Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#2801 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 07 June 2009 - 11:04 AM

Здравейте!
Темичката ни пак нещо изостава.Е тогава аз ще напиша нещо,пък дано потръгне пиказка.Днес моите пикльовци стават на 45 дни.Беснеят,лудеят и даже почти се имат за кучета,но с биберони :zz_224: Когато ,,Херкулес,, влезе във битка с някой от тях се надават страшни,дори доста силни ключодържателни звуци!Еми да,нали е качил още 25гр и вече е сериозен опонент,макар,че аз педпочитам да го спася на време :ab_041:
А пък вчера в моят отбор имаше сватба и ако всичко е на ред след два месеца ще имам нови бебони,но за сега нищо повече няма да казвам :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2802 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 12:19 PM

techichi, честит ви 45 ден! Херкулес много е наддал!
С H нищо не се сещам. :( Измисли ли имена?
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2803 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 12:24 PM

Показване на мнениетоTokioHotel, в Jun 7 2009, 01:19 PM, написа:

techichi, честит ви 45 ден! Херкулес много е наддал!
С H нищо не се сещам. :( Измисли ли имена?

Ох,не.Тези дни ми е празна главата и нищо не ми се прави :dh_188:
А Херк е заветните 265гр!Това е мъж ,който си тежи на мястото! :db_046:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2804 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 12:31 PM

А бялото на петна колко тежи?
В краен случай, Херкулес си остава, остават ти 3 имена за измисляне. :D
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2805 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 June 2009 - 01:08 PM

Браво , браво , честита сватба . Кремав пухчо ли е таткото :mc_200:
Ние се учим на ринг дресура и след малко пак изчезваме да си тормозя дребчовците.

#2806 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 June 2009 - 04:19 PM

Здравейте на всички.
Как се отразява жегата на чиховците ви, Тайра нещо взе да излиза от къщурката си и да спи на памперса.
Къщурката и е плюшена тип"хралупа"(за котки ) и май е доста зимен вариант, ще трябва да я сменяваме за сезона.
Иначе си е същия мълчаливец,лекарката 15 минути се опитва да изтръгне звук от нея и успя да изкара нещо като цвърчене,ама много тихо....
вече съм сериозно обезпокоена...дали има шанс да и се позасили гласа с възрастта....най-се притеснявам дали ще може поне да сигнализира
ако нещо и е дискомфортно например.Нарочно сутринта не и обръщах внимание (тя затворена в нейните си покои ) и си шетах демонстративно
насам-натам очаквайки да проскимти,ама не ....като я погледнах накрая трепереше като камертон от вълнение,ама не пророни ни звук :dry:
Такава ни е тактиката значи - вместо да облайваме противника ще го правим разноглед с треперене :ab_041:
Та давайте идеикак да развием гласа,дали ще може да лае не ме вълнува,ама поне да може да скимти...че да не я мисля постоянно.
User's Signature

Качена снимка

#2807 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 04:37 PM

Чери ,
може би е още рано за нея.Все още има шанс да проскимти и пролае.Това би могло да стане когато започне редовно с разходките на вън,да се социализира,да придобие самочувствие,да достигне пуберитет. :smile: На моя колежка кученцето започна да лае след като навърши годинка и имаше вече богат мирисен опит с разгонени кучки.Така че спокойно има време!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2808 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 04:43 PM

Ancheto,
дерзайте с обучението да не се излагаме,че все така се оказва,че чужденците са по подготвени от нас.А не сме с нещо по-зле от тях :smile: .А за сватбата казах,че за сега не казвам нищо.Мога само да кажа,че бащата си е мое производство. :af_089:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2809 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 05:17 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 7 2009, 05:37 PM, написа:

Чери ,
може би е още рано за нея.Все още има шанс да проскимти и пролае.Това би могло да стане когато започне редовно с разходките на вън,да се социализира,да придобие самочувствие,да достигне пуберитет. :smile: На моя колежка кученцето започна да лае след като навърши годинка и имаше вече богат мирисен опит с разгонени кучки.Така че спокойно има време!

Ама при това положение едвали ще я срещна отблизо с друго куче,че ще ме е страх да не я гризне по-силно при играта (за са съм спокойна трябва да издирим малко на възраст кученце тежко до килограм :wub: .......
Чувала съм ,че мъничетата могат да умрат от стрес или уплаха,вярно ли е
Единственото от което се страхува засега мойто бебе е силен шум,дрънкането на контейнерите като събират боклука я стресира и кара да подскача,за прахасмукачкат да не говорим.......
User's Signature

Качена снимка

#2810 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 06:08 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 7 2009, 06:17 PM, написа:

Чери ,

Ама при това положение едвали ще я срещна отблизо с друго куче,че ще ме е страх да не я гризне по-силно при играта (за са съм спокойна трябва да издирим малко на възраст кученце тежко до килограм :wub: .......
Единственото от което се страхува засега мойто бебе е силен шум,дрънкането на контейнерите като събират боклука я стресира и кара да подскача,за прахасмукачкат да не говорим.......

