Говорилня
Публикувано: 31 May 2009 - 01:10 AM
teri6, в May 30 2009, 09:02 PM, написа:
Честит рожден месец на малките да са живи и здрави
.Не нямаме родословие ,но до колкото знам майката и бащата имат ама не са издали на малките ,защото майката е пусната по рано да ражда .Малката беше толкова сладка ,че като я видях въобще не се замислих.

Не си сбъркала, много е хубава. Да ти е жива и здрава и гордо да тичка до теб. Колкото и да се говори , че куче не се взима по този начин ....моето най , най -любимо куче взех така. Отидох да купя кученце за подарък на приятелката ми. Моя позната имаше страхотна пинчерка и имаше две бебенца. Помоли ме ако някой си търси мъниче да ги пратя , защото искаше да са при добри хора кученцата и не и се пускаха обяви. Отидох да избера едно от двечките за момичето. Влязох , видях да тичат две точици....нооооооооо едното ...това беше моето куче

Радвам се,че ви харесват снимките

Публикувано: 31 May 2009 - 11:09 AM
nivea, в May 30 2009, 07:36 PM, написа:
Tokio hotel има в БГ хотел за кучета. това е линк към сайта http://happybg.com/ . ако кучето има паспорт, защо не го вземете с вас, или ситуацията е малко по-сложна.
То по принцип за паспорт никой не пита, но все пак си трябва. Аз да ви споделя от опит, ходих в Белгия в Брюксел и не намерих хотел, в който да ме пуснат с Чико!!! Проверявайте ги тия неща предварително за по-сигурно е моя съвет

Публикувано: 31 May 2009 - 11:39 AM
Целувки на всички от нашата банда
Такива мъници като нашите е много трудно да се оставят в хотел освен ако не е съвсем сигурно , че ще са в домашна обстановка , а не затворени в бокс или в кетка на двора. Опитвайте първо при познати или приятели , баби и дядовци ....съседи все да са хора , на които имате доверие. Така и мъникът щ е се чувства по-спокоен.

Такива мъници като нашите е много трудно да се оставят в хотел освен ако не е съвсем сигурно , че ще са в домашна обстановка , а не затворени в бокс или в кетка на двора. Опитвайте първо при познати или приятели , баби и дядовци ....съседи все да са хора , на които имате доверие. Така и мъникът щ е се чувства по-спокоен.
Публикувано: 31 May 2009 - 12:16 PM
Да, Dobi има право-по-добре е оттук да се проверяват нещата. и наистина дори и да го заведеш на хотел за кучета и уж ти покажат как ще живее кучето ти тези дни в които ще го оставиш и че ще го разхождат по 3 пъти на ден, пак не е ясно къде е истината-а и ние сме много недоверчив народ, което е жалкото. по-добре при приятели, близки хора.
Dobinka мерси за хубавите думи
и вие не ни отстъпвате
.Голямо слънце е този Чико беееее
Dobinka мерси за хубавите думи

Публикувано: 31 May 2009 - 04:16 PM
Valia по-добре давай калций на Virbac и мен в началото някакъв некадърен вет ми каза да не давам, а после му клепнаха и ушите, а и зъбките са ни проблем. да в храната си има, но трябва и допълнително, заяото по време на смяна на зъбите( а то е до 7м) ще дръпнат калция от малкия много. на мен ми казаха всеки ден по 1/4 от хапчето. аз му давам и витамин D по 2 капки в храната. вече има добавки за козина и за какво ли още не.
Публикувано: 31 May 2009 - 06:29 PM
Според мен е добре да му даваш калций , но вит Д недавай. Повечето разходки са напълно достатъчни за синтезирането на вит Д. Вече е лято и може да сте изложени по-дълго на слънце.
Публикувано: 01 June 2009 - 11:12 AM
Ne добавяйте вит Д ! Може да е опасно предозирането...

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница