Говорилня
Публикувано: 18 December 2008 - 12:14 AM
Zahir здрасти. сега влизам във форума и чета за ядовете които си имала. радвам се че всичко вече е наред. относно майката това са снимки , които вече съм качвала в този форум от изминали изложби. тя винаги е била шампион да подчертая- изборът ти за куче е перфектен и мисля че няма да съжаляваш. това е жесика на БОБИ ЯМАКОВ . БАЩАТА СЪЩО Е МНОГО КРАСИВ ПОЗНАВАМ И СЪМ ГИ ВИЖДАЛА НА ЖИВО. НЕ ИСКАМ ДА ПРОЗВУЧИ КАТО РЕКЛАМА НО ПО КРАСИВО ЧИХУАХУА ОТ ЖЕСИКА НЕ ЗНАМ КОЙ ПРИТЕЖАВА В БГ. ОСВЕН боби ямаков. ето снимки нажесика с риск да се повторя и да ви спестя ровенето по страниците.

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 18 December 2008 - 10:16 PM
Браво на Скорострелчо......лаел ги аааа ;D :yahoo: ^_^Браво браво.......много се радвам и аз.....а колкото до малкото чихуахуа-много е сладко :wub:и на мен ми харесва това с беличкото.....а много ми хареса майката-въпреки че е дългокосместа...много е красива
Мисля че тези чихита са наистина най добрия избор-от развъдник....с родословие..... :->) :->) :->)
Мисля че тези чихита са наистина най добрия избор-от развъдник....с родословие..... :->) :->) :->)
Публикувано: 18 December 2008 - 11:18 PM
Голяма красавица! :wub: Браво на Скорострелчо! Само така! ;D
Публикувано: 19 December 2008 - 09:08 AM
Ехооо, групатааа, вече си е вкъщи малкия злобюл :yahoo: :->) ;D :podigravka: :Танц:
След като ги изпохапал, лаям и крещял по тях не издържали. А той изерка от щастие , че си е вкъщи, до 3 часа през ноща не е спал и е щурял.
А пък бебето на Ямаков е свободно, така че - действайте.
Благодаря ви, че ме подкрепяхте! :wub:
След като ги изпохапал, лаям и крещял по тях не издържали. А той изерка от щастие , че си е вкъщи, до 3 часа през ноща не е спал и е щурял.
Благодаря ви, че ме подкрепяхте! :wub:
Публикувано: 19 December 2008 - 09:17 AM
Захирче, много много се радвам за Скорострели :yahoo: и за Вас :yahoo:
Браво на Стреличката, добре се е държал с тях ;D ;D ;D
Дано пак да не им хрумне да си го прибират :-
Следващият път ако дойдат не им го давай - бий се със зъби и нокти за него :viking: ;D
Айде нацелувкай го сега от нес :wub: :wub: и бързо пускай снимки, че му забравихме муцунката на този разбойник :wub:
Браво на Стреличката, добре се е държал с тях ;D ;D ;D
Дано пак да не им хрумне да си го прибират :-
Следващият път ако дойдат не им го давай - бий се със зъби и нокти за него :viking: ;D
Айде нацелувкай го сега от нес :wub: :wub: и бързо пускай снимки, че му забравихме муцунката на този разбойник :wub:

Публикувано: 19 December 2008 - 11:33 AM
Еее, браво, малкия знае как да постигне неговото.
Значи няма да си има братче?
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 December 2008 - 11:52 AM
Цитат
Еее, браво, малкия знае как да постигне неговото.
Значи няма да си има братче?
Цитат
Ще си има, ама няма да е това. Кученцето е прекрасно, наистина, но ние искаме друг цвят. Знам, че звучи идиотски, но когато човек плаща е добре да получава точно това, което иска. Надявам се, че ще ме разберете. :izcherven:
Люти - да ще го чипирам и ще му платя данъка, т.е. вече аз ще съм официалният собственик. ;D
Публикувано: 19 December 2008 - 08:55 PM
Цитат
Ще си има, ама няма да е това. Кученцето е прекрасно, наистина, но ние искаме друг цвят. Знам, че звучи идиотски, но когато човек плаща е добре да получава точно това, което иска. Надявам се, че ще ме разберете. :izcherven:
Извинявам се за намесата - може ли да попитам какъв цвят чихи търсите?