Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3021 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 June 2009 - 10:40 AM

Показване на мнениетоAncheto, в Jun 15 2009, 11:30 AM, написа:

Тайра и Чери :wub:

Дъщерята още не приема Тайра достатъчно сърдечно,радва и се по-сдържано като на чужда.... ,не може да прежали Чери ,гледам носи нашийника и като гривна :ud_009: ,а на мен точно тази нейна реакция ми помогна да отворя на 100% сърцето си за шушулката,задейства се майчиния ми инстинкт да закрилям.....
Но знам,че няма начин двете да не се обикнат,скоро ще са като дупе и гащи.....просто трябва време...
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3022 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 11:04 AM

Малката Арда се представи много добре на изложбата в Попово. Това беше дебют и за нея и за първо произведено кученце в моя развъдник "Anfaris King"
Anfaris King Arda - клас МЛАДИ
Отличен , BOB

Ето и малко снимки благодарение на Светлето с най-хубавите померани и шпицове :wub: .
Имаме да поработим още по движенията ни в ринга, опашока , но съм много доволна от Ардичка , защото само за 4-5 дни се научи да върви на повод , фигурите, и макар главно в нас , отлично заставаше в стойка. Душишчка е тя, също като тати и мама е спокойна

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3023 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 11:09 AM

Показване на мнениеточери, в Jun 15 2009, 09:40 AM, написа:

Дъщерята още не приема Тайра достатъчно сърдечно,радва и се по-сдържано като на чужда.... ,не може да прежали Чери ,гледам носи нашийника и като гривна :ud_009: ,а на мен точно тази нейна реакция ми помогна да отворя на 100% сърцето си за шушулката,задейства се майчиния ми инстинкт да закрилям.....
Но знам,че няма начин двете да не се обикнат,скоро ще са като дупе и гащи.....просто трябва време...

Милото момиче , разбирам мъката и дано се отпусне по-скоро

#3024 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 11:57 AM

Показване на мнениетоtanq_york, в Jun 15 2009, 06:47 AM, написа:

Разбирам ви. Все пак наистина съм непозната. :smile: Гледах болонка но почина на 15 години поради рарализа на задните крачета. Беше голяма трагедия и още е. Не се забравя лесно. :rg_057: Та не можем без кученце и така. :mc_004: А само да попитам наистина ли подаряват по развъдниците такива кученца?

Категорично приемам постовете Ви като опит да се сдобиете с куче и после да го продадете. Не ми пишете повече на е-мейла ако обичате. Ако много желаехте кученце , първо щяхте да напишете нещо в темата на писмото си до мен и щяхте да се представите , а не само да ми пишете съчинени историйки . Не приемам , че сериозен човек ще си регистрира пощата под такова име gfds dff !!!!!!!!!!! :ea_103: :ea_103: :ea_103: :ea_103:

#3025 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 June 2009 - 12:05 PM

Анче,много е красива Ардичка :wub: - бонбонче сладко , пък щом е и спокойна :wub: :wub: :wub: няма да се оттърве от целувки и прегръдки.....
User's Signature

Качена снимка

#3026 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 12:08 PM

Съвсем в страни от разговора ви.......да попитам:в какъв период,интервал или време се сменя козината.....?
Защото забелязвам,че от една седмица по земята има обилно косми.........?
Нямаме гъбички и кожен проблем.........

#3027 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 12:15 PM

Показване на мнениетоdurka, в Jun 15 2009, 11:08 AM, написа:

Съвсем в страни от разговора ви.......да попитам:в какъв период,интервал или време се сменя козината.....?
Защото забелязвам,че от една седмица по земята има обилно косми.........?
Нямаме гъбички и кожен проблем.........

Не си далеч от разговора :ea_103: а съвсем на място.
Козинката линее в определена възраст и после при смяната на сезона. Вие може да сте под влияние и на двата фактора в момента , не се притеснявай. Има гумени чесалки , които се слагат на дланта и с тях много лесно се почистват мъртвите косми от късокосместите кучета.

#3028 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 12:23 PM

Ancheto :vb_024: тенкс............

#3029 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 15 June 2009 - 12:42 PM

Здравейте и от мен!Хе-хе пак сте пописали,хубаво е да има какво да се прочете!Само че малко ми се поразвали настроението с така нареченото ,,подаръче,,Не се изненадвам,но ми е неприятно,че все още има хора които не желаят да разберат нещата както са.Ancheto,наистина ли стоят нещата така както казваш?Ако си сигурна в ситуацията е много грозно това което е станало!Просто не искам да кажа това което мисля и то с каруцарският си език!А на теб едно голямо ЧЕСТИТО и много се радвам за успехът ви с Арда!Имаше ли други чихуа и т.н.?
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3030 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 12:59 PM

Аз съм давала в период на линеене адодерм по половин таблетка,а също и комбинирани витамини с биотин (паста за кучета и котки ), ама при предимно натурално хранене

techichi и аз заедно с теб тръпна в очакване за бебочета ,стискам палци и ще чакаме снимки ,оше от сега се готви да разказваш.

И да попитам,днес свършихме калция,да ходя ли за още.Давала съм 16 дена- 2 таблетки, яде предимно месце с плодове и доматка,гранули много малко и с триста зора :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#3031 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 June 2009 - 12:59 PM

Здравейте на новите шоколадови пухчета.
И благодаря за снимките от изложбата... Ако има още бих искала да ги видя.
Честито на Арда :wub:

Искам да разкажа и аз за Бамби. Течичи беше права за нрава на тези кучета до някъде. Общо взето тук за няколко дни тя много се привърза към мен и в момента не признава никой друг за куче (ъъ тоест човек). Освен това лае баща ми, нямам идея защо, но доста настървено, чак се хвърля да го хапе. Иначе не е хапала никого, дори докато играе. Започна да си показва рогцата и да пишка където и падне (предимно на единствения килим у нас, не на памперса). Като я изведа не се сеща, че може да си върши и там работата.
Иначе и навън и у нас е лепната за мен, постоянно ме следи с поглед и ходи там където съм и аз. Навън е много кротка. Не И се скача и тича за сега. Иска да я взимам и да я нося, а като седна някъде заспива в мен.
С котката не се разбират добре и се притеснявам. Котката съска и надува опашка, кучето започва да лае.. Имам чувствтото че ако ги оставя в една стая ще се сбият. Дали да не изрежа ноктите на котката? Не ми се иска, но ще питам ветеринаря.
Друг проблем е, че не иска да яде гранулите, заради пилето и кашкавала, който И дава майка ми. Явно обича много млечни, защото само като помирише сирене и кашкавал и идва да се моли. Не искам да я уча така. Купих И калции и днес и дадох за пръв път.

#3032 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 01:11 PM

Shonned,браво ,че се включи ,преди като ходех на разходка и си споделяхме с другите "кучкари",а сега нали още не излизаме и няма с кой, на вас разчитам,новаците да споделят,ветераните да дават акъл.....
User's Signature

Качена снимка

#3033 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 June 2009 - 01:26 PM

Честито на Ардичка :af_089: много се радвам на нейните постижения,.... ама как ..тя е толкова красива :wub: ....А ТАКА МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ ВИ ВИДЯХ :eg_033: Нищо догодина ще сте още по хубави :wub: :smile:
Ancheto в темата за изложбата видях едно мъничко мъниченце :ab_041: .....твое ли е ??
User's Signature

Качена снимка

#3034 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 01:27 PM

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 15 2009, 11:42 AM, написа:

Здравейте и от мен!Хе-хе пак сте пописали,хубаво е да има какво да се прочете!Само че малко ми се поразвали настроението с така нареченото ,,подаръче,,Не се изненадвам,но ми е неприятно,че все още има хора които не желаят да разберат нещата както са.Ancheto,наистина ли стоят нещата така както казваш?Ако си сигурна в ситуацията е много грозно това което е станало!Просто не искам да кажа това което мисля и то с каруцарският си език!А на теб едно голямо ЧЕСТИТО и много се радвам за успехът ви с Арда!Имаше ли други чихуа и т.н.?

Благодаря за поздрвленията :af_089: Други чихита нямаше за съжаление. Ние отивахме главно за привикване към изложбената еуфория. Ако се бях постарала повече с Ардичка имахме голям шанс да вземем още награди , но най .важното е , че се държа добре и не се смути много когато излизахме за група. Тя е много темпераментна и скоро ще навакса и ще стои наперено. Искаше ми се и Алое да заведа , но нямах време да работя с двамата заедно , за това той ще е за следващите изложби.
Според мен работата с търсеното кученце е така и писмото , което получих го потвърждава.

Shonned, благодаря и на теб, снимки от изложбата има в темата за изложбата, много са хубави. http://forum.dog.bg/...ic=25057&st=120
На котето може да му отрежеш ноктите съвсем спокойно както се режат на кучетата , не е трудно. След седмица пак ще пораснат .

#3035 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 01:49 PM

Показване на мнениетоlutova_83, в Jun 15 2009, 12:26 PM, написа:

Честито на Ардичка :af_089: много се радвам на нейните постижения,.... ама как ..тя е толкова красива :wub: ....А ТАКА МЕ Е ЯД, ЧЕ НЕ ВИ ВИДЯХ :eg_033: Нищо догодина ще сте още по хубави :wub: :smile:
Ancheto в темата за изложбата видях едно мъничко мъниченце :ab_041: .....твое ли е ??

Благодаря , благодаря и аз много си я харесвам , защото е като пухкава катеричка :wub: Ще се видим пак, може на Шкорпиловци ако ходите. А за мъничето ...сигурно питаш за тойчето, но не е мое бях само с Арда там.

#3036 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 02:11 PM

Здравейте, аз отдавна не съм писала, но пък сега изчетох всичко :) Първо поздравления за Арда голяма е красавица и козинката и е толкова лъскава като слънчице :)
От Techichi чакаме бебчовци... кога трябва да се появят?

А Тайра на Чери е уникално сладка :wub: на мен много ми харесва и страшно ми прилича на моя малък Чико :ab_041: искаме още мноооого снимчици!!!!
User's Signature

Качена снимка

#3037 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 15 June 2009 - 02:42 PM

...кой искаше да реже на котката ноктите?
Няма смисъл. Нужно е само подходяща изтривалка за нокти, иначе след изрязване стават двувърхи...
Ако е непоносимо положението, може да се оперира котето - премахват се последните фаланги, "носителите" на ноктите и котето остава завинаги без нокти. Стопанинът решава.
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#3038 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 02:55 PM

Хм,на моите котки не стават двувърхи ноктите.Драскалки си имат,но режа ноктите защото искам да не ми е раирана кожата и кучетата ми да имат очи и не съдрани носове когато си играят. :smile:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3039 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 03:00 PM

Показване на мнениетоDobi870, в Jun 15 2009, 03:11 PM, написа:

Здравейте, аз отдавна не съм писала, но пък сега изчетох всичко :) Първо поздравления за Арда голяма е красавица и козинката и е толкова лъскава като слънчице :)
От Techichi чакаме бебчовци... кога трябва да се появят?

А Тайра на Чери е уникално сладка :wub: на мен много ми харесва и страшно ми прилича на моя малък Чико :ab_041: искаме още мноооого снимчици!!!!

Dobi870, от днееееес чакам!Но те не са чихуа :ab_041: За беби чихуа очаквам включване от сряда!
А пък аз все съмси мислела,че моето бебче късокосместото бяло на петна много прилича на твоето момче :af_089:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3040 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 June 2009 - 03:04 PM

Показване на мнениетоdrjeliazkov, в Jun 15 2009, 03:42 PM, написа:

...кой искаше да реже на котката ноктите?
Няма смисъл. Нужно е само подходяща изтривалка за нокти, иначе след изрязване стават двувърхи...
Ако е непоносимо положението, може да се оперира котето - премахват се последните фаланги, "носителите" на ноктите и котето остава завинаги без нокти. Стопанинът решава.

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 15 2009, 03:55 PM, написа:

Хм,на моите котки не стават двувърхи ноктите.Драскалки си имат,но режа ноктите защото искам да не ми е раирана кожата и кучетата ми да имат очи и не съдрани носове когато си играят. :smile:

Странна работа - и при мен не стават двувърхи.
А лекар, който препоръчва ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН манипулация, която влиза в графа "жестокост" - по-далече от подобен. :eg_033:

Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се смятат:
20. отстраняване на нокти, зъби и гласни връзки;

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема