Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3002 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 June 2009 - 06:41 PM

Keliza, страхотни сте !! Приличате ми на шоколадчета, толкова са лъскави .

Йони , много се радвам , че се върна. Често се чудих как си . Как са твоите пухита , имат ли бебенца вече ?
Благодаря за поздрава, ние растем,щуреем и хубавеем. :zz_224:

#3003 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 09:28 PM

Бихте ли подарили едно чихуа- хуа. Знам, че звучи много нахално, но нямам възможността да закупя такова кученце, но ми се иска да зарадвам дъщеря си. Моля ви. Благодаря, че отделихте време да прочетете мнението ми.
User's Signature

Йоркширски териер

#3004 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 09:33 PM

Възхищавам се на породата. Всички сте прескрасни. Бихме искали и ние с дъщеря ми да бъдем член на този клуб. Но си нямаме кученце. :ca_003:
User's Signature

Йоркширски териер

#3005 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 June 2009 - 10:03 PM

Къде се покрихте всички,нещо много замря темата....
Ние с Тайра вече се учим да вървим на повод,засега не много успешно,ама поне свикна с нагръдника и даже не го и забелязва вече.Ето малко снимки
от нас.
User's Signature

Качена снимка

#3006 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 10:07 PM

Ха- ха-тука прилича на сконфузена.....вашитемогат ли така да си свият ушите :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#3007 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 10:10 PM

и какъв голям език имаме :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#3008 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 10:17 PM

А тук сме извадили идиотската физиономия и демонстрираме добре окосмени интимни части :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#3009 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 June 2009 - 10:58 PM

Показване на мнениетоtanq_york, в Jun 14 2009, 08:28 PM, написа:

Бихте ли подарили едно чихуа- хуа. Знам, че звучи много нахално, но нямам възможността да закупя такова кученце, но ми се иска да зарадвам дъщеря си. Моля ви. Благодаря, че отделихте време да прочетете мнението ми.

За да сте член на клуба не е небходимо да имате куче, достатъчно е да обичате породата.

Чери , това щуро дребосъче става все по-хубаво. Вашите репортажи са много весели винаги. :wub:

#3010 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 11:40 PM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 14 2009, 11:58 PM, написа:

За да сте член на клуба не е небходимо да имате куче, достатъчно е да обичате породата.

Чери , това щуро дребосъче става все по-хубаво. Вашите репортажи са много весели винаги. :wub:

Радвам се че я харесвате( според дъщеря ми е грозноватичка :dry: ) а за мен си е "мойто гардже най-прекрасно :wub:
Трогната съм от милото отношение на всички,очаквах да ме изядете с парцалите,че нямаме родословие и е " домашно производство",
разбира се знам,че несъмнено има недостатъци, но не ме интересува какви са,няма да ходим по изложби,нито ще се размножаваме......само ще се обичаме взаимно, дай боже дълги години....Благодаря за вниманието и съветите,надявам се скоро да се окопитим и да пораснем здрави и спокойни.
На 'tanq_york' пожелавам да успее да се сдобие с кученце, но не вярвам някой да подари такова, и то не защото развъдчиците не подаряват,просто аз не бих подарила на непознат ( а и на повечето си познати също.....),но който много желае нещо намира начин.....и съдбата помага...
User's Signature

Качена снимка

#3011 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 06:35 AM

"Гарджето" си е много красиво!!!! Недостатъците ....вие сами си ги казахте- малко се гушка :ab_041: , но този "недостатък " е поправим и с времето ще си влезе точно "в стандарта " на вашите семейни изисквания. Аз не я намирам "грозноватичка", изобщо ,а е много ефектна с окраската си и се радвам , че споделяш с нас таакива хубави снимки и развеселяваш темичката.

А куче така няма да подаря :
Първо:защото е пълно с бездомни и , който е решил да има куче може да си осинови, а не да търси от най-скъпите породи.
Второ-:вземете си пинчер , по -евтин е !!
Трето : не веднъж съм виждала подарени кучета от всякакви породи после стоящи за продажба от ТАРИКАТИТЕ им осиновители.
Четвърто: издръжката на кучето е скъпо удоволствие и как мислят такива хора да се справят ?
Пето: кучетата пишат ,акат , повръщат , трябва да се разхождат и често гризат всичко у дома .....за жалост много хора откриват това чак когато вземат куче и са безкрайно изненадани :@

и т.н.

#3012 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 07:47 AM

Показване на мнениеточери1, в Jun 14 2009, 09:40 PM, написа:

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 14 2009, 11:58 PM, написа:

Радвам се че я харесвате( според дъщеря ми е грозноватичка :dry: ) а за мен си е "мойто гардже най-прекрасно :wub:
Трогната съм от милото отношение на всички,очаквах да ме изядете с парцалите,че нямаме родословие и е " домашно производство",
разбира се знам,че несъмнено има недостатъци, но не ме интересува какви са,няма да ходим по изложби,нито ще се размножаваме......само ще се обичаме взаимно, дай боже дълги години....Благодаря за вниманието и съветите,надявам се скоро да се окопитим и да пораснем здрави и спокойни.
На 'tanq_york' пожелавам да успее да се сдобие с кученце, но не вярвам някой да подари такова, и то не защото развъдчиците не подаряват,просто аз не бих подарила на непознат ( а и на повечето си познати също.....),но който много желае нещо намира начин.....и съдбата помага...

Разбирам ви. Все пак наистина съм непозната. :smile: Гледах болонка но почина на 15 години поради рарализа на задните крачета. Беше голяма трагедия и още е. Не се забравя лесно. :rg_057: Та не можем без кученце и така. :mc_004: А само да попитам наистина ли подаряват по развъдниците такива кученца?
User's Signature

Йоркширски териер

#3013 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 07:48 AM

Нуждая се от съвет. Ето каква е работата. Значи намерих една жена има три малки кученца чихуа- хуа. Поприцнип е родена в България в Бургас, но сега живее извън България. Попитах я дали би могла да подари едно кученце. Та опознахме се, и жената каза, че е съгласна. Но тя ми иска пълното име, адреса, летище, зип код и мобилния ми номер. Жената ми изглежда доста загрижена за кученцата. Дали би могла да бъде измамница. Извинявам се, че питам вас, но просто реших, че щом имате кученца може би някой от вас е попадал на нещо подобно. И сега не знам какво да правя. Вие какво мислите? :dh_188:
User's Signature

Йоркширски териер

#3014 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 15 June 2009 - 09:09 AM

Всеки знае какво е да хванеш в кадър чихуахуа кръвоследник...!
Този път стана без да искам....
Засили се към някаква котка след щателно проучване на целта....

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#3015 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 15 June 2009 - 09:12 AM

Показване на мнениетоtanq_york, в Jun 15 2009, 06:48 AM, написа:

Нуждая се от съвет. Ето каква е работата. Значи намерих една жена има три малки кученца чихуа- хуа. Поприцнип е родена в България в Бургас, но сега живее извън България. Попитах я дали би могла да подари едно кученце. Та опознахме се, и жената каза, че е съгласна. Но тя ми иска пълното име, адреса, летище, зип код и мобилния ми номер. Жената ми изглежда доста загрижена за кученцата. Дали би могла да бъде измамница. Извинявам се, че питам вас, но просто реших, че щом имате кученца може би някой от вас е попадал на нещо подобно. И сега не знам какво да правя. Вие какво мислите? :dh_188:

Нормално е да се интересуват от вас, в смисъл на кого ще си подарят съкровището...
И какво рискувате....да получите като подарък нещо, за което повечето тук сме платили доста солидни суми...!
Късмет ви желая!
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#3016 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 09:41 AM

Показване на мнениетоtanq_york, в Jun 15 2009, 06:48 AM, написа:

Може да ви е обидно , но аз съм много мнителна винаги :dry: Не виждам какъв е проблема да се знаят вашите данни от развъдчика след като вие имате неговите ? Кучетата често се продават с писмено сключен ДОГОВОР . И така, ще си го кажа направо- не вярвам , че човек от чужбина ще ви подари куче !!!!!!!!!!! Цената за превоза , документите и всичко останало ще поеме развъдчика , така ли ? Или вие ще си го платите ? Ако можете да отделите тази сума ....то значи спокойно може да си купите и паленце от тук .

Докторе , ние също много се правим на страшни и се целим в котаците или другите кучета. Евала на бездомните, винаги им се възхищавам колко спокойно реагират на диванетата. Имаме си котараци , които си знаят , че колкото и да са облайвани нищо друго няма да им се случи и спокойно се припичат на слънце докато моите се пенят от лай до тях. Когато видят , че котето няма намерение да се затича се правят , че изобщо не са искали да го гонят и имат много по-важна работа))))

#3017 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:06 AM

Аз ще си платя транспорта. Но тя сама каза, че ще го платя след като получа кученцето, защото искала да се увери, че всичко е наред.
User's Signature

Йоркширски териер

#3018 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:27 AM

Докторе, много е чаровна твойта Чери, а опашлето :wub: точно и мойта Чери имаше същото -завито ,дано и Тайра да го позавие мъничко като порасне ....

А за подаряване на кученце на tanq_york от чужбина и аз мисля като Анчето.... в най добрия случай наистина ще трябва да платите транспорта и евентуално някакви такси...по добре вижте за тия пари тук дали не може да си намерите кученце,например спряно от развъдна дейност или не съвсем чистокръвно...може да попитате и при ветеринавния си лекар.Аз например като отчаяно си търсех....разбрах,че десетина дни преди това се е подарявало паленце породисто,детето на хората развило бурна алергия месец след като го взели и му търсеха добър стопанин с препоръка от вета...аз не се уредих,подарено беше вече...Тайра е купена и то за не малко пари...ето по тази снимка - с клепналите ушета :ae_085: Ама аз не съм претенциозна де , на мен всички ми харесват - и малки и пораснали :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3019 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 10:27 AM

Вие си преценявате или по -точно , който ви го дава. Защо искахте и от тук някой да ви подари кученце , след като вече имате обещано ? :dry:

#3020 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 10:30 AM

Тайра и Чери :wub:

#3021 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:40 AM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 15 2009, 11:30 AM, написа:

Тайра и Чери :wub:

Дъщерята още не приема Тайра достатъчно сърдечно,радва и се по-сдържано като на чужда.... ,не може да прежали Чери ,гледам носи нашийника и като гривна :ud_009: ,а на мен точно тази нейна реакция ми помогна да отворя на 100% сърцето си за шушулката,задейства се майчиния ми инстинкт да закрилям.....
Но знам,че няма начин двете да не се обикнат,скоро ще са като дупе и гащи.....просто трябва време...
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема