Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#3041 Потребителят е офлайн   drjeliazkov Икона

• drZH
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Ветеринарен лекар
  • Interests:Плуване, бойни изкуства, музика( свиря на ударни инструменти), кино, политика....

Публикувано: 15 June 2009 - 03:34 PM

Аз също съм против оперативния метод в точно този случай! Иначе зъби преди малко вадих пак (да ме прости законът)...!!
Но при повечето "козметични" операции лекарят решава последен. Практически е така. Много често се налага да се изрязват уши, опашки и е логично това да става по-най красивия начин...
Иначе в една средностатистическа клиника в Канада, операциите по премахване на последни фаланги при котките е с честота средно 1,5 операции дневно! Тез канадци, нещо.....!?

Има ли мераклии за сайта на ЧихуахуаклубБГ, какво става с идеята?
User's Signature

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА

Лична страница

#3042 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 15 June 2009 - 04:43 PM

Цитат

Dobi870, от днееееес чакам!Но те не са чихуа :ab_041: За беби чихуа очаквам включване от сряда!
А пък аз все съмси мислела,че моето бебче късокосместото бяло на петна много прилича на твоето момче :af_089:

Май си права :smile: ама той ми се струва по-развит и мускулест (ако може така да се каже за бебе :ab_041: ) някак си по едричък, а моят като си го взех беше един такъв слабичък направо... като Тайра. Той не,че сега е много наддал... вчера го мерих 1112гр. Но и твоят хубавец много ми харесва, че нали си е такъв светличък на петънца :) аз точно такъв си търсех :wub:

Успешно раждане пожелавам и живи и здрави бебоци сладки :) и естествено снимчици при първа възможност :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#3043 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 05:25 PM

Ха-ха , моят идеал за куче пък е кафявичко с тъмна маска и по- набито ,а не толкова крехко ( като на Течичи госпожицата),ама така бях "загоряла" за куче,че хич не си и помислих да избирам,каквото ми се падна взех, то като при децата- мечтаеш да изглежда по един начин,после като го видиш и гушнеш и все едно си си мечтал да е точно същото и не си го даваш и за най-красивото .....
А аз все се оглеждам,да видя на мойта Тайра братчето дали няма да се появи във форума отнякъде.....,все пак рода ни е...той е по-малък,по-наперен...абе убавец....ама аз си исках женско,в памет на Черешката.....
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3044 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 05:39 PM

Цитат

Цитат

Dobi870, от днееееес чакам!Но те не са чихуа :ab_041: За беби чихуа очаквам включване от сряда!

Леле ,Течичи,при тебе на родилен дом се е обърнало направо....ще имаш много емоции и вълнения тия дни.Има да връзваш пъпчета..... :wub: :wub: :wub: и да дундуркаш бебоци.... :wub: :wub:
Стискаме палци за леко раждане на мамите и пращаме положителни вибрации....пък тука като не пишеш за другите породи пусни поне една снимчица на бебките на лични,да оплакнем малко очите...
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#3045 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 15 June 2009 - 07:38 PM

Благодаря ви мили момичета!Е,да сега съм така да се каже в родилен период.Тази година имам и ще имам доста бебории.Трябва да си наваксам от миналата година,че ми беше най-кошмарната.От всички родени оцеляха само три.Ама такава ми е работата,какво да се прави.Пък като излезе нещо на яве ще снимам и ще пускам.
А Dobi870 за приликата имах предвид в окраската,особено от зад на главичката,не на ,,месо,,,че моите бебета са винаги едни сосни :ab_041: ,а пък твоят милинкият е един комар :ab_041: !!!
Чери,на теб ще кажа че ти пък дето ми харесваш принцесата ще я виждаш и друг път,защото тя си остава за мен!Много е хубава и не мога да я дам. :wub: И аз и се кефя най-много на дебелите крака каквито винаги съм искала в едно чихуа и много се надявах да изкарам такова кученце.И ето получи се,взе яката костна система на чичо си:ab_041:.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3046 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 June 2009 - 08:11 PM

Цитат

Показване на мнениетоtechichi, в Jun 15 2009, 08:38 PM, написа:

Благодаря ви мили момичета!Е,да сега съм така да се каже в родилен период.Тази година имам и ще имам доста бебории.Трябва да си наваксам от миналата година,че ми беше най-кошмарната.От всички родени оцеляха само три.Ама такава ми е работата,какво да се прави.Пък като излезе нещо на яве ще снимам и ще пускам.
А Dobi870 за приликата имах предвид в окраската,особено от зад на главичката,не на ,,месо,,,че моите бебета са винаги едни сосни :ab_041: ,а пък твоят милинкият е един комар :ab_041: !!!
Чери,на теб ще кажа че ти пък дето ми харесваш принцесата ще я виждаш и друг път,защото тя си остава за мен!Много е хубава и не мога да я дам. :wub: И аз и се кефя най-много на дебелите крака каквито винаги съм искала в едно чихуа и много се надявах да изкарам такова кученце.И ето получи се,взе яката костна система на чичо си:ab_041:.

Браво,Течичи,радвам се че принцесата ще си остане"в семейството"- и ще можем да и се радваме па макар и от разстояние.Измисли ли и име.
Ха,ха...значи колкото и да съм новак в породата все пак разбирам от хубаво - знам кой да си харесам от групата:wub: И Херко ли ще оставиш
А мойта мома се очертава като тънкокрака блондинка,ама пък много сладко тича- като конете на арената- вдига високо крачета и припка гордо гордо и даже ми носи и топка от тенис,леко залитайки от тежестта и :ab_041: В момента ми спи в скута,сама пожела да се намести там,вместо да се оттегли в покоите си.
User's Signature

Качена снимка

#3047 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 June 2009 - 08:30 PM

Хехееее , както е тръгнало темата ще стане бебешка тема и ще е весело :af_089: :af_089: :af_089:

#3048 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 08:36 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 15 2009, 08:11 PM, написа:

Цитат

Браво,Течичи,радвам се че принцесата ще си остане"в семейството"- и ще можем да и се радваме па макар и от разстояние.Измисли ли и име.
Ха,ха...значи колкото и да съм новак в породата все пак разбирам от хубаво - знам кой да си харесам от групата:wub: И Херко ли ще оставиш
А мойта мома се очертава като тънкокрака блондинка,ама пък много сладко тича- като конете на арената- вдига високо крачета и припка гордо гордо и даже ми носи и топка от тенис,леко залитайки от тежестта и :ab_041: В момента ми спи в скута,сама пожела да се намести там,вместо да се оттегли в покоите си.

Да по окраската със сигурност :wb_052: аз като си го взех моя комар :ab_041: си мислех,че ще си стане малко по плътен като отрасне, ама така като го гледам и той ще си е тънкокрак като госпожицата на Чери :wub: :ab_041: въпреки, че доста си хапва... но аз и така много си го обичам :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3049 Потребителят е офлайн   tanq_york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 08:59 PM

Nikoga ne bih go prodala. Sajelqvam 4e me vzemate za nqkakav izrod. I da vi izqsnq tova e po6tata na dyshterq mi.
Kakto si iskate, tova 4e imate vyzmojnostta da si kupete ku4e za 1000 leva ne ozna4ava 4e az sym ne6to po malko ot vas samo za6toto az nqmam tazi vyzmojnost. I izvinete Ancheto kak vi e e-maila?
I se izvinqvam za ezika, no ne sym si vkyshti i neshto ne stava da se smeni ezika.
User's Signature

Йоркширски териер

#3050 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 08:59 PM

И аз като Dobi870 всячески се опитвам да го уплътня мойто щурче,ама няма да стане май,генът си е ген,а мойта не ще и да похапва.
Но от стремежа си да има винаги храна на разположение ,успях единствено за завъдя мравки. :dh_188: .....а сме на 4 етаж, с алуминиева дограма..... и сега се чудя как да се спасяваме без препарати......и да ви кажа,мравките предпочитат гранула Вирбак пред Роял,ако това има някакво значение
User's Signature

Качена снимка

#3051 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 09:01 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 15 2009, 09:11 PM, написа:

Цитат

Ееее,то някои неща са и по усет!Ти явно го имаш :smile: За име на госпожицата имам нещо пред вид,но тепърва ще го доизглаждам.А Малкият Херк каквото съдбата покаже.За съжаление най-вероятно, ако някой го вземе ще го умори веднага,както обикновено става с такива като него.Не ми се дава поради тази причина.Искам да живее!А на последък ми става такъв душевен проблем...Обратно на очакванията ни,че ще е ужасно глупав се оказа доста умничък.Той е от кучетата, които те гледат направо в очите,непрекъснато ме следи и е научил да различава точно кога имам работа и кога съм свободна.И като уцели моментът започва да ми пиука да съм го вземела при мен в леглото,че даже и ми нервничи.А когато се отдалеча, за да не падне от там отива и се гушва при баба си/котката/.За целувките няма да казвам.Гледам го и се чудя как е възможно някакви си 290грама да ми дават толкова нежност и обич,а да не мога това да го получа от същества наречени хора със 70-100кила отгоре?!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3052 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 09:44 PM

Чери това за храната е интересно :ab_041:
Едно време на балкона ни имаше кофа с разкошна хризантема,но се настаниха там трайно мравки.И си направиха едни магистрали през стаите ни.И ние така побвахме разни препарати да ги изселим,но нищо не помогна докато по едно време котаракът ми,който още не беше кастриран раши да маркира редовно прекрасната ми кофа.И това това свърши чудесна работа.Мравките си стегнаха куфарите много бързо и от тогава не се появиха!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3053 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 09:54 PM

Dobi870 виж какво имам пред вид!
Ancheto, наистина е забавно с бебороците,а ти с твоите ще помогнеш да е пълна програмата и всеки разбира се който може да покаже бебешки снимки.Zoo дане се спотайва :ea_103: Мисля,че за всички е интересно да гледат как растат чихуа бебета!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3054 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 10:00 PM

За госпожицата ми харесва името Хенриета - на галено ЕТИ,според мен ще и подхожда и не е толкова комерсиално.Айде,кръщавай ги вече,няма време - скоро ще трябва нови имена да мислиш.
А Херко наистина е много специален и атрактивен,как ми се ще да чуя как пиука :wub:само внимавай покрай Маца да не вземе да мяка :smile: , .....ама мойта шматка защо не ще да проговори..... :eg_033:
Течичи, чихитата какъв глас вадят .....аз очаквам да чуя от мойта фалцет....а ако може да ме изненада с някой басов... :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#3055 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 15 June 2009 - 10:02 PM

малеее приликата наистина е голяма :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#3056 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:08 PM

Ами гласовете им също се предават генетично и от една линия често са почти идентични и ги бъркам.Някои са със сладки тембъри,на други са силни и гръмки като че ли си в камбанария и когато такъв глас ме събуди после главата ми пулсира.А на тоя моя джуджу едвам му се чува,но той само мрънка,за сега не лае!
А за приликата ще кажа само ,,Нали!!!,, :ab_041:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3057 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 10:09 PM

Пу,пу....тоя много се е разхубавил,бе.......браво...... убавец,че и чаровен.
За мравките викаш котак ми трябва и то разгонен :ab_041: тъкмо няма да има опасност да развъдя и мишки,че както съм я подкарала....... :ab_041: :ab_041:
А бебешките теми са най- готини,няма начин като ги гледаш да се не усмихнеш......
User's Signature

Качена снимка

#3058 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:33 PM

Показване на мнениеточери1, в Jun 15 2009, 11:09 PM, написа:

Пу,пу....тоя много се е разхубавил,бе.......браво...... убавец,че и чаровен.
За мравките викаш котак ми трябва и то разгонен :ab_041: тъкмо няма да има опасност да развъдя и мишки,че както съм я подкарала....... :ab_041: :ab_041:
А бебешките теми са най- готини,няма начин като ги гледаш да се не усмихнеш......

Ааа не ти трябва да е разгонен,то няма и как,просто да е котарак,а ако ти трябват мишки... :ab_041: :ab_041: :ab_041:.Благодаря за четката въпреки,че точно сега моите беби са в първият си грозен период,ама на ман си ми е сладък!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#3059 Потребителят е офлайн   Shonned Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 June 2009 - 10:35 PM

Добър вечер.
Аз искам да дам идеи за имена. Може пък някой ровейки в темата да си хареса нещо.
И имам един въпрос. Нормално ли е да И сълзят очичките?

Та имена за женски кученца:
Nimfea ( На кратко Нифи) - Много се чудех дали да кръстя моето куче така. Нимфеа е едно изключително красиво водорасло, но като я видях .. тя просто си прилича на сърничката Бамби
Misha ( Звучи руско и при положение че има такава жилка е подходящо, на кратко Миши)

Мъжки - Майло (доста популярно, но ме кефи че може да се изпише Milo)
Много ми харесва и Рамбо за чихуахуа

#3060 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 10:45 PM

За очичките не се притеснявай,съвсем нормално е.Ако искаш можеш да и ги прочистваш с марличка с разтвор на физиологичен разтвор.Има в аптеките малки дозички за по 50ст,но можеш да си вземеш и една банка,която ще ти стигне за години :ab_041: Ще ти предложат тук различни козметични продукти за куче за такъв случай,но обикновено не вършат работа,ти избираш.
Името Нимфея много ми харесва!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155