Говорилня
Публикувано: 11 January 2009 - 06:16 PM
Териш , а вие колко сте големи ? Много сте сладички. :wub:
Публикувано: 12 January 2009 - 11:43 AM
Той си ходи на пелените , но проблема е като легне вечер на леглото , което съм импровизирала специално за него на пода , в което спим вече комплект.Бях решила да бъда по- строга с него и да минем без глезотии и да си спи в къщичката ,но така квичи нощем ,че просто не се издържа.А и с тази криза ,явно им е доста студено и търсят къде да се скрият на топличко.
Публикувано: 13 January 2009 - 12:34 PM
Много харесвам тази порода, особено късокосместите кученца.....но преди да се реша на тази стъпка да си купя ви моля да ми кажете какви пакости и бели ви правят /или са ви правели/ в апартамента ?
Как и къде ги учите за ходят до WC?-прочетох доста статии за изхождането, но при всеки е индивидуално и бих желала да разбера как е при вас.....и ако ку4ето се нау4и да прави всичко навън, колко пъти се извежда в денонощието?
Какво е по-добре да се вземе-мъжко или женско/няма да ползва за разплод/?
През колко време кървят женските и как се справяте? Много ли цапат? И вярно ли е, че е добре за женското куче поне веднъж да роди?
Извинявам се за въпросите...могат да ви се сторят доста тъпи, но досега куче не съм гледала....имах само персийска котка, която буквално ми съсипа предишния апартамент.....
Благодаря ви предварително!
Публикувано: 13 January 2009 - 10:41 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 10:58 AM
Пожелавам ти бързо да си намериш такова сладурче и да внесе радост в живота ти!
Публикувано: 14 January 2009 - 11:22 AM
Публикувано: 14 January 2009 - 05:16 PM
Но има и друг недостатък разболяваш се от чихитомания и си като пощурял само за това си мислиш -как да се сдобиеш с още едно чихи ;D ;D ;D
А за баща си не се притеснявай ,това са същества , които като ги видиш и се влюбваш от пръв паглед ;)
Публикувано: 15 January 2009 - 09:55 AM
Цитат
Е моето(което е на почти 3 месеца и е като близнак на бялото чихи на Chihita) го направи 2 пъти.Мисля си,че се дължи на факта,че отказваше да яде Роял Канина .Тогава аз бързо му давах вода+захар със спринцовката.След това започнах да му варя пилешко бяло месо с ориз.........Ядеше като доберманче и стана много жизнено.От няколко дена забелязвам,че храната Р.Канин я яде ако е в сухо състояние(преди му я предлагах накисната с вода).........Та мисълта ми беше:че вероятно това състояние е наистина от неядето,а от там следователно и падналата кръвна захар........
Публикувано: 15 January 2009 - 11:06 AM
Кръвната захар наистина пада ,ако дълго време не са яли .Това не трябва да се допуска. Лекарката ми каза да давам вода с мед , не със захар.Моя каприз също трудно започва да яде , но като го подканя известно време и започва.Пробвай гранулките да ги киснеш в прясно мляко.На всякъде пише ,че получават разстройство от млякото, но това при нас не важи, дори си лочи от млякото.Ако го свикнеш с месото друго няма да иска да близне.Поради тази причина принцеса Чихита е на друга диета и е фен на пилешкото.
Публикувано: 15 January 2009 - 12:30 PM
Казвах-гранули с мляко........обаче се опасявам,че ще го разхлабят.Да споделя с теб-вечер като ходи по голямата си нужда от 2 дена-акитата са му ОК,но вече втора сутрин ака едно такова странно и жълто......а интересното е че както вече казах-през деня и през нощта са му добри и твърди......Дали е защото яде и суха и друга храна.......Идея си нямам.
Сега ще потърся снимки и пак ще сложа.Поразителна е приликата-повярвай ми.
Извинявам се но емонките нещо не ми се получават.

Вход

Горе
Цитиране +