Наистина си се наплашила повече от необходимото!Ако не я срещаш с други кучета по възможност от всякакъв размер,никога няма да бъде нормално куче,ще стане страхливо,злобно същество неприятно за самата теб.Не се притеснявай,те не са идиоти и в повечето случай си преценяват игрите в които не е необходимо непременно да се гризат.Много ще ти е трудна задачата специално да си намериш куче до килограм,а забравяш че и то има зъби и то бебешки,много по опасни от възрастните.А това което си чувала за стреса е вярно.Но от срещата си с друго куче това няма да стане.Най-много да се напишка.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2811 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2009 - 07:13 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 7 2009, 07:08 PM, написа:

Показване на мнениеточери1, в Jun 7 2009, 06:17 PM, написа:

Чери ,

Наистина си се наплашила повече от необходимото!Ако не я срещаш с други кучета по възможност от всякакъв размер,никога няма да бъде нормално куче,ще стане страхливо,злобно същество неприятно за самата теб.Не се притеснявай,те не са идиоти и в повечето случай си преценяват игрите в които не е необходимо непременно да се гризат.Много ще ти е трудна задачата специално да си намериш куче до килограм,а забравяш че и то има зъби и то бебешки,много по опасни от възрастните.А това което си чувала за стреса е вярно.Но от срещата си с друго куче това няма да стане.Най-много да се напишка.

Даааа,това с напишкването го е правила Чери,ама тя го преодоля страха и беше пръв приятел на всякакви по вид и големина кучета,включително улични, ама се е случвало с нея да квичи като си играят и я настъпят например или при контакт с приятелски махащата се опашка на някой едър
пес , а и 2 пъти са я хапали дребосъци -минипинчер и пекинез,ама като квикне и я спасявам, а Тайра като няма глас ми е на грижа....Е,то има време до разходките- на 20 ни е третата ваксина,може пък да "проговори" дотогава.....

Твойте пухчовци заформиха ли вече характерчета...сигурно правят голямо шоу като си играят.Мама бяга ли вече от острите им зъбки :md_064:
Усещам,че Херки ти е любимец май, то той и на всички тук ни е любимец,няма как да го не забележиш просто,ама не си ни казала коя е дамата :wub: аз имам слабост към момичетата :wub: А татковците(ако са твои) общуват ли с бебоците или отделно си стоят от "детската градина"

User's Signature

Качена снимка

#2812 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 11:22 PM

Ами Чери то докато тръгнете по разходки може и да пропеете :ab_041:
А при мен си е 25 часа ,,пълна лудница,, :ab_041: Майка им си играе почти непрекъснато с тях,даже ги подхвана по отрано съвсем невръстни.То и за това веднъж малкият летя!Бях казвала тук.Иначе и в този късен час не мога да ги накарам да млъкнат,беснеят и озвучават.Те все още си цокат и ще го правят доста след като тя нама да има кърма,възможно е дори и до четвъртият месец да се сещат за това.Но пък отдавна се хранят сами,така че са на смесено меню.Опитвам се да нямам любимци както казваш за Херко,но той е по атрактивен за мен и предполагам за вас.Безумно сладък е със големината си и личицето си,а пък и ми е по- голяма грижа заради храненето.Той не може да се пребори с гранула и за това е на специална каша.За него аз съм мама каша и като ме види и е време за хранене от далече започва да се облизва,като че ли мен ще ме яде :ab_041: А госпожицата не съм я крила,нея я има на последните снимки които пусках с дребния.Бебетата с майка си си стоят в детската кошара и нямат контакт с другите заради ваксинките,а пък и тя все още не е съгласна да приема наблюдатели.Тати си е мой,но него не го вълнуват дечурлига.Той си има конкуренция и все се вълнува от някоя мадама в прайда ни. :zz_232:
А ти не се притеснявяй,всичко ще си дойде на мястото с времето и новото ти кученце ще едно прекрасно създание,само не се шашкай излишно!То за случаят няма много връзка,но на скоро пък аз се уплаших и смях едновраменно.Бях на разходка с една от дребните ми чихуа и една гарга реши че ще си я взима,щото и приличала на нейната манджа.Та се наложи да вляза почти в ръкопашен двубой да си спасявам мишката,онази трудно я убедих,че това малкото си остава за мен.Ами случай всякакви.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2813 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 11:29 PM

Ето я госпожицата потънала в сладък сън.Най-добре се спи в тоалетната на хлад!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2814 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 11:34 PM

А също и спящият мускул :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2815 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 07:52 AM

Леле,размазах се от кеф като ги видях тия двамцата.....любимци са ми определено...хе-хе то и мойта госпойца спи в тоалетната от време на време....
А Херко няма равен,май ще поставиш рекорд с него,като гледам до кило едва ли ще стигнете......ама лошо,че няма как да го гушнеш юнака,май се галите само с показалец :ab_041: Измисли ли вече имена за дружината -ако не ето малко предложения Хектор,Хенри,Хари,Харалампи :dh_188: , а за
дамата - Хера,Хана,Хайди
А случката с враната ме разби... е те за такава опасност не си бях и помислила,виж за котаците имам едно наум...че малките си приличат на мишчици в гръб....Много ми е жал,че при това положение трябва да са все на повод душичките,няма как да ги пуснеш да потичат на воля на вън....
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#2816 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 08 June 2009 - 09:45 AM

...в жегите - на климатика...!!!
Чери я извеждаме само сутрин до 8-9ч. и вечер след 20.30....!
Не понасяме и жеги. Просва се на асфалта и отказва да върви. вечер обаче е като фурия....

http://www.vbox7.com/play:b577243b

Прикачена снимка
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#2817 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2009 - 09:57 AM

Моя Аладар само слънце му дай, ляга и се излежава, като котка е. Techichi и аз се смях на случката ти с враната, а ма то си е реална заплаха. като бях преди 2 седмици с него в Копривщица се чудех от какво ли да го пазя първо-кучета ли, котки ли, летяха и соколи, имаше сигурно и змий :ab_041:. мислех си, че само мравка не може да му навреди, но ако са много, като нищо ще го помъкнат :wb_052: . голямо изживяване си е с тези дребчовци. А моя любимеццццц Херк е просто захарче, да го схрускаш с кеф. Поздрави от нас с Дари
User's Signature

Качена снимка

#2818 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 07:18 PM

Благодаря за предложенията за имена.Още събирам идеи.Днес нещо ми се позаформи за девойката,но ще го доизглаждам :smile: А то времето си минава и след десетина дни пак ще се напъвам за имена.Очаквам да се родят други бебчета,дано всичко да е наред!А Херко,да малко е трудно да се галиме ,но се нацелваме за целувки :va_010:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2819 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2009 - 04:22 PM

Здравейте!Пак съм аз :smile:
Току що гледах по TV7 едно предаване,което се излъчва всеки ден по това време.Случайно попаднах в този момент на него и какво ми задържа вниманието.О,ужас!Предварително казвам,нямам никакво отрицателно отношение към никого там,но...На гости на двете водещи бяха наколко човека с две йоркита,един среден немски шпиц,един померан и едно чихуа.Представяше ги една много симпатична ветеринарка от,, любимото ,,на някои от нас,,АНИМО,,.Целта беше елементарно образователна,един лековат разговор.До тук прекрасно!Но дамата започна да обяснява за породата чихуа.И тук започнах да се блещя :ud_009: Тези кученца достигали НАЙ-МНОГО 1кг,а представителя на породата отдавна го беше задминал!Е,да знаете от днес ,никой от вас няма чихуа ,а само имитации.Излъгани сте бе хора!И сега като се почне едно търсене само на кучета до кг....Хайде на водещата не мога да и се сърдя за невероятните въпроси,които задаваше,личеше си че тази куче не е доближавала през живота си.Но невероятните отговори,които последваха направо ме втрещиха!Можело ли да се къпят?Може ли да се милват и къде?А с какво се хранят?Отговор-били много капризнии отказвали сухата храна,но понеже обикновено били склонни към хипогликемия да им се давало така известно количество шоколад,сладко!!!Само чихуато от тези породи които бяха там били много привързани към стопаните си и не можели без тях/едва ли не не могат да остават сами/затова ги водели на всякъде гушнати или в чанта/!!!А като взе да ръси мозък и за йоркитата...ееее,много се смях!!!Изкара мини породите някакви недоклатени създания с грешни мерки...и тази ще ми лекува?!!Извинете ме докторе,става дума за нея!По едно време кучетата се заиграха,а точно в това време стана дума за характерите им.И водещата като изтърси,,ето един хубав пример за агресия,сега се бият ли?,,Ауууу!Но най-много се смях на репликата на докторката като каза че специално чихуата били МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ ИЗПУСКАНЕ ОТ ВИСОКО!!!Ами вероятно бе докторке,особено ако го засилиш с главата на долу :ab_041: А другите мини породи не са,а?Разбира се ,последваха снимки на известни личности с техните кучета.Ма как без Парис Хилтън и нейното...чудя се кой ли и пробута това...Да ви кажа това което вие показвате тук е доста над това, което тези фръцли притежават.На сценаристите идеята им беше хубава,но беше ли необходимо да се изрекат толкова неверни неща за мини кученцата.После хората си остават с погрешната информация и търсят нещо дето не съществува или се страхуват от нещо което не е вярно.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#2820 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2009 - 05:03 PM

Боже, боже след това което прочетох от теб Techichi ще ходя на психоаналитик, за овладяване на нервите, а не знам за теб каква терапия да ти препоръчам, след като си станала свидетелка на абсурдните им коментари, после всеки който го е гледал е остамал с доста лъжовни впечатления. ходи и го убеди, че нашите кучета са добри представители на породата чихуа. е Techichi ти си имаш Херк все пак, той едва ли ще е над 1кг. ето едно чихуахуа :wub:
П.П Много късмет и успех при раждането на другите ти бебоци и се надявам всичко при теб да е наред. Поздрави
User's Signature

Качена снимка

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема