Говорилня
Публикувано: 07 June 2009 - 12:19 PM
С H нищо не се сещам. :( Измисли ли имена?
Публикувано: 07 June 2009 - 12:24 PM
TokioHotel, в Jun 7 2009, 01:19 PM, написа:
С H нищо не се сещам. :( Измисли ли имена?
Ох,не.Тези дни ми е празна главата и нищо не ми се прави

А Херк е заветните 265гр!Това е мъж ,който си тежи на мястото!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 June 2009 - 12:31 PM
В краен случай, Херкулес си остава, остават ти 3 имена за измисляне. :D
Публикувано: 07 June 2009 - 01:08 PM

Ние се учим на ринг дресура и след малко пак изчезваме да си тормозя дребчовците.
Публикувано: 07 June 2009 - 04:19 PM
Как се отразява жегата на чиховците ви, Тайра нещо взе да излиза от къщурката си и да спи на памперса.
Къщурката и е плюшена тип"хралупа"(за котки ) и май е доста зимен вариант, ще трябва да я сменяваме за сезона.
Иначе си е същия мълчаливец,лекарката 15 минути се опитва да изтръгне звук от нея и успя да изкара нещо като цвърчене,ама много тихо....
вече съм сериозно обезпокоена...дали има шанс да и се позасили гласа с възрастта....най-се притеснявам дали ще може поне да сигнализира
ако нещо и е дискомфортно например.Нарочно сутринта не и обръщах внимание (тя затворена в нейните си покои ) и си шетах демонстративно
насам-натам очаквайки да проскимти,ама не ....като я погледнах накрая трепереше като камертон от вълнение,ама не пророни ни звук

Такава ни е тактиката значи - вместо да облайваме противника ще го правим разноглед с треперене

Та давайте идеикак да развием гласа,дали ще може да лае не ме вълнува,ама поне да може да скимти...че да не я мисля постоянно.
Публикувано: 07 June 2009 - 04:37 PM
може би е още рано за нея.Все още има шанс да проскимти и пролае.Това би могло да стане когато започне редовно с разходките на вън,да се социализира,да придобие самочувствие,да достигне пуберитет.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 June 2009 - 04:43 PM
дерзайте с обучението да не се излагаме,че все така се оказва,че чужденците са по подготвени от нас.А не сме с нещо по-зле от тях

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 June 2009 - 05:17 PM
techichi, в Jun 7 2009, 05:37 PM, написа:
може би е още рано за нея.Все още има шанс да проскимти и пролае.Това би могло да стане когато започне редовно с разходките на вън,да се социализира,да придобие самочувствие,да достигне пуберитет.

Ама при това положение едвали ще я срещна отблизо с друго куче,че ще ме е страх да не я гризне по-силно при играта (за са съм спокойна трябва да издирим малко на възраст кученце тежко до килограм

Чувала съм ,че мъничетата могат да умрат от стрес или уплаха,вярно ли е
Единственото от което се страхува засега мойто бебе е силен шум,дрънкането на контейнерите като събират боклука я стресира и кара да подскача,за прахасмукачкат да не говорим.......
Публикувано: 07 June 2009 - 06:08 PM
чери1, в Jun 7 2009, 06:17 PM, написа:

Ама при това положение едвали ще я срещна отблизо с друго куче,че ще ме е страх да не я гризне по-силно при играта (за са съм спокойна трябва да издирим малко на възраст кученце тежко до килограм

Единственото от което се страхува засега мойто бебе е силен шум,дрънкането на контейнерите като събират боклука я стресира и кара да подскача,за прахасмукачкат да не говорим.......
Наистина си се наплашила повече от необходимото!Ако не я срещаш с други кучета по възможност от всякакъв размер,никога няма да бъде нормално куче,ще стане страхливо,злобно същество неприятно за самата теб.Не се притеснявай,те не са идиоти и в повечето случай си преценяват игрите в които не е необходимо непременно да се гризат.Много ще ти е трудна задачата специално да си намериш куче до килограм,а забравяш че и то има зъби и то бебешки,много по опасни от възрастните.А това което си чувала за стреса е вярно.Но от срещата си с друго куче това няма да стане.Най-много да се напишка.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 07 June 2009 - 07:13 PM
techichi, в Jun 7 2009, 07:08 PM, написа:
чери1, в Jun 7 2009, 06:17 PM, написа:

Наистина си се наплашила повече от необходимото!Ако не я срещаш с други кучета по възможност от всякакъв размер,никога няма да бъде нормално куче,ще стане страхливо,злобно същество неприятно за самата теб.Не се притеснявай,те не са идиоти и в повечето случай си преценяват игрите в които не е необходимо непременно да се гризат.Много ще ти е трудна задачата специално да си намериш куче до килограм,а забравяш че и то има зъби и то бебешки,много по опасни от възрастните.А това което си чувала за стреса е вярно.Но от срещата си с друго куче това няма да стане.Най-много да се напишка.
Даааа,това с напишкването го е правила Чери,ама тя го преодоля страха и беше пръв приятел на всякакви по вид и големина кучета,включително улични, ама се е случвало с нея да квичи като си играят и я настъпят например или при контакт с приятелски махащата се опашка на някой едър
пес , а и 2 пъти са я хапали дребосъци -минипинчер и пекинез,ама като квикне и я спасявам, а Тайра като няма глас ми е на грижа....Е,то има време до разходките- на 20 ни е третата ваксина,може пък да "проговори" дотогава.....
Твойте пухчовци заформиха ли вече характерчета...сигурно правят голямо шоу като си играят.Мама бяга ли вече от острите им зъбки

Усещам,че Херки ти е любимец май, то той и на всички тук ни е любимец,няма как да го не забележиш просто,ама не си ни казала коя е дамата

Публикувано: 07 June 2009 - 11:22 PM

А при мен си е 25 часа ,,пълна лудница,,

А ти не се притеснявяй,всичко ще си дойде на мястото с времето и новото ти кученце ще едно прекрасно създание,само не се шашкай излишно!То за случаят няма много връзка,но на скоро пък аз се уплаших и смях едновраменно.Бях на разходка с една от дребните ми чихуа и една гарга реши че ще си я взима,щото и приличала на нейната манджа.Та се наложи да вляза почти в ръкопашен двубой да си спасявам мишката,онази трудно я убедих,че това малкото си остава за мен.Ами случай всякакви.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 08 June 2009 - 07:52 AM
А Херко няма равен,май ще поставиш рекорд с него,като гледам до кило едва ли ще стигнете......ама лошо,че няма как да го гушнеш юнака,май се галите само с показалец

дамата - Хера,Хана,Хайди
А случката с враната ме разби... е те за такава опасност не си бях и помислила,виж за котаците имам едно наум...че малките си приличат на мишчици в гръб....Много ми е жал,че при това положение трябва да са все на повод душичките,няма как да ги пуснеш да потичат на воля на вън....
Публикувано: 08 June 2009 - 09:45 AM
Чери я извеждаме само сутрин до 8-9ч. и вечер след 20.30....!
Не понасяме и жеги. Просва се на асфалта и отказва да върви. вечер обаче е като фурия....
http://www.vbox7.com/play:b577243b

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 08 June 2009 - 09:57 AM

Публикувано: 08 June 2009 - 07:18 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 June 2009 - 04:22 PM

Току що гледах по TV7 едно предаване,което се излъчва всеки ден по това време.Случайно попаднах в този момент на него и какво ми задържа вниманието.О,ужас!Предварително казвам,нямам никакво отрицателно отношение към никого там,но...На гости на двете водещи бяха наколко човека с две йоркита,един среден немски шпиц,един померан и едно чихуа.Представяше ги една много симпатична ветеринарка от,, любимото ,,на някои от нас,,АНИМО,,.Целта беше елементарно образователна,един лековат разговор.До тук прекрасно!Но дамата започна да обяснява за породата чихуа.И тук започнах да се блещя

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 June 2009 - 05:03 PM

П.П Много късмет и успех при раждането на другите ти бебоци и се надявам всичко при теб да е наред. Поздрави
Публикувано: 09 June 2009 - 05:06 PM
nivea, в Jun 9 2009, 06:03 PM, написа:

П.П Много късмет и успех при раждането на другите ти бебоци и се надявам всичко при теб да е наред. Поздрави
Ха сега ,видяхте ли вие!Може и да се сберем няколко човека с истински чихуа!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia