Говорилня
Публикувано: 09 June 2009 - 05:09 PM
Публикувано: 09 June 2009 - 05:29 PM

А на приятелката ти с кученцето сигурно ли е,че е хопогликемия?

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 June 2009 - 05:37 PM
Публикувано: 09 June 2009 - 05:52 PM
nivea, в Jun 9 2009, 06:37 PM, написа:
Абе то и вашите кг са едниии

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 June 2009 - 08:04 PM
nivea, в Jun 9 2009, 05:03 PM, написа:

П.П Много късмет и успех при раждането на другите ти бебоци и се надявам всичко при теб да е наред. Поздрави
Мале мале и аз като прочетох се потресох... тц тц тц... И водещата не я оправдавам, можеше да се информира малко преди предаването...
Явно и аз не съм случила на "ИСТИНСКО" чихуа, че и ние го минахме килцето вече.
На Techichi много успех при раждането на новите бебчовци и от мен :)
Публикувано: 09 June 2009 - 09:02 PM
Онзи ден като бяхме на плажа много се смях с Арда. Понеже беше само тя и се стъписа. Направих и навесче с хавлията да и пази сянка ,а тя се уви в нея сякаш е зима

Имам предложение - членството в клуба да не е по документи ,а с кантарче!!!! Само така ще се отсеят и ще останат истинските чихуахуа, другите ще го играем клакьори

Това е само шега , да не се обидите дето имате малки бълхички, да са живи и здрави , че те са най-нежните създания , направо са си чудо

Публикувано: 09 June 2009 - 09:13 PM
Публикувано: 09 June 2009 - 09:15 PM
Публикувано: 09 June 2009 - 11:10 PM

Ancheto,браво на бебоците!Много се разхубавяват!Гледай да не се разочароваш като минат килцето

А като разказваш за плажните снимки ми идва да си взема парцалките и да дойда при вас!Миналата година на Камчия моите така се кефиха на плажа и вълните!Е, може би аз повече от тях,като не виждала!Кой знае кога пак ще изпитам това щастие?А сега си спомних как едното от чихуата като тичаше като бясно по брега, не видя една дупка изкопана от децата и със засилка се забоде точно в нея по човка!За миг рисуваните филмчета за Уди кълвача станаха на яве!Виждаше се само едно дупе как стърчеше от дупката,а главата и в пясъка.Много се смях!А тя милата вика,,кво стана бе,, и после докато изплюе всичкият пясък от устата...Страхотни ,неповторими моменти!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 10 June 2009 - 07:54 AM
Най-после и аз имам с какво да се похваля. Моето чихи пристигна и просто не мога да откъсна очи от нея.

Публикувано: 10 June 2009 - 08:16 AM
techichi, в Jun 9 2009, 10:10 PM, написа:

Ancheto,браво на бебоците!Много се разхубавяват!Гледай да не се разочароваш като минат килцето

А като разказваш за плажните снимки ми идва да си взема парцалките и да дойда при вас!Миналата година на Камчия моите така се кефиха на плажа и вълните!Е, може би аз повече от тях,като не виждала!Кой знае кога пак ще изпитам това щастие?А сега си спомних как едното от чихуата като тичаше като бясно по брега, не видя една дупка изкопана от децата и със засилка се забоде точно в нея по човка!За миг рисуваните филмчета за Уди кълвача станаха на яве!Виждаше се само едно дупе как стърчеше от дупката,а главата и в пясъка.Много се смях!А тя милата вика,,кво стана бе,, и после докато изплюе всичкият пясък от устата...Страхотни ,неповторими моменти!
Даааа , на плажа има много забавни моменти. Моите почват да се мислят за китайчета и подпукват водораслите и мидените черупки. Направо може с едно кепче да си наловя водорасли и да не ги мисля после да им давам гранулата.
Хайде , идвай на морските изложби , сега ще са в Шкорпиловци. Награбвай и бебетата да са ти пред очите и да си спокойна.
А за чихуахуа , което да стане под килограм даже не искам и да помисля да си пожелая. Чукам на дърво и се моля да не ми се случва, не ми трябва такава беля. Обичам с пухкавите дупета , а не такова дето от чудене какво да поиска може хляб да ръба ,а месото , три вида гранула и поне два вида консерва да му стоят в купата и да ги гледа като отрова.
Shonned, поздравленияяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много се радвам и ти пожелавам да е жива и здрава и да е невероятна сладурана!!!! Чакаме снимките с нетърпение!!!!
Публикувано: 10 June 2009 - 08:46 AM
Аз пак се включвам за съвет....Значи гледам всички сте привърженици на гранулите,ама аз тотално изпуснах фронта с храната и сега сме на натурално хранене - варим филенца пилешки и свински!!!

Просто не издържах да я мисля дали ще яде и така.Сега съм заредила фризера с малки пакетчета варена мръвка......да имам винаги манджа под ръка.А на" изхода "всичко е наред.Сега сигурно ще ме заклеймите за храната ,ама си мисля,че преди гранулите(които са сравнително отскоро измислени) кучовците са си яли редовна храна.Просто ми се пълни душата ,като и давам храна на която се радва и яде с апетит,а не защото е отказала примерно предишното ядене и няма накъде....А при количествата които яде(колкото половин кибритена кутийка) мога да я храня само с филета без проблем....Сигурно греша,ама...ще давам допълнително добавки(кажете какви) и ще я караме така поне докато сменим зъбите....абе разлигавихме се и това е...ама аз съм една" Мека Мара"....
А не мислите ли ,че кучетата може би инстинктивно усещат от какво има нужда организма им.Предишното ми куче например не си падаше много по месото,свинско и риба въобще не искаше да яде,но умираше за шоколад,кашкавал и ядки...пък това шоколад не ще и да помирише,кашкавала не и допада и само на месце налита...Като при хората де- един обича едно ,друг друго... а пък теглото не винаги зависи от това колко ядем....та се питам, след като аз,примерно искам да съм по-слаба...ама не устисквам на диетите....всички знаем че пушенето е вредно,ама сума хора пушат... и общо взето всеки от нас има някакви хранителни прегрешения

За развъдчиците е ясно,ама там е друго,не може на всяко куче да се обръща толкова индивидуално внимание...пък и самите кучета са в друга,конкурентна среда и имат друго отношение към храната....случвало ми се е кучето ми да яде гранули,които преди не е искала да помирише дори само защото гледа ,че друго куче ги яде...

Публикувано: 10 June 2009 - 08:48 AM
Правете си консултациите при лекар, не в зоомагазините. Опасно е.
Shonned, няма ли снимки...!!?

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 10 June 2009 - 09:12 AM
Може ли 3 месечно куче да се води на море,или да отменям тази година почивката

Пътят е много,пътуваме цяла нощ......може да си спи в кутия за обувки например....как мислите....
Публикувано: 10 June 2009 - 09:34 AM
drjeliazkov, в Jun 10 2009, 09:48 AM, написа:
Правете си консултациите при лекар, не в зоомагазините. Опасно е.
Shonned, няма ли снимки...!!?
Докторе,пак се изхвърли като ч...на пясък!
Не говоря глупости,особено когато не съм ги измислила аз.Като няма такова нещо, защо изобщо съществува това понятие?Всяка част от изречението ВИ отрича следващата.И да , всяко мини куче е предразположено към това,,явление,,,не само чихуато.Така е,не съм ветеринар,но съм работила достатъчно във ветеринарна клиника,не съм зоомагазин,но съм професионален развъдчик от достатъчно време,за да съм видяла достатъчно ,,от глупостите за хипогликемията,,Много работи са опасни,важно е да ги открием на време/какво ли има предвид?!/

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 10 June 2009 - 09:36 AM
Да не се излага на слънце изобщо. Само под чадъра и да се мокри по-често....
За следобедния плаж го оставете в стаята на хладно.
След 1 месец беше на сватба в 5 зв. хотел в Слънчев бряг - отново перфектно поведение, точно като едно чихи - напълно уравновесено. Даже играха хоро с нея...

Мога да ви кажа и как се държи чихуаха на рокконцерт......на 3-4 метра от тонколоните - естествено, че оглеждаше невъзмутимо и с явно превъзхоство всичко около себе си, напълно спокойно....
По какво си личи, че на рокконцерт има чихухуа ли !? Ще ви кажа: просто един ред от публиката пред чихуато е дал гръб на сцената и снимат...!!!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 10 June 2009 - 09:40 AM
Нямам нищо против да обяснявам, това ми е работата....и слава богу това не ме уморява, напротив- зарежда ме...

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница