Здравейте!Пак съм аз
Току що гледах по TV7 едно предаване,което се излъчва всеки ден по това време.Случайно попаднах в този момент на него и какво ми задържа вниманието.О,ужас!Предварително казвам,нямам никакво отрицателно отношение към никого там,но...На гости на двете водещи бяха наколко човека с две йоркита,един среден немски шпиц,един померан и едно чихуа.Представяше ги една много симпатична ветеринарка от,, любимото ,,на някои от нас,,АНИМО,,.Целта беше елементарно образователна,един лековат разговор.До тук прекрасно!Но дамата започна да обяснява за породата чихуа.И тук започнах да се блещя

Тези кученца достигали НАЙ-МНОГО 1кг,а представителя на породата отдавна го беше задминал!Е,да знаете от днес ,никой от вас няма чихуа ,а само имитации.Излъгани сте бе хора!И сега като се почне едно търсене само на кучета до кг....Хайде на водещата не мога да и се сърдя за невероятните въпроси,които задаваше,личеше си че тази куче не е доближавала през живота си.Но невероятните отговори,които последваха направо ме втрещиха!Можело ли да се къпят?Може ли да се милват и къде?А с какво се хранят?Отговор-били много капризнии отказвали сухата храна,но понеже обикновено били склонни към хипогликемия да им се давало така известно количество шоколад,сладко!!!Само чихуато от тези породи които бяха там били много привързани към стопаните си и не можели без тях/едва ли не не могат да остават сами/затова ги водели на всякъде гушнати или в чанта/!!!А като взе да ръси мозък и за йоркитата...ееее,много се смях!!!Изкара мини породите някакви недоклатени създания с грешни мерки...и тази ще ми лекува?!!Извинете ме докторе,става дума за нея!По едно време кучетата се заиграха,а точно в това време стана дума за характерите им.И водещата като изтърси,,ето един хубав пример за агресия,сега се бият ли?,,Ауууу!Но най-много се смях на репликата на докторката като каза че специално чихуата били МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ ИЗПУСКАНЕ ОТ ВИСОКО!!!Ами вероятно бе докторке,особено ако го засилиш с главата на долу

А другите мини породи не са,а?Разбира се ,последваха снимки на известни личности с техните кучета.Ма как без Парис Хилтън и нейното...чудя се кой ли и пробута това...Да ви кажа това което вие показвате тук е доста над това, което тези фръцли притежават.На сценаристите идеята им беше хубава,но беше ли необходимо да се изрекат толкова неверни неща за мини кученцата.После хората си остават с погрешната информация и търсят нещо дето не съществува или се страхуват от нещо което не е вярно.