъжата за пами и готово!вие ми говорите се е едно съм имала 200 кучета и като не ми харесват ги махам  :o стига де,или ме оставете да пиша в форума и не ме нападайте,или ми кажете колтурно да се махна от форума защото на вас не ви е на кеф!казвате и се махам само чакам да кажете.някой модул да каже и готово! :huh:

#1289 Потребителят е офлайн   land Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 11:44 AM

Цитат

абе хора,колко пъти казах че пами никога,ама никога не е била моя?колко пъти трябва да обяснавам едно и също?кое куче съм взела за мен и после съм дала?не разбирам защо на всяко мое мнение ме нападате?какво толкова съм направила?,извиних се за лъжата за пами и готово!вие ми говорите се е едно съм имала 200 кучета и като не ми харесват ги махам  :o стига де,или ме оставете да пиша в форума и не ме нападайте,или ми кажете колтурно да се махна от форума защото на вас не ви е на кеф!казвате и се махам само чакам да кажете.някой модул да каже и готово! :huh:

Е няма такъв паталогичен случай, като теб. Не случайно те нарекох 1 път .......... и бушката ме скастри  :wub:, но бих го направила още 100 пъти, не съжалявам
User's Signature

Качена снимка

#1290 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2008 - 01:44 PM

Оффф дайте да не се обиждаме  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1291 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 01:47 PM

Цитат

Не случайно те нарекох 1 път .......... и бушката ме скастри  :wub:, но бих го направила още 100 пъти, не съжалявам
Само заради добрия тон на форума. ;)

Викам да свършим с личността на котето.
Личната ми молба е - престани да пускаш снимки на кучета и да питаш дали приличат или не.
Вземи си куче и го заведи на експертна оценка. Само съдия може а ти каже дали има прилики с породата или не.
А дали изобщо се числи към някаква порода - това може да докаже само родословието.
Ако се сдобиеш с мъниче - пускай снимки, все ще се намери някой да каже "ох, че сладко", защото те всички наистина са сладки.
Но целия вой е срещу принципите, които са обяснени не веднъж и ти не желаеш да сханеш. При това положение, моля, не ни занимавай с твоя избор.
Относно отглеждането - не мисля, че ще ти бъдат отказани съвети, въпреки всичко.
User's Signature

#1292 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 05:02 PM

Здравейте,
Нова съм в този виртуален "клуб" на Чихуахуа, защото от скоро се явявам осиновителка на най-сладката малка пружинка, която съм виждала. Късокосмест бял господинчо на 1 година, който взех да гледам от наша позната, която го ползваше като украшение и се вбесяваше, че изисква й грижи. Аз 14 години съм гледала ризеншнауцер и винаги съм се интересувала от кучета, но от големи. Оказа се, че размера има значение  ;D в смисъл - мъничетата определено се гледат различно. Моля, дайте някакво инго за породата - като се започне от външен вид, мине се през хранене, разхождане и се стигне до специафичните за Чихуахуа грижи.
Знам, че въпросите ми са ужасно много, но трябва от някъде да започна.
Скоро ще ви покажа снимки на нашият малък Скорострелчо, който е ужасно мил и прекрасен с нас и се оказа изключителен пазач и злобар към всеки различен от мен  ;D
Ами това е за сега, чакам да дадете инфо или линкове - каквото сметнете за добре.
:wub:
User's Signature

Качена снимка

#1293 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 05:33 PM

Цитат

Здравейте,

Разгледайте страниците, изписани до сега. Много е, но има и доста полезни неща.
И чакаме да ни покажете Скорострелчо  ;D
User's Signature

#1294 Потребителят е офлайн   keliza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2008 - 06:25 PM

Привет и от нас ето малко снимки на Пако и Саманта.

#1295 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2008 - 06:28 PM

:wub: Големи сладури са  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1296 Потребителят е офлайн   mucito Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 07:21 PM

Здравейте и от мен,кученцата ви са много сладки.Аз имам един въпрос-това чихуахуа ли е?

#1297 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 10:19 PM

Ето го и Скорострелчо - извоюва си този прякор, защото не се спира и за една секунда на едно място - последното пък обяснява странните снимки, които успяхме да му направим. Според вас породист ли е? Според мен тялото му е малко по-дълго, но ние и така ще си го обичаме :wub: Все пак, ще съм признателна за вашите оценки:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1298 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2008 - 10:44 AM

Zahir не знам дали е чихуа ама е много сладък този Скорострелчо  :wub:
Много му отива прякорчето  ;D
А за снимите - сТраХ0тНи са  :->)
Най ми хареса последната  :->) - как само е вирнал уши  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1299 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 10:47 AM

Да, lutova_83 ,
ужасно сладък, малък Щури е той, толкова е любвеобилен и миличък, обаче най-сладък е когато ме пази. Такова ръмжане не си чувала, зъби се, напада, хвърля се и изобщо можеш да умреш от  смях  ;D :P Но все пак бих искала да знам дали е породист или не, за съжаление не знам дали има родословие :huh:
User's Signature

Качена снимка

#1300 Потребителят е офлайн   mucito Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 11:50 AM

На каква възраст е малкия Скорострелчо ? И от колко време са му вдигнати ушичките ? Голям е сладур  ;)

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни