Говорилня
Публикувано: 15 June 2009 - 03:34 PM
Но при повечето "козметични" операции лекарят решава последен. Практически е така. Много често се налага да се изрязват уши, опашки и е логично това да става по-най красивия начин...
Иначе в една средностатистическа клиника в Канада, операциите по премахване на последни фаланги при котките е с честота средно 1,5 операции дневно! Тез канадци, нещо.....!?
Има ли мераклии за сайта на ЧихуахуаклубБГ, какво става с идеята?

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 15 June 2009 - 04:43 PM
Цитат

А пък аз все съмси мислела,че моето бебче късокосместото бяло на петна много прилича на твоето момче

Май си права

Успешно раждане пожелавам и живи и здрави бебоци сладки :) и естествено снимчици при първа възможност

Публикувано: 15 June 2009 - 05:25 PM
А аз все се оглеждам,да видя на мойта Тайра братчето дали няма да се появи във форума отнякъде.....,все пак рода ни е...той е по-малък,по-наперен...абе убавец....ама аз си исках женско,в памет на Черешката.....
Публикувано: 15 June 2009 - 05:39 PM
Цитат
Цитат

Леле ,Течичи,при тебе на родилен дом се е обърнало направо....ще имаш много емоции и вълнения тия дни.Има да връзваш пъпчета.....

Стискаме палци за леко раждане на мамите и пращаме положителни вибрации....пък тука като не пишеш за другите породи пусни поне една снимчица на бебките на лични,да оплакнем малко очите...
Публикувано: 15 June 2009 - 07:38 PM
А Dobi870 за приликата имах предвид в окраската,особено от зад на главичката,не на ,,месо,,,че моите бебета са винаги едни сосни

Чери,на теб ще кажа че ти пък дето ми харесваш принцесата ще я виждаш и друг път,защото тя си остава за мен!Много е хубава и не мога да я дам.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 08:11 PM
Цитат
techichi, в Jun 15 2009, 08:38 PM, написа:
А Dobi870 за приликата имах предвид в окраската,особено от зад на главичката,не на ,,месо,,,че моите бебета са винаги едни сосни

Чери,на теб ще кажа че ти пък дето ми харесваш принцесата ще я виждаш и друг път,защото тя си остава за мен!Много е хубава и не мога да я дам.

Браво,Течичи,радвам се че принцесата ще си остане"в семейството"- и ще можем да и се радваме па макар и от разстояние.Измисли ли и име.
Ха,ха...значи колкото и да съм новак в породата все пак разбирам от хубаво - знам кой да си харесам от групата

А мойта мома се очертава като тънкокрака блондинка,ама пък много сладко тича- като конете на арената- вдига високо крачета и припка гордо гордо и даже ми носи и топка от тенис,леко залитайки от тежестта и

Публикувано: 15 June 2009 - 08:30 PM

Публикувано: 15 June 2009 - 08:36 PM
чери1, в Jun 15 2009, 08:11 PM, написа:
Цитат

Браво,Течичи,радвам се че принцесата ще си остане"в семейството"- и ще можем да и се радваме па макар и от разстояние.Измисли ли и име.
Ха,ха...значи колкото и да съм новак в породата все пак разбирам от хубаво - знам кой да си харесам от групата

А мойта мома се очертава като тънкокрака блондинка,ама пък много сладко тича- като конете на арената- вдига високо крачета и припка гордо гордо и даже ми носи и топка от тенис,леко залитайки от тежестта и

Да по окраската със сигурност

Публикувано: 15 June 2009 - 08:59 PM
Kakto si iskate, tova 4e imate vyzmojnostta da si kupete ku4e za 1000 leva ne ozna4ava 4e az sym ne6to po malko ot vas samo za6toto az nqmam tazi vyzmojnost. I izvinete Ancheto kak vi e e-maila?
I se izvinqvam za ezika, no ne sym si vkyshti i neshto ne stava da se smeni ezika.

Йоркширски териер
Публикувано: 15 June 2009 - 08:59 PM
Но от стремежа си да има винаги храна на разположение ,успях единствено за завъдя мравки.

Публикувано: 15 June 2009 - 09:01 PM
чери1, в Jun 15 2009, 09:11 PM, написа:
Цитат

Ееее,то някои неща са и по усет!Ти явно го имаш

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 09:44 PM

Едно време на балкона ни имаше кофа с разкошна хризантема,но се настаниха там трайно мравки.И си направиха едни магистрали през стаите ни.И ние така побвахме разни препарати да ги изселим,но нищо не помогна докато по едно време котаракът ми,който още не беше кастриран раши да маркира редовно прекрасната ми кофа.И това това свърши чудесна работа.Мравките си стегнаха куфарите много бързо и от тогава не се появиха!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 09:54 PM
Ancheto, наистина е забавно с бебороците,а ти с твоите ще помогнеш да е пълна програмата и всеки разбира се който може да покаже бебешки снимки.Zoo дане се спотайва

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 10:00 PM
А Херко наистина е много специален и атрактивен,как ми се ще да чуя как пиука

Течичи, чихитата какъв глас вадят .....аз очаквам да чуя от мойта фалцет....а ако може да ме изненада с някой басов...

Публикувано: 15 June 2009 - 10:08 PM
А за приликата ще кажа само ,,Нали!!!,,

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 10:09 PM
За мравките викаш котак ми трябва и то разгонен

А бебешките теми са най- готини,няма начин като ги гледаш да се не усмихнеш......
Публикувано: 15 June 2009 - 10:33 PM
чери1, в Jun 15 2009, 11:09 PM, написа:
За мравките викаш котак ми трябва и то разгонен

А бебешките теми са най- готини,няма начин като ги гледаш да се не усмихнеш......
Ааа не ти трябва да е разгонен,то няма и как,просто да е котарак,а ако ти трябват мишки...

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 15 June 2009 - 10:35 PM
Аз искам да дам идеи за имена. Може пък някой ровейки в темата да си хареса нещо.
И имам един въпрос. Нормално ли е да И сълзят очичките?
Та имена за женски кученца:
Nimfea ( На кратко Нифи) - Много се чудех дали да кръстя моето куче така. Нимфеа е едно изключително красиво водорасло, но като я видях .. тя просто си прилича на сърничката Бамби
Misha ( Звучи руско и при положение че има такава жилка е подходящо, на кратко Миши)
Мъжки - Майло (доста популярно, но ме кефи че може да се изпише Milo)
Много ми харесва и Рамбо за чихуахуа
Публикувано: 15 June 2009 - 10:45 PM

Името Нимфея много ми харесва!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia