Говорилня
Публикувано: 14 December 2008 - 11:34 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 16 December 2008 - 09:52 PM
След 3 месеца, в които той се превърна в член на семейството ни и ни даде толкова много....
Не са склонни на никакви предложения (парични).
Просто си мисля, че ще умра....
Не знам как е, дали е добре, дали не страда, нищо....
Хора, наистина ще умра...
:'( :'( :'(
:((((((((((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:04 PM
Цитат
След 3 месеца, в които той се превърна в член на семейството ни и ни даде толкова много....
Ох, Захир, защо го даде. Те не го заслужават. Представям си какво ти е. Съжалявам :'(
Публикувано: 16 December 2008 - 10:06 PM
Оффф, не знам какво да направя....само рева, а сега видях, че не са му взели обувките....седят тук сами на рафта....
:(((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:08 PM
Цитат
Цитат
Ох, Захир, защо го даде. Те не го заслужават. Представям си какво ти е. Съжалявам :'(
Майкенце, аз не знаех какво става. Не можех да повярвам на случващото се.....
Само се успокоявам, че е жив и здрав и че може пак да решат, че им е омръзнал...
Чудим се с мъжа ми дали да не ходим да си го взимаме обратно, но....
:(((((((((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:23 PM
Според вас дали ще ни го върнат? И ако отидем да си го вземем, дали ще е правилно???
Офф, кажете какво да правя, че ще полудея...Тука съм му гушнала кърпата и си рева...
Публикувано: 16 December 2008 - 10:30 PM
Мисля, утре да говоря с тях. да им предложа повече пари, макар че 2000 лева не им стигат...
А друго кученце, как да им купим,,като и то ще им омръзне след 2 месеца...
Аз съм сигурна, че пак ще ни го върнат.
Само дано той да издържи до тогава и нещо да не му се случи...
Публикувано: 16 December 2008 - 10:36 PM
Цитат
мисля че така е най-добре
Да, така мисля и аз, защото ако сега отидем ще настане някаква простотия, дето просто не ми се мисли...
Дано да размислят до утре.
Те ми казаха, че заради това, че той има чип и там е маркиран адреса им (техния) нямам право дори да го гледам, това вярно ли е??? В смисъл, че заради чипа те се водят "законни" собственици..????
Публикувано: 16 December 2008 - 10:36 PM
п.п. Да, заради чипа те са собствениците. (Номера на чипа е залепен в паспорта му, а в същия този паспорт е записано име и адрес на собственика.)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 December 2008 - 10:39 PM
Цитат
п.п. Да, заради чипа те са собствениците. (Номера на чипа е залепен в паспорта му, а в същия този паспорт е записано име и адрес на собственика.)
Бушка, а ко , примерно им дадем пари, които ги удовлетворяват , договор ли трябва да сключим и да му променим там собствениците ли? В смисъл, какво да направя ако ни го върнат така, че повече да не могат да имат претенции???
Публикувано: 16 December 2008 - 10:41 PM
Цитат
А и Бушка, той не е с чип в телцето ( до колкото знам), а с нещо като дрънкулка, някакво сърчице или подобно , в което били данните???