Говорилня
Публикувано: 18 May 2009 - 11:32 AM
zoo, в May 18 2009, 10:08 AM, написа:
Aсолютно съм съгласен.
В БГ обаче ще трябват още годинки, за да започне едно родословие да дава 100 % гаранция за качество.
Иначе ще стават все повече хората, които пропищяват при споменаването отнякъде на "пинчероподобно"....

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 11:43 AM
techichi, големи са сладурковци тези бебета. Ако са твои, сподели моля те дали някое се продава защото аз търся в момента.
nivea, много харесвам твоето кученце. Би ли споделила от къде е. Извинявам се ако си говорила за това назад в темата, но съм стигнала до към 60та стр. (чета на порции)
drjeliazkov, аз харесвам Чери. Бихте ли споделили от къде е? Благодаря.
Публикувано: 18 May 2009 - 11:57 AM
drjeliazkov, в May 18 2009, 09:32 AM, написа:
zoo, в May 18 2009, 10:08 AM, написа:
Aсолютно съм съгласен.
В БГ обаче ще трябват още годинки, за да започне едно родословие да дава 100 % гаранция за качество.
Иначе ще стават все повече хората, които пропищяват при споменаването отнякъде на "пинчероподобно"....
Явно не сте запознат с развъдната дейност. Няма развъдник в света, който да дава 100% гаранция за качество на чихи, което е на 2-3 месеца. Може само да се предполага с известна точност дали като порасне ще бъде "show" качество или "домашен любимец".
Публикувано: 18 May 2009 - 12:00 PM
Shonned, в May 18 2009, 10:43 AM, написа:
techichi, големи са сладурковци тези бебета. Ако са твои, сподели моля те дали някое се продава защото аз търся в момента.
nivea, много харесвам твоето кученце. Би ли споделила от къде е. Извинявам се ако си говорила за това назад в темата, но съм стигнала до към 60та стр. (чета на порции)
drjeliazkov, аз харесвам Чери. Бихте ли споделили от къде е? Благодаря.
Чери ми я донесоха от Унгария, по заявка.
Ако си харесате нещо, снимайте и покажете снимките. Може и да сме полезни със съвет.
Внимавайте с обявите. Наскоро имаше обява за малки от "родословни" родители и бяха поместили снимката на "майката", препечатана от един международен сайт....!
Успех и късмет!
Ето нещо, което никак не е лошо, но не помня от къде беше обявата, съжалявам...!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 12:08 PM
И защо всички идват после при нас докторите да реват, а не при развъдчика...Даже се стига до абсурди да искат козметични операции....
Поздрави!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 12:25 PM
Желязков,моля да ни обясните какво според вас означава шоу,брид и пет класа куче.И какво значи крака на баскетболист,явно не знаете,че при чихуато има два типа,а също и кой от двата се предпочита.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 18 May 2009 - 01:15 PM
2,9 за да сме точни....И нали няма да каже някой, че "се допускат" и 5 кг чихита. Дали пък няма две категории: 3кг и 5 кг...Горките съдии, на какво ли не са способни като нямат избор за оценка...Не може шампион чихи да прилича на чакал....всъщност явно може... При нас дойде (повтарям се) например йорки, за една камара пари, което си беше като немска овчарка...с родословие.
Години още ще трябва да растем, всички заедно.....!!!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 01:22 PM
Публикувано: 18 May 2009 - 01:27 PM
Като отправна точка за кандидат чихи-колегата...
Колкото повече сравнения, толкова по-добре...

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 01:50 PM
Публикувано: 18 May 2009 - 02:02 PM
Ще се види нещо все пак.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 02:10 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 18 May 2009 - 02:17 PM

.jpg]
Eто още отправни точки за кандидата. И шаржовете вършат работа, защото подчертават качествата.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 02:40 PM
Нека Shonned сподели някоя снимка и тогава ще обсъждаме "за" и "против" - едно своеобразно е-жури.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница

Вход

Горе
Цитиране +