Здравейте на новите шоколадови пухчета.
И благодаря за снимките от изложбата... Ако има още бих искала да ги видя.
Честито на Арда
Искам да разкажа и аз за Бамби. Течичи беше права за нрава на тези кучета до някъде. Общо взето тук за няколко дни тя много се привърза към мен и в момента не признава никой друг за куче (ъъ тоест човек). Освен това лае баща ми, нямам идея защо, но доста настървено, чак се хвърля да го хапе. Иначе не е хапала никого, дори докато играе. Започна да си показва рогцата и да пишка където и падне (предимно на единствения килим у нас, не на памперса). Като я изведа не се сеща, че може да си върши и там работата.
Иначе и навън и у нас е лепната за мен, постоянно ме следи с поглед и ходи там където съм и аз. Навън е много кротка. Не И се скача и тича за сега. Иска да я взимам и да я нося, а като седна някъде заспива в мен.
С котката не се разбират добре и се притеснявам. Котката съска и надува опашка, кучето започва да лае.. Имам чувствтото че ако ги оставя в една стая ще се сбият. Дали да не изрежа ноктите на котката? Не ми се иска, но ще питам ветеринаря.
Друг проблем е, че не иска да яде гранулите, заради пилето и кашкавала, който И дава майка ми. Явно обича много млечни, защото само като помирише сирене и кашкавал и идва да се моли. Не искам да я уча така. Купих И калции и днес и дадох за пръв път.