Говорилня
Публикувано: 02 February 2009 - 03:34 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 04:05 PM
Цитат
Да знаеш колко ме успокои....... ;)аз си мислех че моят е дебелак.......викам си......да не излезе хъски най-накрая..... :o..но сега като ми казваш,че и вие сте тежинки..... ;D
Уж злояди........ама май сме само едни притеснителни мамички...... :P
teri6 .много е бонбон......ще го папкам и него........ ;D
Публикувано: 02 February 2009 - 06:56 PM
започнах да търся информация за породата и по-специално за това, кога ушичките трябва да щръкнат. Имаме си вече 2-месечен сладур, но е с клепнали уши. Видяхме и майката и таткото - бяха си със щръкнали. Предупредиха ни да не го пипаме по ушите - мисля, че и това спазвахме всички в къщи, макар че той като се навира под завивките нормално е да му се притиска главичката и в това число и ушичките. Много е сладък дори и така, но все чакам деня в който ще е ушко вече ;).
Виждам, че някои от вас имат проблеми с храненето - ние сме ок за сега. Ядем консерва и по-малко гранулки.
Моля да ми кажете повече за ушичките - кога и как щръкват?
Благодаря Ви предварително
Публикувано: 02 February 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 07:26 PM
Цитат
Опитах да кача снимки директно тув във форума, но без успех
ето линк - тук имах повече късмет :blink:
http://www.snimka.bg...mp;pid=10359171
Вече е на 2 месеца. Казва се Тери и е доста умен и послушен. Учим се да не правим бели и сякаш успяваме. С пишкането по-добре, но акането .... мекичко да има под дупето най му е добре ;D. Но ако го затворя сам в коридора си пишка на памперса, а акото е някъде наоколо ;D.
Е имаме си и инциденти, като пишкане в моето легло, след като сам се е покачил горе с големи трудности, но след като се сърдихме малко не се е пробвал пак да се качи
Публикувано: 02 February 2009 - 07:49 PM
За ушите не се притеснявай ;) ще се изправят.
Захирчеее....... :sviruka:....много мързелувате ....чакам снимките на Скорострели B)
С Габи всяка вечер надничаме във форума да видим дали не си пуснала снимки на малката Стреличка....и още си чакаме.... :sviruka:

Публикувано: 02 February 2009 - 08:00 PM
durka Ще трябва диета ;D ;D ;D Днес говорих с лекарката за нашите постижения тя ми препоръча да ги оставя на самоотглеждане и никакво завиране на гранули , а също така и повече разходки.Ще ги вталим набързо.Като се сетя какво звънене беше по телефона яли ли са , пък колко ,луда работа .Май наистина сме само притеснени мамички
Публикувано: 02 February 2009 - 08:33 PM
Моят понеже е мъжкар.....та да питам.....на колко месеца забелязахте да се (как да кажа..... :blink:)......разгонва ?
Публикувано: 02 February 2009 - 08:36 PM
Цитат
Моят понеже е мъжкар.....та да питам.....на колко месеца забелязахте да се (как да кажа..... :blink:)......разгонва ?
Ами .... на нас май ни е твърде раничко за това или поне така си мисля аз. Той е само на 2 месеца.
Публикувано: 02 February 2009 - 08:36 PM
Цитат
А за калция - от онези големите таблетки ми додоха още като го взех. Дозата 1/10 от хапчето. Дали да не му давам повече .... Но пък и в храната има някакъв процент калций и да не прекаля.
А всъщност съм го водила вече за 2 ваксини и едно вътрешно обезпаразитяване и не съм забелязала лекарите да са много информирани на тема "породи", а по-скоро заболявания и т.н.
От развъдника всъщност имах наставления за хранене и калций
Публикувано: 02 February 2009 - 09:43 PM
Аз се чудя дали сега да си взема черно дългокосместо родословно за 1200лв. или да изчакам 7 кучила да се родят след месец и половина и да си избера от тях. Ще са по-скъпи, но ще има много цветове. Вие как мислите? Иначе черно едвам намирам, но не се търсят и затова са по 1200-1300лв.
Публикувано: 03 February 2009 - 01:18 AM
Публикувано: 03 February 2009 - 08:45 AM
Иначе и моят беше на 40 дена и беше вече с изправени ушенца....... :blink:но на моя приятелка кучето не е било.......в последствие се изправиха и сега е голям сладур......до куче си е..... ;)
TokioHotel ........най-омразната ми тема за коментар е за родословни кучета,но да те попитам........не е ли ниска цената за куче с родословие...?За мен лично не е от значение.......но има хора си държат на това...........