Говорилня
Публикувано: 12 February 2009 - 10:36 PM
Цитат

Това е страхотен сладур :wub:. Много и е хубав и суитчера. И ние почнахме да се оглеждаме за дрешка, но времето пак ни разочарова. А и всъщност имаме още 1 месец до разходка :yahoo:
А нямате ли по-нови снимки ;)
Публикувано: 13 February 2009 - 12:42 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 12:01 PM
Цитат
Видях снимка на чихи зад решетка-заграждение,която много ме впечатли.За съжаление тази снимка се изтри.Може ли да ми пишете къде се продават такива заграждения за кученца и да публикувате отново снимката? :huh:
http://www.zoomagazi...N_3117_b455.jpg
http://www.zoomagazi...1...67&cat1=827
Публикувано: 16 February 2009 - 02:50 PM
давате ли яйце и по колко?На колко време чистите ушите и как.......моят не ми дава да го доближа до ушичките.първо от разтвора ли слагате.......и после почиствате само леко....или...... :(.......и друго:нашийник ли ползвате или нагръдник....Зеленчуците как ги приготвяте?и какви плодове..?
Затрупах ви с въпроси,но ще се радвам ако само на част от тях ми отговорите дори.... :wub:
Публикувано: 20 February 2009 - 03:42 PM
miemi, в Feb 2 2009, 06:36 PM, написа:
Хайде да се включа и аз , че от много отдавна не съм писала

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 20 February 2009 - 03:47 PM
durka, в Feb 16 2009, 12:50 PM, написа:

давате ли яйце и по колко?На колко време чистите ушите и как.......моят не ми дава да го доближа до ушичките.първо от разтвора ли слагате.......и после почиствате само леко....или...... :(.......и друго:нашийник ли ползвате или нагръдник....Зеленчуците как ги приготвяте?и какви плодове..?
Затрупах ви с въпроси,но ще се радвам ако само на част от тях ми отговорите дори....

Ние сме с нагръдници. Чихитата се давят лесно и нашийника ги души. Давам им по едно сварено яйце на седмица, умират от кеф. Ушичките им ги чистя с клечки за уши и имам чувството, че много им харесва и, че разбират, че после ще са по-чистички. Зеленчуци само варени или сурови. Никаква сол и никакви подправки и абсолютно никакъв ЛУК!!! Това е абсолютно забранено за чихитата. А плодове ядат също всякакви, но гледам особено на единия много да не му давам , защото е с гастрит и лесно се разтройва. Иначе пиленце им варя често.
Май отговорих на всичко ;)

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 20 February 2009 - 05:58 PM
Публикувано: 21 February 2009 - 07:50 AM

Проблема е ,че моят не дава изобщо да му доближа ушичките(за зла беда)........вероятно се травмира от това,че трябваше да му слагам капки в ушите (имаше някакво възпаление и едното го болеше).......и сега ми остава освен да изчакам известно време.Същата работа сме и с почистването на очичките-мъка....... :(
Можеш ли да ми кажеш от къде да му купя по-хубав нагръдник?Защото тези които намирам......никак не ми допадат?
А за яйцата ,защо някои са на мнение,че жълтъка е вреден за тях(заради високият холестерол в съдържанието му)?
Даваш ли калции?