Говорилня
Публикувано: 17 December 2008 - 03:25 PM
Цитат
Ама как така идват и го взимат...... :rolleyes:няма да го давате
Ами ако някой дойде и ви вземе детето....и каже -ама ние само за празниците....поговорете първо с хората...ако не се разберат с мир- :viking:
Ами ако някой дойде и ви вземе детето....и каже -ама ние само за празниците....поговорете първо с хората...ако не се разберат с мир- :viking:
Той де факто е техен...Просто не знам, честно...Обаче, мисля, че няма да издържим до края на празниците и ще опитаме да си го вземем. И какво значи "празници"...Бе, просто не ми се говори, че....:((((((((((
И имам един въпрос към вас - писах на chisinbulgaria@abv.bg, които според темата във форума са клуба на Чихуахуа в БГ, но мейла ми се върна автоматично. Дали не са си сменили мейла? Ще е много хубаво ако си вземем бебе и Скорострелчо ще си има подарък за Коледа :)
Публикувано: 17 December 2008 - 03:44 PM
Уффф ама незнамкакво мога да кажа за тези хора :angry: "працници"........какво значи това :angry: и посля щели да го върнат.... :huh: как може да има такива хора :huh:
Захир не знам как се чувстваш...дано тази прищявка да им мине по скоро и да върнат Скорострелчо на истинските му собственници, иамй търпение щом едим път са се отказали от него, значи пак няма да го "изтърпят" дълго.
Решението да си вземеш бебок е чудесно, ще падат големи игри със Скорострела ;D
Успех!!
Захир не знам как се чувстваш...дано тази прищявка да им мине по скоро и да върнат Скорострелчо на истинските му собственници, иамй търпение щом едим път са се отказали от него, значи пак няма да го "изтърпят" дълго.
Решението да си вземеш бебок е чудесно, ще падат големи игри със Скорострела ;D
Успех!!

Публикувано: 17 December 2008 - 03:49 PM
абе честно да ти кажа, Люти, аз мислех да съм добра и да чакам, обаче не съм убедена, че ще издържа. Мисля, довечера да отидем до тях. Ако трябва и ще се бием. Само лошото е, че изобщо не знам кога ще са си ут ях, та може би уикенда ще виснем отпред...това с празниците е идиотщина, животното сигурно се е побъркало, да не говорим, че и ние се побъркахме. Изощбо нямам намерение да ги чакам да им омръзне.
След малко ще знам дали пък наистина няма да си има братче Скорострели:))
Чакам да ми се обадят, обаче имало точно какъвто аз искам - късокосмет и светъл :yahoo: и до като ми се обадят ще изперкам, искам да го видяяяяяя :palqcho:
След малко ще знам дали пък наистина няма да си има братче Скорострели:))
Чакам да ми се обадят, обаче имало точно какъвто аз искам - късокосмет и светъл :yahoo: и до като ми се обадят ще изперкам, искам да го видяяяяяя :palqcho:
Публикувано: 17 December 2008 - 03:56 PM
Цитат
Захирче, на колко е мъника, веднага ли ще го вземеш??
Нищо не знам, само се обадих по телефона, но имаше други хора там и се разбрахме да ми се обадят след малко.
Мерси, на LP за инфото за телефоните
Колкото до мъника, ако може , бих го взела веднага и да отиваме заедно да си взимаме Скорострели.
Ей, хора, кажете какво трябва да питам , когато ми се обадят????
Публикувано: 17 December 2008 - 04:06 PM
Ще ми пратят снимки по мейла. Кажете какво инфо трябва да събера освен за родителите...?
Днес ставали на 2 месеца.
Божее, хора казвайте бързо, щото видя ли снимките ще е късноооооо!
А и още нещо, ако си вземем бебето преди Скорострели това дали няма да го шашне ??? Като си дойде и да има друго куче? Или пък ще му е по-добре? Чудя се дали първо да си вземем Скорострел и после бебето или обратно?
Днес ставали на 2 месеца.
Божее, хора казвайте бързо, щото видя ли снимките ще е късноооооо!
А и още нещо, ако си вземем бебето преди Скорострели това дали няма да го шашне ??? Като си дойде и да има друго куче? Или пък ще му е по-добре? Чудя се дали първо да си вземем Скорострел и после бебето или обратно?
Публикувано: 17 December 2008 - 04:36 PM
Вземи си първо бебето, а Скорострел дано ти го върнат бързо и без бой както се казва. Относно въпросите смятам, че от клуба ще ти дадат нужната информация, питай с какво е хранено, какви ваксини са правени. Не знам нека по-опитните да кажат, аз отдавна съм гледала куче и тогава нещата бяха доста по-различни като се започне от там, че нямаше специализирана храна за кучета, а само салам кучешка радост ;D
Публикувано: 17 December 2008 - 07:35 PM
И така - малко новини от нас - През уикенда си взимаме Скорострелиии :yahoo: (или поне така обещаха). Не съм го виждала за да не разстройвам, но му чух сладкото джафкане, бил добре, но не давал да го доближават и ги лаел и те решили да не го задържат повече от уикенда...
А ето и нашето кандидат-братче , майка му е Jamakov's Leprikons Jesika Simpson - истинска принцеса, а бащата е Microschihuas Whith Love. Нашият кандидат-брат пък е този, който има една голяма бяла целувка на челцето - аз така й му казвам - Целунатият. Много е красив, нали? Вие какво мислите? Утре се надявам да се запозная и личнос Целунатия или Kissed :wub:
А ето и нашето кандидат-братче , майка му е Jamakov's Leprikons Jesika Simpson - истинска принцеса, а бащата е Microschihuas Whith Love. Нашият кандидат-брат пък е този, който има една голяма бяла целувка на челцето - аз така й му казвам - Целунатият. Много е красив, нали? Вие какво мислите? Утре се надявам да се запозная и личнос Целунатия или Kissed :wub:
Публикувано: 17 December 2008 - 07:57 PM
До там отидохме, да. Мина по-спокойно, отколкото си представях. Без крясъци и викове. В общи линии те почти сами ни предложиха да ни го върнат, защото ние отидохме под предлог да му занесем част от нещата и не искахме да го виждаме за да не го травмираме допълнително. Та ще видим, не смея още много да се радвам, до като не си го взема...Но мисля, че ще ни го върнат със сигурност.
Само да уточня, че все още не съм сигурна 100% дали ще взема точно този малък братчо, а и по снимка ми е трудно да кажа дали ще се харесаме взаимно. Но както вече ми пожелаха, дано за Коледа да имам две Скорострелчета....
Само да уточня, че все още не съм сигурна 100% дали ще взема точно този малък братчо, а и по снимка ми е трудно да кажа дали ще се харесаме взаимно. Но както вече ми пожелаха, дано за Коледа да имам две Скорострелчета....
Публикувано: 17 December 2008 - 09:45 PM
Всяко зло за добро. Мисля, че тази поговорка ще се окаже правилна. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com